bugün

Cahil bir yazardır, takmayınız.

Edit: mesajlarda taciz ediyor bir de, koşarak uzaklaşınız. Ne osbirciler var be.
Sozlukte herkes osbirci olur bu adam olmaz dedigim yazardir. Yazik lan tanimadan etmeden laf sokup ilgi cekme cabalariniz vallaha gulduruyor. Sozluk eski sozluk degil ki hipodrom anasini satim.
Adam gibi adamdır Sözlük ergenlerini hizaya sokacak yapıdadır reis.
Acayip karizmatik ve saygılı bir yazardır. Her zaman sever, sayar, sözlükte bulunduğu için seviniriz.
şarabı varsa alırım, yoksa iyi geceler dileyeyim.
Sözlüğü terketmiş değerli yazar. Özlüyoruz gardaş gel.
Fb li olsa da sevdiğim yazar. +o bir üzgün kaslı. Kırılma, üzülme sen. Bu da bir fransıza yakışırdı. O yaramaz flüt soloları tabiki geveze ben oluyorum. * http://youtu.be/Ibd1-ooK5as
sen lazımsın bize...
Adamın dibi yazar. Ha zerre tanımam kendisini. Ama tanısam kesin adamın dibi olurdu.
(#28463565)

komik yazar. Robben'e bitmiş diyen kimse olmadı maalesef.
(#28463565) çok doğru bir noktaya parmak basmış Adamın hası yazarıdır.
Çoktan yetkili veya moderatör olması gereken yazar.
Bayram harçlığı olarak yakışıklılığından bir parça koparıp dağıtması gereken yazardır, ehuee.
Şeker Bayramın kutlu olsun panpa. Biliyorum öpülmekten nefret ediyorsun ama bir ara sıkıştırıp öpücem kusura bakma.
Mutlu kal...
iyi niyetli yardımsever yazar. böyle yazarları görmek istiyoruz sözlükte.
yazarlığı şu adamdan öğrenin , bildiğin kalite akıyor.
adam gibi adamdır. zamanında çok büyük delikanlılık gösterdi bilirim. tuna nehri bu adamı görse akar, şanı büyük osman paşa bu adamı görse plevne'yi değil bu adamı savunurdu.
Moderatör olmalı yazarıdır. Nicki bile havalı adamın. Ayrıca sözlükte ilk tanıştığım kişilerdendir.
kendisi fazlasıyla legendary'dir. yorum ve görüşleri sizi hoşnut etmiyorsa yanlış yoldasınız demektir.

ayrıca menejerlik hastasıdır kendileri. profilini takip ederseniz zaman zaman takımınıza sağlam wonderkid'ler bulabilirsiniz.
Aşk meşk falan kendisi. Tuna balığım iyileş hadi. Şapşiklik yapıp hasta olmuş. Kloroben/majezik gargara yapsa iyi gelir mi kendisine? http://youtu.be/IDaJ7rFg66A tuna fish e. Buradaki iyi yazarlardandır.
(#24121608)

bunu nerden buldun yahu!

işyerinde bilgisayar başında gülemiyorum da birazdan işyerinde istemsizce kahkaha basacağım.
elimle ağzımı kapattım hönkürüyorum.
arada konuşuruz.doğum günü çocuğuymuş kendisi, iyi ki doğdun azizim. hepi börtdey tu yuuu
iyi ki doğdun yazarı.
(#29198135)

sevgilim neden inkar ediyorsun diyerek kızdığım yazar.swh

pek bir tatlı, pek bir minnoş.
var olsun.
Ilik gibi hatun.
Kizlar kacirmayin derim.
Can ciğer kuzu sarması. * birçok kişinin sevdiği biri. En kötüsü de böyle koca avındaki kızlar övüyor ya ona üzülürüm. Ben de severim sıcak komik bir üslubu var.
© copyright 2005 - 2026