bugün
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması13
- serenay sarıkaya'yı beğenmeyen erkek9
- fatma betül sayan kaya57
- bazı aşklar şehre benzer3
- şampuan önerisi4
- era7capone ve antipanik aşkı6
- muhallebici açıyoruz isim önerileri14
- siyonist arşivi2
- menemen dolmuşları2
- tüm delilerin beni çekmesi2
- kendisiyle övünen insanlar15
- sözlüğün attila ilhan'ı olmak istemek2
- tr den sonradan gelmeler yüzüne imajın zedelenmesi9
- almanyadan gelecek akrabadan istenecekler9
- arkadaşlar çok kötüyüm2
- allah'ın yasaya uymayan israil oğullarına laneti3
- katatespizartmasi2
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı38
- gece bire üç kala gelen umumi tuvalete sıçma isteğ2
- salyangoz3
- türkiye33
- sözlüğün iyice camiye dönmesi3
- ne kadar yaşlısın16
- futbol18
- ai otomatik silmenin ayet silmesi3
- firavunun biraz mal olması2
- queen ravenna adlı yazar10
- amerika da köleliği kaldıran başkan5
- verdiği sözü tutamayan insan4
- terso pek paso2
- risale'i nurları neşretmek3
- ters çevrilmiş sandalyeye oturup felsefik düşünmek2
- trt tarafsız olmalı13
- stanley termos5
- türk kızlarının genel özellikleri3
- habersiz gelen misafir4
- uefa uluslar ligi8
- yağmurdan sonra beliren korkusuz salyangoz sürüsü3
- 29 eylül 2026 mhk başkanı'nın gözaltına alınması8
- annelerin garip huyları2
- nokia 3310 denince akla gelenler10
- karton toplayan çocuğa cin kabilesi göndermek5
- bir derdim var4
- türk esnafı2
- tayt3
- asrın soygunu21
- yeni parti tüzüğü yerine 20 milyar doları konuşmak9
- biraderi koşu bandında koşturmak2
- arkadaşlar kahve fotolarımdan ne istiyorsunuz3
- ismet biraderin birader olması2
trabzon takımının çok iyi uçan kalecisi.
trabzonspor un botafogo takımından transfer ettiği solak kaleci.
bu kadar sabredilmesi sonrası ajdar ın bile daha iyi bir performans göstereceği trabzonspor kalesine yakışmayan brezilyalı.
edit: nitekim tolga zengin kaleyi devralmış, gelecek sezon, kalan son brezilya lı da gidecektir.
bu kadar sabredilmesi sonrası ajdar ın bile daha iyi bir performans göstereceği trabzonspor kalesine yakışmayan brezilyalı.
edit: nitekim tolga zengin kaleyi devralmış, gelecek sezon, kalan son brezilya lı da gidecektir.
profesyonelligiyle takdirimi kazanan trabzonspor'un brezilyali kalecisi. basinda surekli "gonderilcek" haberleri olmasina ragmen, takimda ayni dili konustugu bir kisi bile olmamasina ragmen * ve ne yaparsa yapsin kimseye yaranamadigi bir ortamda ribery & ortega & kleberson & szymek gibi sozde yildizlara uymamis, pislik yapmamis, kimseyle kavga etmemis & polemige girmemis, hep gununde ulkesinden donmus, calismalarina da devam etmistir. yedek kalmayi hic problem etmemis, efendice sirasini beklemis, hic sakatim triplerine girmemistir. oynadigi zaman da elinden geleni yapmistir, yeteneginin bu kadar olmasi da suc degildir. ki bence kotu kalecide degildir. keza brezilya umit milli takimiyla muthis maclar cikardigi da olmustur.
tek dezavantaji malesef cikip "lincoln kotu futbolcu" & "ricardinho bana hic gol atamadi" & "alex'te kim? cocukken penaltilarini hep kurtarirdim" demeden, reina cikisinda yakalanmadan, televolelere cikmadan adam yerine koyulmayacagini hala ogrenememistir.
tek dezavantaji malesef cikip "lincoln kotu futbolcu" & "ricardinho bana hic gol atamadi" & "alex'te kim? cocukken penaltilarini hep kurtarirdim" demeden, reina cikisinda yakalanmadan, televolelere cikmadan adam yerine koyulmayacagini hala ogrenememistir.
trabzonspor takiminin brezilyali kalecisi. Neden yedek oturdugunu bir turlu anlayamadim. Tolga bu adamdan iyi degil. Hatta tolgadan daha cok guven veriyor kalede.
konyaspor a 1 yıllığına transfer olmuş eski trabzonsporlu kaleci.
1 eylul 2008 besiktas konyaspor macindaki performansı ayakta alkışlanası gereken brezilyali kaleci.
zamanında (bkz: #1885762) nolu entryimde de bahsettiğim üzere kendisi şanssızdır. yıllar önce türkiye'ye gelerek hayatının hatasını yapmış, senelerce gereksiz yere kulübede oturtulmuştur.
zamanında (bkz: #1885762) nolu entryimde de bahsettiğim üzere kendisi şanssızdır. yıllar önce türkiye'ye gelerek hayatının hatasını yapmış, senelerce gereksiz yere kulübede oturtulmuştur.
bu kalecinin gol yedikten sonra silahla vurulmuş gibi ağır çekim geriye doğru düşüşü dillere destandır.
Şutu kurtardıktan sonra, şutu çekene çok iyi şut çekmiş izlenimi vermede dünya birincisi kalecidir. Tiyatral bir yanı vardır.
önce brezilya'da yılın kalecisi ve daha sonra milli takıma seçilen eski trabzonspor ve konyaspor kalecisi.
yabancı konusunda sabretmeyi bilmeyen türk futbolunun artık olgunlaşmış meyvesi ancak ne faydadır ki kopmuş gitmiştir ülkemizden. şimdilerde kendisini brezilya milli takımı 3. kalecisi olarak görmekteyiz ; evet evet .tottehamlı gomes 'in falan önünde yani
şu an brezilya milli takımı ile kupa kaldırmakta olan eski trabzonspor'lu ve konyaspor'lu kaleci. herifin türkiye'den ayrılma zamanlaması harika gibi gözüküyor. yoksa biraz daha kalsaymış belçika veya portekiz ikinci ligi'ne falan transfer olurdu. böylece 2014 dünya kupası gibi bir kupa hayal olurdu onun için. şimdi ise milli takımın 1 numaralı formasını giyiyor. bu yabancı sınırlaması maddi açıdan olmasa da kariyer açısından yabancılara bir avantaj aslında.
An itibariyle brezilyanın dünya kupası kadrosuna seçilmiş kalecidir.
Daha önceleri trabzonsporda kalecilik yapmış, sonra 1 yıllığına konyaspor'a kiralık olarak verilmiş ve ardından beğenilmeyip itelenmiştir.
Daha önceleri trabzonsporda kalecilik yapmış, sonra 1 yıllığına konyaspor'a kiralık olarak verilmiş ve ardından beğenilmeyip itelenmiştir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar