bugün

/68
Üzücü bir buhran hali var.

Nefret etmek yerine yardım edilesi ailesi tarafından sömürülmüş çocuk. Şimdi genç adam.

Insanlar yardım etmeleri gerekenlerden hep nefret ediyorlar. Sanırım o acınası insanları bile kıskanıyorlar ya da ne bileyim birilerinin linç edilmesi hoşlarına gidiyor.
Kendi acizlik ve zayıflıklarını gündemden alıyor diye.

Tarih boyunca böyle bu.
"Selena Gomez'in tek derdi reklam yapmak!" DEMiŞ.

görsel
zoolander 2 filminin açılış sahnesinde

--spoiler--
bombastik aksiyon atraksiyonlarına imza attıktan sonra odunu yemiştir.
--spoiler--

(bkz: zoolander 2)
Tribalus Ergenus'un en ünlü en zengin örneği olup, bu türün neslinin tükenmeyeceği için koruma altına alınmaması gereken temsilcisidir.
sevdiğim sanatçıdır işinin emeğini verenlerdendir.
Youtube tarihinde en çok beğenilmeme rekoru Justin Bieber’ın Baby video’suna aittir.
dünyanın en itici ve en çok nefret edilen şarkıcılarından biridir ama son zamanlarda bu nefret git gide azalmıştır bunun sebebi de yeni şarkılarının başarılı olmasından dolayı olabilir. (bkz: sorry) çoğu kişi tarafından beğenilmişti. major lazer'le olan cold water şarkısı da güzeldir.
görsel
instagram da türkiyenin nüfusu kadar takipçisi var.
Yine de az bence.
bu justin bieber denen çocuğu dinleyenin değil ama tapma derecesinde sevenin beyninde kesinlikle sorun vardır. yoksa ben bile ara sıra dalga amaçlı dinlerim.
en çok sinir olduğum ünlüler listesinde yer alan, daha çok skandal hareketleriyle ön planda olan, bizim memleketin gerzeklerinden birinin özendiği gereksiz şahıs.
acı biberin ergen olanı.
drake ile trust issues düeti güzeldir.

itirafım olsun; onu acayip kıskanıyorum. karşı cinse ulaşması için kolunu kaldırması yeterli. ötesi var mı? yok ben de öyle düşünmüştüm.
Tam bir top. Bunu seven kızların ben demek isterdim de burası inci değil amk. Evet.
Malın önde gideni. Bu adama verecek kız çok. Adaletini sikeyim dünya. Evet.
çoluk çocuk işte. git kumda oyna diyesim geliyor.
David guatta'yla ortak çalışması 2u adlı single ı çıkmıştır.
https://youtu.be/RqcjBLMaWCg
Toptur. Net.
görsel
Güzel des pa ci to diyor allah var.
Kuki taşak geçmiş diğeri ciddiye alıp entry döşemiş. Yazık lan.

Not: kukla kardeş bir daha böyle entryler girince altına not olarak "taşak geçtim" yaz.
sevilecek bi karakteri bi güzelliği yakışıklılığı yok ama bazı şarkıları dinlenilecek şarkıcı.
görsel
vurduruyordur.
O da birgün intihar edecektir.
© copyright 2005 - 2026