bugün

(bkz: müslüman olmayanları gayrimüslim diye ayıran ülke/#20622904)

hoşgelmiş yeni bir yazarımız. umarız sözlüğümüze zaman zaman eğlenceli, zaman zaman aydınlatıcı entry'ler girer.
Sinav aninda ihtiyac duyulan materyallerdir.
hoş gelmiştir. umarım troll değildir.
Hoşgelmiş yeni yazar.
Takip edilesi duruyor, bakalım.

Not: güzel ikilidir de aynı zamanda.
Zamanin ötesinden gelen edit: benim zamanında ırkçı söylemleri yoktu.
Takip edilesi ibaresini geri alıyorum efenim.
ilkokul aşkı.
(bkz: #20707903) sabun yapsın amk.
umarım bir yakınına tecavüz edildikten sonra da bu adamın söylemlerine bakar gülersin güzel kardeşim, o zaman bu adam sana dah bi samimi daha bir komik gelecektir. inan bana. *
(#22352584) adamsın amk .
Müslüman ve aklı başında bir Türk Kardeşimizdir.
ırkçıdır.
türk düşmanları türk vatanını terk etsin başlığında saçma ve de ırkçı olan önerilerine tepki gösterenleri türk düşmanı olarak gören ırkçı.

la siz sözlükten sallayacağınıza, 5 dk. düşünün kürt milliyetçiliği neden arttı diye. kafaya bak amk.
Kürt düşmanı ergen düşünceli kin kusan yazarımsı. Bana vatan haini deme yetkisini kendinde görmüştür. Vatan haini damgasını ırkçılık yaparak insanlığa ihanet eden birisinden yemek benim için şereftir. Buda son entryleri efenim.görsel
(bkz: #24464867) beyin bedavaymış, arkadaş ondan sebep almamış.

ırkım insan benim.
sefil bir yazardır. milletin nick altına şu şöyle, bu böyle yazar. klavye delikanlısıdır ama gerçekte kavga çıksa ilk kaçanlardandırç
görsel

Muhtemelen atın üstündeki.

KANIMIN KANI.
insanları küçük düşüren dusunclerine saygı duymayan yazardir ve irkcidir.
rusya hakkındaki tespitleri doğru olan yazar.
komik.

ışid ona göre müslüman değil.
taliban da.

hakka davet ediyor.
gelemiyorum.
işi gücü islam din kitaptan bahsetmek olan şey.
(#26723169)
(#26723221) entryleriyle kürtlere saldıran ve zılgıtı sadece kürtlerin atabileceğini öne süren yazarımsı.
Kendisi komiklik derecesinde cahil araştırmadan yoksun ve ince bıyıklı Ülkü ocağına kavga için adam toplamaya gidenlerden. Yazık kimin çocuğuysa.
Edit: Sadece tek kaynaktan tek ırkı okumak araştırma değil istenilen düşünceyi öğrenme oluyor bilsin kendisi daha da sıvamasın.
vatan kurtarıcı tayfadan ağır liseli klavyeşör.
ırk ve aşırı faşist olan ve onun gibi düşünmeyen herkese kürt yaftası atan adi mahlukatın tekidir.
Ateşvebarut'un farklı versiyonu gibi.
muhteşem birliktelik listesinde başlara oynamaktadır.
(bkz: simitveçay)
(bkz: kolavecips)
© copyright 2005 - 2026