bugün

altitudes

bir gitaristin en doruk zirvesidir. nası yani? dünyanın en zor parçasımı? hayır çalarsın bunu çok çalışırsan. fakat hiç bir zaman böyle bir beste yapamazsın. bir şarkıdaki duyguyu hiç bir zaman bu kadar iyi veremezsin. imkansızdır. eskidende bu böyleydi şimdide böyledir. imkansızı başarmıştır jason becker. bir nevi hiç bir insanın yapamadığı ve yapamayacağı bir şey yaptı. altitudes denen en yüksek zirveye ulaştı ve henüz 18 yaşındaydı. buna bir nevi tanrılık denir. olağanüstülük denir. herkes bunu dedi. bu çocuk tanrı, bu çocuk harika dediler...

20'li yaşlarda felç oldu ve işte o zaman tanrının onu korumadığı anlaşıldı ya da yoktu tanrı hiç bir zaman. sonuçta bu bir adaletsizlik ve bu adaletsizlik ne kadar ağır olursa olsun jason becker felçli yaşasada her zaman bu eseriyle tanrı iltifatını kalbinde hissedecek.

kıyamet kopana kadar hatırlanıcak. sevilicek, tapılıcak.

edit bu*: aylardır belki yıllardır bulamadım bu başlığa bir yorum. şimdi öyle bir hayat içerisindeyim ki. tek bir parça var playlistimde. tabi ki altitudes. sadece o benim yüreğimdeki gözyaşlarını parmaklarıyla siliyor. acıta acıta. o kadar hoşuma gidiyor ki beni içine doğru parçalayan dünyada... başka hiç bir türlü kıpırdayamıyorum. sanki bende bir felçliyim. bana sadece bu parça güç veriyor.

kıyamet kopana kadar hatırlanıcak. sevilicek, tapılıcak.

edit 2: imla.
güncel Önemli Başlıklar