bugün
- habire1275
- ben geldim naneler13
- habire12 adamdır37
- izmirli kızların verici olması33
- messi'yi savunan adamla ahbaplık etmem5
- sssilvermist22
- kafa dağıtmalık şarkı önerileri5
- claudian clouds kadındır12
- deccal'in sozluge gelmesi10
- cilgincapkin13
- gece sokağa çıkıp auuuu diye bağırmak3
- lionel messi10
- anın görüntüsü17
- arkadaşlar bi bakar mısınız3
- sözlüğün en güzel kızıyla çıkmak2
- ben senin yerinde olsam5
- bir ay çaylak olmak4
- en sevilen su markası3
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- şu anda çalan şarkı2
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- sözlükteki kavganın amacı5
- allah5
- arap gel oğlum5
- yarası olan gocudur5
- mutlu ama uzak olsun3
- hiyeroglif dilleri2
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- türkiyedeki bölümlerin açıldığı ilk üniversiteler2
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası19
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- sakız falı2
- suca suruklenen cocuk7
- her yazdığı artı oy alan yazar4
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- bankta oturup kola çekirdek keyfi yapmak2
- her yere gocu yazan yazarlar2
- katı sadakat bekleyen erkek2
- gocu dümbüğü2
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- temmuz6
- yapay zeka bile moderatör oldu3
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- aşık olmak2
- yorgun mermi13
- aslan3
- burhaniye6
- sokak köpeği3
- futbol6
Siz hep yanlış yerlerde takılmışsınız belli ki. Keyifli taraflarını ıskalamışsınız. Sağlık olsun.
Sokakta çıplak gezinseler umrumda olmaz dediğim yerdir burada her sey normaldir buraya gelenler belli bir sure sonra bu duruma alisirlar turkiyenin en rahat ve en guzel kizlarinin oldugu yer izmir kizlari kankaliktan yanadir bosverin kanka olun her pisligi yapin.
yaz deyince akla hemen onun adı gelir izmir izmir izmir. peki canınız dondurma cekerse napcaksınız? oyle her yerden de dondurma yenmez ki insan soyle damakta uzun bir süre gitmeyecek bir lezzet arıyor. bakın bu lezzeti bulabilecegnz mekanları soyle anlatan bir yazı hazırlamıslar.
http://ucanta.com/izmirin...zsa-olmaz-5-dondurmacisi/
http://ucanta.com/izmirin...zsa-olmaz-5-dondurmacisi/
izmir özledim seni gözümde tütüyorsun.
(bkz: su kesintisi) geliyor akla.
çiğdem çitleme sesleriyle sessizliğini bozmuştur.
Artık iyiden iyiye havaların ısındığı şehir. Çeşme'de olmak vardı şimdi...
arkadaşlar 4 gündür bu şehirdeyim diyar diyar dolaşıyorum nerde bu heykel ya başörtülü kız heykeli varmış da ?
bir mekana gittiğinizde kapalı ayran söylememeniz gereken şehir. şaka bir yana güzel şehir, bir antalya değil.
içinde yaşadığım 2 yıla, 1,5 yıllık mükemmel bir ilişki sığdırdığım, her köşesinde bir hatıramızın olduğu şehir. şimdi kimle nerede.. dertliyim sözlük.
sanıldığı gibi çokta medeni olmayan şehir. kızları daha rahatmış, ilişkiler daha rahat akıyormuş, kızlar kezban değilmiş modernmiş falan diye gittim güzel bir dille bir tane kıza pardon bakar mısınız saat kulesine nasıl gidebilirim dedim cevap bile vermeden çekip gitti. sonra vapurda bir kızdan çok etkilendim cesaretimi toplayıp şansımı deneyeyim diye özgüvenli bir şekilde yanına gidip selam falan dedim direk salak mısın ya deyip kalktı yanımdan. valla bana mı ters kızlar geldi bilmiyorum ama izmir bende pek iyi bir izlenim bırakmadı. 3 gün kalıp geri geldim zaten.. ama genede göç falan alan bir şehir izmiri karalamıyorum. birde ben yakışıklı değilim onunda etkisi olabilir.
