bugün
- en büyük aşklar pilav üstü az kuruyla başlar3
- hükümet değişse ülke düzelir mi2
- aşk acısı çekiyorum sözlük9
- nickten isim tahmini yapmak10
- orjinalinden iyi coverlar2
- the blair witch project2
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- isteklerinize nasıl sınır koyuyorsunuz5
- zorunlu eğitim9
- sözlüğün boşalması3
- dublajı orjinalinden daha iyi olan izlenceler2
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- masklavi'yi şeriatla yönetilen ülkeye göndermek13
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- guinness birası4
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı12
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- haramidere de haramilik yapmak5
- caddebostan da bostan yetiştirmek4
- batıl inançlar7
- sinem dedetaş11
- içinizde bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var3
- kemalistler yunanistan'a defolsun8
- arkadaşlar pizza yer miyiz4
- cabrio tigra süren kadının arabasına atlatmak3
- muşlettin amca3
- masak'ın ahbap bağışlarını incelemesi2
- büyük filmlerden büyük replikler3
- kilolu olmak5
- mason greenwood11
- çerçeve yasa7
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı18
- yürüyen bok4
- şaka maka 40'a yaklaşmak6
- fetönün siyasi ayağı araştırlsın önergesinin reddi8
- mazot fiyatlarının suçlusu2
- apo hapisten çıkınca ak partililerin tepkisi8
- kedin mi var derdin var4
- renault 9 broadway12
- ev ödevi2
- başlarım böyle hayata deyip akp'ye üye olmak4
- gerçek sözlük yazarı uzun saçlı sakallı obez olur3
- velvet hanım ile kahve içmek8
- zall adlı yazar4
- 15 temmuz tiyatro mu7
- ispanya6
- erdogan'a suikast timi itirafı8
berk hakman gibi taş bir oyuncuyu tanımama sağlamış güzel bir türk yapımı film.
Aydın Sayman'ın, sır çocukları ile birlikte en çok ilgi gören filmi, 2006 yapımı. yanılmıyorsam geçtiğimiz günlerde bir tv kanalı da ekrana getirmişti bu filmi.
olay örgüsü ve oyunculuklar çok ahış şahım olmasa da kendi içindeki tutarlılığı ve özgün senaryosu filmi izlenebilir kılan ayrıntılar. berk hakman'ın (filmde üstelendiği karakterin adı 'janjan') deli rolünü başarılı bir şekilde yerine getirmesi de filmin bir başka olumlu yanı.
olay örgüsü ve oyunculuklar çok ahış şahım olmasa da kendi içindeki tutarlılığı ve özgün senaryosu filmi izlenebilir kılan ayrıntılar. berk hakman'ın (filmde üstelendiği karakterin adı 'janjan') deli rolünü başarılı bir şekilde yerine getirmesi de filmin bir başka olumlu yanı.
fragmanına bakarsak berk hakman üzerine kurulmuş ve çok da güzel olmuş dedirtiyor. rahatlıkla kotarır o rolü eminim, diğer başrolde ezel akay'ın yeğeni var. umarız iyi filmdir.
birinci yılını kutladığım, nice senelere yazarı...
iş hayatıyla birlikte sözlük hayatı sekteye uğramış anlaşılan. para görünce bozuldu mu ne? * nice yıllara.
kendisini tanımamakla birlikte,
ismimden dolayı çoğu insanın bana hitap şeklidir.
ismimden dolayı çoğu insanın bana hitap şeklidir.
sözlükteki ilk günlerimde tanıştığım, ancak kaynaşamadığım, kaynaşırız zamanla dediğim, uludağda okuyan ve şimdiden bir işi olan * cici yazar. pek bi içimi dökmüşüm kendisine, saçmalamışım, hor görmemiş, sağolsun.
para babası olma yolunda hızla ilerlemektedir kendisi. bursa ovasının mahsülü kendisinden sorulur. fazla bir şey istemiyorum kendisinden, mahsülden birkaç kasa sebze meyve göndersin yeter. hem mübarek ramazan ayındayız, sevaba geçersin biraz, yoksa dalmaya geleceğim ağaçlara ona göre!
tamam kabul ediyorum, geç bir entry oldu bu ama "geç oldun, güç olmasın"cılardanım ben de.
-sözlüğün her başlığının altında mutlaka kayda değer 1 entryi bulunan, sempatik, kurgulayıcı bir mantığa sahip, sözlükte hit yazar olmaya aday, tanımaktan mutluluk duyduğum yazar.
-sözlüğün her başlığının altında mutlaka kayda değer 1 entryi bulunan, sempatik, kurgulayıcı bir mantığa sahip, sözlükte hit yazar olmaya aday, tanımaktan mutluluk duyduğum yazar.
boş işlerle uğrasmaktan baska hiç bişi yapmayan, eşşeğin bile 4 senede bitirdiği bi okulu bitiremeyen, sonunu merak ettiğim sözlük yazarı. (bkz: http://www.buadaminsonune...iolanvarsasoylesin.org.tr)*
okulda bana hitap edilen kelime.uyuz olurum ismim can diye de bu bana yapilmazki.ayrica iyi bir sozluk yazari.yazilari iyi okuyan ve iyi yorumlayan,sohbeti hos insan.
olmazsa olmaz yazarımızdır,ince eler sık dokur ve oyle yazar kendileri.
(#173665)entrey siyle beni gülmekten yerlere yatıran yazarr
karın kası yapmaya yarayan, insanı yaran hikayeleri, yaşanmışlıkları müthiş mimikleriyle süsleyerek anlatan adam. keyifli muhabbetin adresidr kankam. ulu adminim:)
ayrıca vurucu jack daniel's ile bizleri tanıstırmıştır.
ayrıca vurucu jack daniel's ile bizleri tanıstırmıştır.
sözlükteki komik yazarlardan.yazdığı yazılar takip edilesi ve ibret alınası yazar.*
verdiği bir haberle beni havalara uçuran yazar. kendisini severim, amcasını da severim yeterki jack daniel's olsun denilesi zat.
ratemypoo.com sitesinde kendi dışkısının resmi olmayan, yazdığı bu siteden sevgili sözlükçülerin de haberinin olasını isteyen düşünceli yazar. *
(bkz: #132932) bu linkle birçok bokat iziyle karşılaşmama neden olan,bütün bokatlara 10 puan vermeme neden olan,,sitedeki gözüme kestirdiğim bir bokatın kendisinin olabileceğini tahmin ettiğim bokatsever arkadaş.
(bkz: evlenmek isteyip de evlenememek) başlığı altındaki yazdığı diyalogla gönüllerde taht kuran yazar. panelci kardeşim.
sevdigim delikanlı ve web dizaynında uzman bir kişiliktir,beni sözlüğe kazandıran yazar kardeşimdir.
yarım yarım yaran yazardır. yazsa da gülsek dedirtir. esprinin doğuştan gelme bir yetenek olduğunun ispatıdır kendileri.
kendisi hakkında entry girilmemiş yazar.duruma üzüldüğü farkedildiğinden olaya müdahele gereği hissedilmiştir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar