bugün
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek36
- arkadaşlar döner mi yesem schnitzel mi7
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri12
- sevgiliyle aynı iş yerinde çalışmak5
- kolay gelsin denilen esnafın cevap vermemesi12
- kira sözleşmesinde'e devlet dönemi5
- masklavi'nin biraz gergin olması10
- rakipleri gözaltına alıp seçim kararı almak12
- dindarların çoğunun fakir olması15
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz22
- vatanseverliği askerlik yapmaya indirgemek2
- herkes işiyle ilgili bir bilgi versin3
- sözlük açsanız ismi ne olurdu11
- yandaş basını okumak7
- tuğberk imamoğlu gemisinin denizde kaza yapması3
- sude sendromu10
- 2027 asgari ücret tahmin yarışması7
- ahmet davutoğlu'na soruşturma açılması3
- 2027 hedefleri2
- kız kıza sevişmek4
- yagmurcu6
- ismet birader neden koşturmuyor sorunsalı5
- arkadaşlar kızarmış ekmek isteyen var mııı5
- kadıköy de kara gece3
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci3
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi17
- mavi2
- günümüz çocuklarının ana babayı saymaması5
- adana demirspor3
- mehdiyetin takımı galatasaray3
- çıplaklar kampında tarih hocasıyla karşılaşmak5
- kemal kılıçdaroğlu6
- erecto don don bey3
- maun2
- mutlu bey mutlu olsun kampanyası2
- rams parkta kara gece2
- kürt kızlarının güzel olması5
- silver ile evlenecek erkek52
- ismet gürbüz5
- en sevdiğiniz ayı3
- belçika polisinin öldürdüğü türk3
- kızları en güzel olan şehir13
- melih gökçek13
- sırrı süreyya önder28
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- akrostişli şiir7
- 4 kasım 2026 viking sabah maçı2
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı13
- 13 ekim 2026 sabah slavia prag maçı2
- 30 yaşına girmek6
entry'ler (131)
zuhal olcay-pervane.
candan erçetin-bahar.
candan erçetin-bahar.
doğru durulursa ne ala olan durumdur.
amerikanın oyunu bunlar geyiğine malzeme olan gündür. yahu günü değil gecesi olsun hatta ertesi gün de tatil olsun da millet doya doya kutlasın.
(bkz: kum saati)
duş alırken kapıyı kapatmaya gerek duymamaktır.
ihtiyaçtır. lazımdır.
itiraf ediyorum;
bazen kendimi kontrol edemiyorum, sinirlerime hakim olamıyorum, tabiri caizse eşşek kadar oldum bazı anlarda kapıyı çarpıp gidesim, ağız dolusu sövesim geliyor, hani sadece bu da değil mesela o kapıyı beni çileden çıkaranların beyninde patlatmak istiyorum ve o anda gözümün önünde tom ve jerry beliriyor. kapı kafasına düşüyor şahıs ortasından geçiyor ve huzur,suratıma yayılan saçma bi gülümseme, slowmotion tekrar ve tekrar. ruh hastası olduğuma kanaat getirmek üzereyim, kontrolsüz güç güç değildir diye telkin ediyorum kendimi lakin kudurup da birilerini paralamak istemiyorum.
bazen kendimi kontrol edemiyorum, sinirlerime hakim olamıyorum, tabiri caizse eşşek kadar oldum bazı anlarda kapıyı çarpıp gidesim, ağız dolusu sövesim geliyor, hani sadece bu da değil mesela o kapıyı beni çileden çıkaranların beyninde patlatmak istiyorum ve o anda gözümün önünde tom ve jerry beliriyor. kapı kafasına düşüyor şahıs ortasından geçiyor ve huzur,suratıma yayılan saçma bi gülümseme, slowmotion tekrar ve tekrar. ruh hastası olduğuma kanaat getirmek üzereyim, kontrolsüz güç güç değildir diye telkin ediyorum kendimi lakin kudurup da birilerini paralamak istemiyorum.
erdal bakkalın sofradaki incir reçelini görüp halil sezai ye bağlayarak nissyannnnnnnnnnn diye bağırdığı sahnesiyle gülmekten ağlatan dizidir. sadece izlenmeli değil dikkatle izlenmeli ve zerresi kaçırılmamalıdır zira espriler çok kıymetlidir.
insana değer veren bi bankayla çalışmak isterdim.
haksız bir önermedir.
aldıkları her kuruş mesleğini vicdani çerçevede yapan tüm öğretmenlere helaldir.
aldıkları her kuruş mesleğini vicdani çerçevede yapan tüm öğretmenlere helaldir.
yoklukta ne kıymetlidir.
bir gün hiç unutmam EFT yapıyorum, sürenin dolmasına 1 saat kalmış, birden internet kesilmez mi?...
delikli boncuk yerde kalmaz endişeye mahal yoktur. herkesden önce kapış kapış gider ayrıca herkesin bu hayali kurmaya hakkı vardır, bakire değil diye asın bari bide.
hayat herşeye rağmen devam ediyor temalı film. eva green seyre değer.
prensesin iki günde söktügü türkçeyi benim hala konuşamadıgım dizidir.
ilk günlerde kaşık kaşık son zamanlarda ise kafaya dikip içilse bile bir halta yaramayan ilaçtır, yok ya hatta ilaç bile değil bitki suyu evet, çünkü ilaç olması saçma onun hatta aktarlarda satılsın o derece ne gerek var eczaneye.
işe gitmek için geç kaldım telaşesiyle uyanıp o günün pazar olduğunu hatırlayarak yatağa geri dönmek.
adı üstünde çılgınlar. düğünlerde zaten bunun için değil midir, millet kudursun çıldırsın döksün kutlarını oohhh bi rahatlasın.
radyo odtü.