bence iyi yazmak için her türlü alt yapıya sahip kişi. kumaş sağlam, dağarcık sağlam, okuduklarından ders alabiliyor, yazmaktan zevk alıyor. çizgiyi bozmazsa 1 sene sonra çok can yakar bu adam.

bana ne oluyorsa?
gözlüklü bir yazar. ibne kendisinden gözlüklerini çıkarmasını istedi mi, merak etmekteyim.
gün itibariyle yaptığı tespitlerle yaran kişilik.
seri eksi oy veren ibne'nin gazabına uğramış seri artı oy veren melek. sağolsun, var olsundur.
aklı başında, güzel anacığının başını hep dik tutan yazar.eee bir anne de evladından başka ne ister ki.
nşm nin üstünlüğünü anlamış, kavramış ve kabullenmiş yazar. pek süfer tip.
sağolsun varolsun yazarı...
kapitalist dış basında nobellik romandır.
12 tane baslik acip, ayriyetten de 41 entry * girerse, bu is olur yazari. *
aman da aman 1500. entrysini girmis *, ama baslik sayisi ile entry sayisi uyumlu olmamis yazari. *
kral ciplak diyendir,put yikandir, tabu devirendir.
30 yaşına gelmiş hala muavin kandırmaya çalışan yazar. *
iyi tespih yapan yazar. *
(#2691841)
nickaltıma yazdığı entrysi anlaşılmamış entryleri sıralamasına girmesi nedeniyle benim sevmeyenimin çok olduğu kanısına varıp entryisini silmiş yazar. *
merve yi tavla daki mervenin bana platonik aşık olmasını çekememiş kıskanmış yazar. hayır o bişey değil çekil aramızdan falan diyo. * *
tanım : hoşsohbet, gece gece güldürmüş hay sen çok yaşa e mi yazarı.
amerikan düşeşi lazım sana --yazarı--*. *
(bkz: amerikan düşeşi)
ankaragücü taraftarı olduğunu öğrendikten sonra bir maça beraber gitmek istediğim yazar.. şahsen tanımıyorum ama olsun..
sırf kendisiyle oturup sohbet etmek için ankara' ya gidilmesi gereken yazar. bir de gecekondu grubuyla omuz omuza futbolun ruhunu futboluna katmış ankaragücü' nü desteklemek. inşallah yolum düşer bir gün.
mecliste bizi temsil etmesi için imza kapmanyası başlatacağımız yazar *
(#2667434) entrysi ile beni gece gece koparmış yazardır.
ayrıca birazcık kıskanç bir kişiliktir kendisi. *
yine de sıcak bir kahveyi aylardır hak eden ama alamayan insandır, sabretsindir, alacaktır.
gece gece tüm hevesimi kaçırmış yazar. şurada offline offline entry giriyorduk. dağıldı gitti konsantrasyonum. bu gece kapattık. artık nasip yarına.
(#2648855) entrysiyle insanlara ulviyet addeden cühelaları tiye almış yazardır. tebrik edilesicedir.
kapak entrylerin sahibi, oz kardesim.

baslik uzerinde entryler alip basina giderken, gelir bu, yazar bir paragrafcik, gider.. sonrasina yazilacak bir sey de birakmaz.

(bkz: sikayetciyim hakim bey)

(bkz: yaz kizim)
sözlüğün bebbe mbangue gustan anilet'i.
can ciger kuzu sarmam, hic olmayan erkek kardesimdir bu yazar. adam gibi adam. canim.
© copyright 2005 - 2026