bugün
- kılıçdarı destekleyen sanatçılar7
- hep kendini suçlamak10
- 10 yıl sonraki haline bir mesaj bırak6
- son 20 yılın en gıcık lafı13
- havalar da ısındı9
- kız arkadaşının giyimine karışmayan erkek22
- lgs de 5 yanlış yapan kızı annesinin zorbalaması3
- eyüpsultan'da cookie dağıtan kız2
- sigarayı tersten yakmak4
- araplaşmış türkler3
- merhaba arkadaşlar ben geldim2
- güne bir şarkı bırak6
- baygın koku2
- hazır mantı5
- adolf hitler'in 6 milyon yahudi öldürdüğü yalanı4
- yalnız yaşamak12
- kıyametin yaklaşıyor olduğu gerçeği6
- paşa gönlüm bilir2
- türkçe ezana kuduran türk3
- götü büyük kadın3
- dandik üniversite mezunlarının ortak özellikleri4
- true'ya arkadan sahip olmak16
- şeytan2
- yanlız o hareketi yalnış yapıyorsun4
- maaşla çalışıp ben alfayım diyen erkek2
- 15 haziran 2026 ispanya yeşil burun adaları maçı13
- sadece bayan entrylerini okumak5
- ona bir şey söyle17
- çekyat kanepe kaplatma4
- iyi bakalım4
- vazgeçmek3
- pizzanın kenarını yememek4
- uysaljakoben11
- 16 haziran 2026 iran yeni zelanda maçı10
- superman rolünü oynayan kişiler2
- bir avukatın suçlu olduğu bilinen kişiyi savunması3
- hangi manifest kızısın8
- kadın olsaydım çok açık giyerdim22
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- bir limon yarım dolar avrupadan pahalı4
- wp hesabını silmek2
- kız arkadaşının her bokuna karışan erkek2
- herşeyi boş verip pastör olmak3
- evlenmeyi başaramamış erkek5
- kısa saçlı hatun çekiciliği7
- eşek sucuğu3
- 15 haziran 2026 belçika mısır maçı9
- aipac'tan iran müzakelerinde israil saldırı hakkı2
- hayatımın özeti3
- varoşluk göstergesi küçük detaylar5
sherlock holmes'u isviçre alplerinde, reichenbach şelalesinden aşağıya iterek ölümüne sebep olan ezeli düşmanı. matematik profesörüdür.
holmes, prof.moriarty için şöyle demişti:
"o suçun napolyonudur watson. bu şehirdeki lanetin yarısının (ve açığa çıkmayan kötülüklerin hemen hepsinin) planlayıcısıdır. o bir deha, filozof, bir "öz"*düşünürüdür. ağının ortasındaki bir örümcek gibi hareketsiz biçimde oturur, ama o ağ binlerce yayılıma sahiptir; ve o her bir yayılımı en ince noktasına kadar bilir"
holmes, prof.moriarty için şöyle demişti:
"o suçun napolyonudur watson. bu şehirdeki lanetin yarısının (ve açığa çıkmayan kötülüklerin hemen hepsinin) planlayıcısıdır. o bir deha, filozof, bir "öz"*düşünürüdür. ağının ortasındaki bir örümcek gibi hareketsiz biçimde oturur, ama o ağ binlerce yayılıma sahiptir; ve o her bir yayılımı en ince noktasına kadar bilir"
sir arthur conan doyle' nin, sherlock holmes' i kıskanarak şelaleden ittiğini kurgulamasına sebep olduğu rivayet edilen karakter.
ancak holmes öldüğünde öyle büyük bir tepki seli oluşmuş ki, doyle, holmes' i şelaleden çıkartmak zorunda kalmış.
ancak holmes öldüğünde öyle büyük bir tepki seli oluşmuş ki, doyle, holmes' i şelaleden çıkartmak zorunda kalmış.
gerçek bir dehadır.
planları çok aşamalı ve her aşamanında a-b-c gibi şıkları vardır. yani 1. plan iyi giderken sherlock işin içine eder de planı bozacak gibi olursa hemen b şıkkı devreye girer. olmadı c o da olmadı allah büyüktür moriarty reis.
planları çok aşamalı ve her aşamanında a-b-c gibi şıkları vardır. yani 1. plan iyi giderken sherlock işin içine eder de planı bozacak gibi olursa hemen b şıkkı devreye girer. olmadı c o da olmadı allah büyüktür moriarty reis.
ağzına silahı dayayıp intihar etmiştir reyiz.
(bkz: slowbro)
bbc sherlock dizisinde ayakli seks gibi bir seydir. hem zeki, hem umursamaz, hem kotucul, hem de westwood giyiyor.
(bkz: honey you should see me in a crown)
(bkz: honey you should see me in a crown)
sherlock holmes un ezeli düşmanı.
Sherlock'un ezeli düşmanıdır. Sherlock'un dünyası böyledir işte çocuk masallardaki gibi ezeli düşmanlar vardır.
(bkz: dış mihrak)
Geldim işte burdayım. Çatıya mı çıksak ne ? sigara da içeriz.
Edit: imla.
Edit: imla.
sherlock'ta ki şizoyu hatırlatmıştır. hoş gelmiş.
Asla sallamayan yazardır. Kanıtlarla konuşur ayrıca kimseye hakaret etmemiştir. Allaha peygambere sövmenin serbest olduğu ülkede bizim gibiler daima doğru vatandaştır.
artıladığı entrylerime bakarak hakkında olumlu kanaate vardığım insan .umarım beni yanıltmaz zira insanlar hakkında yanılmaktan gına geldi .
Sherlock'un ... Şaka şaka Artık nickaltında kendisiyle ilgili tek entry olmayan yazardır . Esenlikler. (bkz: ah şu şakalarım)
sherlock holmes sever yazar iyi yazar kaliteli yazar. severek takip ediyoruz.
Sherlock dizisinde kurgudan dolayı hayranlık uyandıran karakterdir.
Edit: bir yazar. Nicki görünce dizi karakteri aklıma gelmiş olan karması yüksek yazar.
Edit: bir yazar. Nicki görünce dizi karakteri aklıma gelmiş olan karması yüksek yazar.
Kaliteli psikopat.
görsel
görsel
Sherlock dizisinde oscarlik oynanan karakter. Hakkı veriliyor.
Kendisinin o dans ettiği sahne senaryoda yokmuş tamamen doğaçlama olarak gelişmiştir.
bee gees ve queen falan dinleyen, baya iyi müzik zevki olan sherlock'taki kötü karakter.
bence sherlock'un kötü tarafıdır kendisi. ya da sherlock onun iyi tarafı bilemem.
bence sherlock'un kötü tarafıdır kendisi. ya da sherlock onun iyi tarafı bilemem.
Kendisi değersizdir. Moriarty'yi kendisi yapan euros'dur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar