bugün
- erkeklerin kadınsılaşması9
- şu anda ne yapıyorsun10
- insanların gözlem yapmaması7
- tuborg kırmızı seven kız4
- sözlükte altın günü yapmak10
- insanların gözleme yapmaması4
- üstteki yazarın nicki ile akrostiş yaz4
- ben aşık yorguni sorularınızı cevaplıyorum15
- yalnızlıktan kafayı yiyen insan7
- sosyalleşmekten kaçan insan4
- yarın iş olması4
- islam düşmanlarına epstein şoku3
- bir kezonun elinden zehir olsa yemek5
- ankastre bozukluğu4
- şeytan5
- maldivler6
- eşek sucuğu16
- üşenirken yapılan saçmalıklar7
- allah6
- dünyanın en güzel omleti5
- pandela kaşarlığı2
- 30 lu yaşlar7
- takıntılı biri olmak3
- uludağ sözlüğün cenaze namazı6
- üstteki yazar ne yapıyor5
- chp içindeki alevi sünni kamplaşması12
- çocuğunu kocasından daha çok seven kadın3
- sözlük yazarlarının tanım yapabilme menzili2
- brusella2
- şirinevler8
- flörtlerin ilişkiye dönmeme sebebi11
- insanın bu hayattaki amacı17
- aşık yorguni10
- aşırı sinirli olmak2
- flört edinmek7
- kimseyi memnun edememek12
- eşe mi pahalı hediye alınır metrese mi sorunsalı6
- kızartma yağından sabun yapmak8
- biraderleri üst üste koymak7
- aleyna tilki4
- beyler kabağı kollayın3
- portekiz maçında ronaldo krizi2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle9
- egay sucukcu5
- aile hekimi3
- işi gücü borsa siyaset olan insan4
- karateci mi döver kung fucu mu yoksa aikidocu mu3
- sedat pekmez bey reyizin dönmüş olması6
- metrobüste yer bulmak4
- konuşmaya konuşmaya konuşmayı unutmak2
görsel
Hopp nesildasim.
Hopp nesildasim.
sevdiğim yazar. ama biraz efkarlı gördüm kendisini. inşallah iyidir ve mutludur.
Su sozlukte kardes kalibindaki adam. Yalniz bi mesajini acsin bir sey dicem.
fikirlere görüşlere saygısı olmayan ağzı bozuk vasat insan görünümlü yazarcık.
adam gibi adamdır.
sözlüğün en korkak yazarıdır evet.
aynı zamanda yaşlı dededir heralde okunanı görmüyordur evet. yallah huzur evine.
91 ney lan çüş. Sözlük kreş olmuş aq.
Daha önce de gitmek istemiş o zaman lütfen gitme diye mesaj atmıştım. O zamanlar tanımıyordum, sadece fenerbahçeliliğini ve iyi entrylerini biliyordum.
Dört beş yıl kadar oluyor. Şimdi daha iyi tanıyorum; derin bir dostluğumuz olmasa da en azından kişiliği hakkında da bilgim var artık. Gerçekten dost olmaktan zevk alacağınız bir insan.
Ama ilginçtir şimdi kal diyemiyorum. Çünkü burasının hali ortada. Troller dışında kimseyi tatmin edecek düzeyde değil. Hatta ruh sağlığını daha bozacak seviyede. Özellikle -Jarrus gibi- toplumsal gidişata, ülkenin sıkıntılarına ve bekasına duyarlı, insan hayatına önem veren biriyseniz sinirlerinizi yıpratması çok normal.
Yine gitmesini istemem ama bu sefer onu gayet iyi anlıyor ve yolun açık olsun diyorum.
Dört beş yıl kadar oluyor. Şimdi daha iyi tanıyorum; derin bir dostluğumuz olmasa da en azından kişiliği hakkında da bilgim var artık. Gerçekten dost olmaktan zevk alacağınız bir insan.
Ama ilginçtir şimdi kal diyemiyorum. Çünkü burasının hali ortada. Troller dışında kimseyi tatmin edecek düzeyde değil. Hatta ruh sağlığını daha bozacak seviyede. Özellikle -Jarrus gibi- toplumsal gidişata, ülkenin sıkıntılarına ve bekasına duyarlı, insan hayatına önem veren biriyseniz sinirlerinizi yıpratması çok normal.
Yine gitmesini istemem ama bu sefer onu gayet iyi anlıyor ve yolun açık olsun diyorum.
Gitmeeee.
7.nesil silik.
Hayatında başarılar kardeşim yolun açık olsun. inşallah dönersin.
Efendi delikanlı iyi bir kardeşimiz. Hesabını silmiş.
Çok geç haberim oldu. Normal yazardan çok artık troll kaynayan bu basitleşmiş oluşumdan gitmiş ne yazık ki.
Onu az da olsa anlayabiliyorum. Ben de biraz cesur olsam bırakır giderim onun gibi.
Yolu açık olsun ve hep gülsün.
Onu az da olsa anlayabiliyorum. Ben de biraz cesur olsam bırakır giderim onun gibi.
Yolu açık olsun ve hep gülsün.
Nickaltimda ki karambolden yararlanıp bana sövenlerin aksine arkamda olan özelden de konusmuslugumuz olan düzgün yazardı.
ne ara gitmiş?
Eski düzgün yazarlar birbir veda etmiş.
ne ara gitmiş?
Eski düzgün yazarlar birbir veda etmiş.
birgün uzaklardan bu tanımı okuyacağına ve okuyunca beni tanıyacağına inandığım eski bir yazar.
tereddüt edersen avcuna bir inci tanesi al ve ozymandias şiirini aç. inci düştüğünde beni hatırlayacaksın. işte o gün yarım kalan vedalaşmayı tamamlamak için buraya gel. bekleyeceğime söz veremem ama sen gel.
tereddüt edersen avcuna bir inci tanesi al ve ozymandias şiirini aç. inci düştüğünde beni hatırlayacaksın. işte o gün yarım kalan vedalaşmayı tamamlamak için buraya gel. bekleyeceğime söz veremem ama sen gel.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar