bugün
- genç olmanın en güzel yanı6
- dua edince iletildi mesajı gelmesi2
- genç görünmeye çalışmak7
- 19 yaşında kızla yatmak3
- gitme diye yalvarmak6
- 1 temmuz kabotaj bayramı4
- ilgi manyağı4
- eski işyerine tekrar başlamak4
- akepe neden kültürel hegemonyayı ele geçiremedi19
- sabaha kadar okunacak kitap4
- eski eşle tekrar evlenmek4
- x in memeleri3
- 28 haziran 2026 hırvatistan gana maçı2
- 28 haziran 2026 panama ingiltere maçı2
- abd'yi yenmiş olduk bu da bir başarı3
- sözlüğe kız girince telefona bildirim gelmesi5
- uludağ sözlüğün boşalması3
- 30 haziran 2026 hollanda fas maçı3
- şarapçı bey koala birader3
- 28 haziran 2026 güney afrika kanada maçı2
- giresun da otobüs durağında bekleyen turist kız8
- sözlük yazarlarının babalarını dinlediği konular2
- demet akalın'ın kırmızı elbisesi2
- demet akalın'ın beyaz mayosu2
- arşivlenmesi gereken resimler3
- 33 yaşında olmak3
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet19
- alkolü bırakmak2
- yalnız değilsiniz esra erol var2
- son bir sigara içelim2
- deniz göktaş'ın 3 günde 4 milyon izlenmesi2
- öldükten sonra bana ne olacak5
- gece ekmek arası kaşar cola'nın üstüne 2000 yakmak2
- sıcaktan ağlamak4
- içtim şarabı13
- deniz göktaş4
- uludede3
- anın görüntüsü22
- sözlükteki gizli düşmanım10
- kadir inanır22
- insanın geçmişinin karanlık olması9
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı30
- whynot2
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili2
- bu sıcakta penisi asfalta sürtmek4
- neden herkes aynı anda yürüyor2
- sözlük kızlarını harika yapan detaylar9
- her insanın bir cini olması8
- sözlüğün kırbacı3
- kemalist dünya24
maykıl çeksın edasıyla masa başında oturmasının çalan kıvrak parçalara eşlik etmesini engellememiş insan. yok bu cümle olmadı. sarhoşum ben hala sanırsam. neyse oturup konuşmadık ama herkes sustu göbeklerimiz konuştu. *
şapkasına hasta oLduğum yazar.. türLü çeşitLi aksesuarLarı iLe geLdiği her zirvede modayı yakaLayan yazar.. *
ortama duhul edildikten sonra ilk farkedilen sey bir siyah gomlek ve saçları kapatan bir fotr sapka . tahnimlerim beni yanıltmadı medya seferisi calıskan arkadasımız junior ortamda bulunmaktaydı.uzun ve güzel sözlerin kısası o gece orada olup o ortamda bizimle mahmut tuncer showun sözlük katılımını sağlayacağı için tesekkur ederiz peşinen *
tanım : güzel insan muhabbet adamı.
tanım : güzel insan muhabbet adamı.
yeni şapkası ile tarz yapmış yazar . *
aklıbaşında ve çok efendi bir delikanlı yazar.epey bir sohbet ettik ve şapkasını da çok beğendim *
efenim zirvede tanışık ettik, iyi ki de ettik; lakin çocuklara öyle bir daldık ki oturup 2 kelam edemedik uzun uzadıya şöyle ağız tadıyla, vesselam bir dahakine inşaallah... gözlerinden öperim kardeşimin..
yardım zirvesinde reyhanın gözbebeği olmuş kişilik. kendisiyle başka zirvelerde de biraz sarhoş halimle konuşmuşluğum olsa da bu zirvede muhabbeti kurdum, sevindim. her şeyden önce aklı başında ve görevlerinin bilincinde olmasıyla sölüteki pekçok yazardan daha üstün bir yere sahip olmuştur benim için.
kaptan kustonun bir nevi uludagsözluk versiyonu.
piponu yiyim sana bir şey olmasın yazarı.. artis bi tip bu. görsem döverim misal...
hemşom, has toprağım, ani esprilerle yaran adam. piposuyla beraber yeni fenomen olmaya aday, hayırsever kardeşim, yüreği gülüşü kadar içten sarar insanı, çok daha büyük ve güzel toplumsal olaylarda omuz omuzayız. sinyaller iyi yönde.
destansı rus onbası sapkası ile sapka çeşitliliği musabakasında 1-0 one geçmiş yazar kardeşimdir. uykusuz bir şekilde geldigi hayır zirvesinde küçük yavrucakları bir saniye olsun bırakmamıştır. reyhan ile yaptıgı 38 bilek güreşi karsılasmasını da kaybederek ayrı bir istatistikte de benim önüme geçmiştir. aslında durum 2-0 dır. * nice zirvelere deyip bu güzel insana sevgilerime sunarım. *
sapka kardesliginin ikinci ayagı 3. nesil saygın insan.
michael jackson tarzı fötr şapkalarına, kravatına, piposuna hayran olduğum toprak kokan uuser. çok hayırseverdir ayrıca.
çaylak olduğum halde* beni ilk zirvem olan düşler sokağı nda bayramlaşıyoruz zirvesine götüren can dost, güzel insan, geleceğin yönetmenlerinden birisi.
şapkası ve piposundan mütevellit karizması tam yerinde olan kendisi gelmeden dedikodusu gelen az çok sohbet etmeye çalıştığımız zat-ı muhterem.
farkındalık yaratan kişilik.
sener sen fotru ile aga gibi baskosesine oturmus olan kisilik.
video için çok uğraşmış, bizi mutlu etmiş insan, aramızda görmekten mutluluk duyduk.
(bkz: şapkasız çıkmam abi)
(bkz: şapkasız çıkmam abi)
özenle hazırladığı videosu zevkle izlenen yazar.
ayrıca, belirtmesem olmaz, aynı isimde brezilyalı bir sol bek vardı bir dönem parma' da.
ayrıca, belirtmesem olmaz, aynı isimde brezilyalı bir sol bek vardı bir dönem parma' da.
youtube'ya aktardığı 9:38 dakikalık video için teşekkür ettiğim yazar. ellerine sağlık güzel hatta süper video olmuş. *
zirvede tanıştık bu arkadaşla...**
geldi oturdu yanımıza. elde pipo, kafada şapka ayrıca arkadaş sinemayla ilgileniyomuş...elde kamera çekimler falan dedim noluyoruz.*valla memnun oldum kendisiyle tanıştığımıza aşağı yukarı hayyallerimiz aynı. umarım bi gün ben bir film çekerim o da montajını yapar...
geldi oturdu yanımıza. elde pipo, kafada şapka ayrıca arkadaş sinemayla ilgileniyomuş...elde kamera çekimler falan dedim noluyoruz.*valla memnun oldum kendisiyle tanıştığımıza aşağı yukarı hayyallerimiz aynı. umarım bi gün ben bir film çekerim o da montajını yapar...
kaptan cousteau'nun uludagsozluk versiyonu olan kisi. *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar