bugün
- göz teması kuramama3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı20
- true'ya özgürlük5
- kız troller12
- sabahları nefret edilen şeyler4
- kalabalığı seviyor musunuz13
- antep fıstıklı iced latte2
- mustafa sandal'ın gündemde olması4
- maaş için birbirine katlanan insanlar4
- akp seçmeni4
- ilham aliyevin türkiyeye nankörlük yapması8
- gece 1 de 10 birayla gelen kız kanka9
- aliyev'in türkiye'ye gönderme yapan sözleri4
- kedilerin yedigi ilginc seyler17
- kadın ile erkek arasında yaşanacak en güzel şey12
- adını bile bilmediğin bir sözlük kızına aşık olmak13
- tekerlek toplayan cocuk14
- trump'ın süper zeka zirvesinin sonuçları3
- pazar günü kahvaltı gazete ve kovboy filmi üçlüsü2
- birini unutmak için başkasıyla birliktelik yaşamak11
- arkadaşlar ben birinden fena halde hoslanıyorum14
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- ona bir şey söyle6
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar17
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- almanya da yaşasaydınız nerede yaşamak isterdiniz11
- evli bir adama aşık oldum sözlük25
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi12
- burcunun yükselenini bilen erkek8
- yazarların anlık durumları9
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması13
- galatasaray büyüklüğü14
- afrikada bir ülkede yaşasaydınız nerde yaşardınız7
- arkadaşlar bakar mısınız14
- avokado yiyen insan8
- kız tavladığım için içerlenen sözlük geyi15
- özel sektör de çalışmak11
- çocuklar niye sünnet edilir7
- zencilerin birbirine nigger demesi6
- morning2
- brad pitt2
- gece sokakta baş belaya girer mi6
- claudian clouds6
- şeker hastalığı9
- ellerim bos gonlum hos14
- mafya kızı olma isteği6
- fiziği güzel sözlük kızları56
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı17
- boğaz ağrısı7
- damarsız tüysüz manisa yaprağı17
yüz kaslarını gülmek ,gülümsemek için oynattığında içinizin cız ettiği adamdır.
Steve Vai yanında bok yemiş olan gitarist (bkz: paganini s 5th caprice)
gitarın tanrılığı yolunda ilerlerken yaratıcının kendisine bahşettiği hastalık, yaratıcının ne kadar katil olduğunu düşündürüyor. o kadar çok üzülüyorum ki, bu hastalığına yakalanmasaydı yeteneği belkide dünyanın en iyi hayatına sürüklüyecekti onu. şimdi bir sandalye ve bilgisayar sistemi ile yaşıyor kendisi. o kadar çok üzülüyorum ki.
(bkz: #6244141)
yngwie malmsteen'dan kat kat daha kaliteli olan gitar virtüözü. küçük beyinler anlamıyor bunu!
bugün özellikle sözümona rockçı türk gençliğinin virtüöz diye tanımladığı zibidileri gitar diye çalabilecek gitar tanrısı.
collection (2008) albümünde ki şarkılarıyla insanda ki yaşama sevgisini canlandıran harkulade gitar virtüözü.
rakçı bebelerin very speed hard metal core gibi uydurmalardan fırsat bulup da tanıyamadıkları, vizyonsuz gençliğin metin türkcanlardan başını kaldırıp da seyredemediği, amatör gitaristlerin kızlara hava atmaktan başka dertleri olmadığı için araştırıp öğrenmedikleri müzik dehası. modern çağın mozart' ı.
(bkz: altitudes) bir insan daha ne çalabilir, ne yazabilirdi ki zaten.
(bkz: altitudes) bir insan daha ne çalabilir, ne yazabilirdi ki zaten.
https://www.youtube.com/watch?v=_jK978921Yw&feature=player_embedded
gelmiş geçmiş en iyi gitarist.*
kanımca jason becker yanında vai, malmsteen, petrucci, satriani falan hepsi yalan.
bir videosunda klasik bir eseri elektrogitar ile çalıyor. ve ağzından şu cümle çıkıyor ki inanamadım; "bu parçanın bu kısımları çok zor. boşverin." becker'ın zor dediği partisyonu tahayyül edemiyorum.
''jason, cacophony' de benim için çalması zor olan şeyleri çalan adamdı.'' marty friedman
"grubun solo gitaristi bendim ama atamadığım soloları jason atıyordu." marty friedman
bugün doğum günü olan gitarist, güzel insan.
41 yaşına girdi. doktorlar 4-5 sene ömür biçtiğinde daha yirmili yaşların başındaydı... ama o ölümü beklenen yıllarda sadece gözleri ve çenesiyle şarkılar yaptı. allah büyük. kimin ne zaman ne olacağı da onun bilgisinde. allah ona da, herkese de hayırlı hayat, hayırlı ölüm nasip etsin inşallah. iyi ki doğdun jason...
41 yaşına girdi. doktorlar 4-5 sene ömür biçtiğinde daha yirmili yaşların başındaydı... ama o ölümü beklenen yıllarda sadece gözleri ve çenesiyle şarkılar yaptı. allah büyük. kimin ne zaman ne olacağı da onun bilgisinde. allah ona da, herkese de hayırlı hayat, hayırlı ölüm nasip etsin inşallah. iyi ki doğdun jason...
dün doğum günüydü. iyi di doğdun, iyi ki çaldın jason. 5 yıl ömür biçilmişti ama 15 yılı geçti. gerçi altitudes gibi kusursuz bir eseri yapan adam için yılları saymak çok abes. o ölümsüz.
dünyanın gelmiş, geçmiş ve gelecek en iyi gitaristi kim sorusunun benim açımdan sonsuza kadar geçerli olacak 2 kelimelik cevabıdır jason becker.
Eğer sağlığı malum şekilde ilerlememiş olsaydı, özellikle Türkiye'de kaç tane diehard fanı olacağını çok merak ettiğim, kaderi hüzünlü, kendisi sağlam gitaristtir.
müzik ile alakalı sözlüklerde, gitarist kelimesinin karşılığı jason becker' dir. müzik tanrıları tarafından dünyaya gönderilmiş ulu bir insan. sağlına tekrar kavuşması dileğiyle.
Gündemdeki Haberler