Bornova ve Kemalpaşa ilçelerinde, jandarma ve polis ekiplerinin ortak düzenlediği iki operasyonda toplam 4 bin 228 tarihi eserin ele geçirildiği kent.
http://www.milliyet.com.t...tam-4-bin-gundem-2246835/
http://www.milliyet.com.t...tam-4-bin-gundem-2246835/
az önce istanbullun gözünden görülmüş olan, memleketin güzide şehirlerindenimsi.
yav bende doğduğu yerden uzaklaşma fobisi mi var anlamıyorum, istanbul dışında heryer tırıvı ya. sevdiceğim burda olduğu halde ısınamadım. istanbuldan güzel yanı ise, bizde akbil diye geçen izmirim karta bozuk paralarla yükleme yapılabiliyor. Ayrıca bir basımdan sonra 90 dk ücretsiz vasıta kullanımı da cabası. fakat sıcak, istanbulda şu anlar hala hırka havası eserken izmir yanıyor. birde düzensiz gibi geldi, mesela istanbulda Avrupa yakası iş, gezilecek yer, turistik mekan içinken anadolu genelde yerli yeri gibidir. fakat izmirde tarihi eser sokağından çıkıp iş hanlarına ordan çıkıp siteler ordan çıkıp barlara falan geliniyor kafam allak bullak oldu. şehre kesinlikle laf attığım yok ama tek merak ettiğim istanbulu yiyip yutmuş bi yazarı, burası tatmin edebilir mi ?
yav bende doğduğu yerden uzaklaşma fobisi mi var anlamıyorum, istanbul dışında heryer tırıvı ya. sevdiceğim burda olduğu halde ısınamadım. istanbuldan güzel yanı ise, bizde akbil diye geçen izmirim karta bozuk paralarla yükleme yapılabiliyor. Ayrıca bir basımdan sonra 90 dk ücretsiz vasıta kullanımı da cabası. fakat sıcak, istanbulda şu anlar hala hırka havası eserken izmir yanıyor. birde düzensiz gibi geldi, mesela istanbulda Avrupa yakası iş, gezilecek yer, turistik mekan içinken anadolu genelde yerli yeri gibidir. fakat izmirde tarihi eser sokağından çıkıp iş hanlarına ordan çıkıp siteler ordan çıkıp barlara falan geliniyor kafam allak bullak oldu. şehre kesinlikle laf attığım yok ama tek merak ettiğim istanbulu yiyip yutmuş bi yazarı, burası tatmin edebilir mi ?
her türlü zinanın, genişliğin, batı özentiliğinin yoğun yaşandığı günah şehri... kucakta sevişenler mi aramazsın, içtiği biranın üstüne oturup gizli köşe yerlerde kendini mıncıklayan hatun mu aramazsın var oğlu var anasını satayım. mahalleden geçen hurdacı ile yol aralarında sevişen kızlar bile var.. bu batı özentisi yeni nesil kültürümüzü iyice bozdu.
Türkiye'nin en güzel şehri ve meyve veren ağacıdır. herkes işini gücünü bırakmış kendine izmir'i dert edinmiş. rezil köpekler.
bugün biraz soğuk olan muhteşem şehir.
laikliği nispeten batı özentiliği ile karıştırmış, just friend memleketi.
(bkz: just friend)
edit: büyük konuşan büyük yer hayatımın anlamını burda buldum.
(bkz: just friend)
edit: büyük konuşan büyük yer hayatımın anlamını burda buldum.
abartılmış bir balondur sözünü hakeden şehir.
öyle yaşanılacak bir yer değil.
öyle yaşanılacak bir yer değil.
Ege incisi. Evet.
şu izmir'e çamur atanlar bundan sonraki her entryde nerede yaşadığını yazsa. ne güzel olur.
yozgat'tan, kırıkkale'den çamur atanları görsek bir.
merkeziyle, ilçeleriyle ve hatta komşu illeriyle egenin incisi.
yozgat'tan, kırıkkale'den çamur atanları görsek bir.
merkeziyle, ilçeleriyle ve hatta komşu illeriyle egenin incisi.
türkiye'nin gururu. türkiye'nin neresinden olursanız olun bu kentte rahat edersiniz fakat izmir den çıkıp başka yerde rahat edemezsiniz. türkiye sınırları içinde...
Tartışmasız türkiyede yaşanabilir kalan ancak tabi ki bu özelliği sürekli erozyona uğramaya devam eden il. Maalesef bir süre sonra bir zamanlar dünyanın en güzel şehri olan istanbulun kaderini yaşayacağı kaçınılmaz.
her türlü ahlaksızlığın ve fuhuşturucunun döndüğü günah şehri. kültürümüzü aşırı yozlaştıran ender şehirlerden. ramazan gününde bile ellerinde bira kucaktan kucağa sevişirler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar