bugün
- robert pattinson3
- millet açken bebekkatiline villa yapan akepe3
- mesih düşmanı cinli türk ateistleri26
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz36
- dilbigisisi en iyi olan yazar20
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri35
- yazarların buluşmak istediği yazar12
- gecenin şarkısı10
- flört uygulamasında açılış mesajı yazmak2
- dahi anlamındaki de yi ayrı yazmayan sevgili14
- boyumun 2 cm kısalması28
- gelecekteki sevgiliye söylenecek şeyler4
- kızlar bakar mısınız13
- eski sevgiliyle bakkalda karşılaşmak10
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı21
- atatürk ün döneminde hiç üniversite kurulmaması15
- sözlük yazarlarının ruh halini anlatan görsel11
- islamda namaz yoktur13
- tutunamayanlar8
- chatgpt ile dertleşmek7
- chatgptyle dertleşmenin artık cidden yapılması4
- orta doğu da 4 tane ulus devlet var9
- gece açlığı6
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- ölmek istemek ama ölememek5
- uludağ sözlük en popüler yazarını seçiyor9
- bol tereyağlı iskender5
- bende eksik olan ne diye düşünmek5
- insanlar değişmez4
- bir şeyler söyle2
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu25
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı19
- arkadaşlar hesabımı gizliyorum6
- reis2
- flörtöz erkek iticiliği5
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım12
- chp'nin türkiye'ye yaptıkları6
- 12 eylül 2026 suudi arabistanın vurulması8
- anasonlu nargile4
- gocu29
- her şeyin mizahı yapılmalı mı19
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı74
- israil'e saldıran her ulus helaka uğrayacak6
- kiraz cicegi kolonyasi42
- sözlük yazarlarının mastürbasyon teknikleri6
- nişantaşı nda 36 lı tuvalet kağıdıyla yürümek8
- sözlük yazarlarına güvenmek19
- yaşar dinleyen erkek10
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı48
- sözlük yazarlarını analiz eden yazar5
değil kendisini görmeye, adını bile okumaya midemin elvermediği isimdir; şarkıcı diye başımıza kaldı.
baba olmuş mu olmamış mı merak ettiğim ergen.
amerikan politikasının youtube kurucu üyeleriyle aldığı karar ve sonra milyon kişinin izlediğini göstererek yarattığı tüketim ve çocuk özenti heykeli.
sevgilisi selena gomez için disneyland ı kapatmış.
her gün sana beddua ediyorum. inşallah harlemde geçerken arabanın lastiği patlar. geber amk çocuğu.
http://magazin.haberturk....u-kez-disneylandi-kapatti
her gün sana beddua ediyorum. inşallah harlemde geçerken arabanın lastiği patlar. geber amk çocuğu.
http://magazin.haberturk....u-kez-disneylandi-kapatti
never say never klibini izledim aylar süren merakıma yenik düşerek. çok komik lan. kolum kadar siyahi çocukla nevır givit ap felsefesini anlatan bir klibi var. euhuehuehe. neyse.
Helal olsun dediğim keratadır. Bu yaşta böyle güzel paralar, kızlar vs. her erkeğe nasip olmaz.
kız arkadaşı selana gomez için disneyland ı kapatıp bunu bir de iyi bok yemiş gibi twitter da paylaşan lavuk... soyu tükenesice...
bir yıl içinde selana gomez için 1 milyon dolar harcamış. daha önce de titanic filmini seyretmek için los angeles lakers takımının stadı olan staples center i kiralamışmış... servet düşmanı değilim ama küfür etmek serbest.
bir yıl içinde selana gomez için 1 milyon dolar harcamış. daha önce de titanic filmini seyretmek için los angeles lakers takımının stadı olan staples center i kiralamışmış... servet düşmanı değilim ama küfür etmek serbest.
1994 doğumlu ergen kızları peşinden sürükleyebilen şarkıcı.
kız arkadaşı için disneyland kapatmış. herhalde anaokulu zamanındaki sevgilisi için de anaokulunun bahçesini veya bir tane sınıfı kapattırmış olabilir.
ha kaynak: http://bit.ly/sTuVJq
ha kaynak: http://bit.ly/sTuVJq
aşkı, sevgiyi ve hoşgörüyü anlattığı sosyoloji tabanlı harikûlade şarkıların sahibi popun kralı. yaptığı kaliteli şarkıların yanına bugün bile kimse yaklaşamamıştır. playlistimde en çok onun albümünü dinliyorum.
michael jackson ile elvis presley gibi overrated şahsiyetlerin ünlenmelerinin tek sebebi o yıllarda justin'in doğmamış olmasıdır. alnını kapattığı perçemiyle elli sene önce yaşasaydı beatles üyeleri john lennon'u ıslak meşe odunuyla döver, çöp tenekesine atar yerine bu efsaneyi alırlardı. tüm şarkılarında dünya barışına katkı sağlıyor.
çok basit ve çok kötü pop müzik yapan overrated kişi.
ismini her okuyuş da aci biber hissiyatı veren ecnebi şarkıcı.
tanıyan coğu kızın hayran olduğu erkeklerce cok kıskanılan cocuktur. ama heykel gibi allah için. burda onu kötüleyenler gerçekten zavallı.
ergenlerin sevgilisi. ben bu bebeyi bi bok sanırdım, talk show'a katıldı soru soruyolar soruyla alakasız yanıt veriyo. yani konuşmayı bilmiyor, sesi desen abartılcak bişe yok normal yani. türk erkeklerinin kıskandığı biri. benim ilgim bile yok kıçımın kenarı.
max factor ya da maybeline (avon da olabilir) gibi kozmetik firmalarının reklamlarında oynasa tanıtılan ürünlerin yok satmasını kesinleştirecek teenagedir. ne kadar ergen hayranı varsa hepsi rafları boşaltırlar.
edit: kız mı erkek mi hala emin değilim.
edit: kız mı erkek mi hala emin değilim.
saçları beline kadar uzatsa ve ben aslında bayanım dese bütün ergen erkeklerin asılacağı cinsiyetsiz velettir.
Bir ergen tanrısı.
şarkıcı olduğunu bile daha yeni öğrendim. kim lan bu büber deyip bakıştırdım google dan. dün de bi tv kanalında canlı şarkı söylerken gördüm, o nasıl çatallı bir ses lan öyle. küçük ibo nun ergenliğe girdiğinde bile bu kadar itici bi sesi yoktu amk.
Okan Bayülgen'in t.şak geçmesiyle adını duyduğum, tipsiz ve yeteneksiz emperyalizm simgesidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar