bugün

/273
iç Anadolu ve Karadeniz'in çomar yobazlarina karşı laikliğin ve sekülerizm'in son kalesi, başkenti..

Allah zeval vermesin..
gitmek istediğim şehir.

not: istanbul.
ilçelerinin ve köylerinin yaz mevsiminin her saatinde özlendiği şehir. özlüyom olm özlüyom.
eski sevgilimin yaşadığı nefret ettiğim şehir...
güzelim izmirde en sevdiğim hava, mis gibi bi yağmur başladı, hafif şimşekler çakıyor. hava serin. bayılıyorum ya aldım elime çayı dışarıyı izliyorum.
Temmuzda gideceğim şehir. ilginç ne hikmetsr her şekilde her sene gidiyorum. Senede iki olcak artık.
Seks şehri.
Eksilerden sonra gelen edit: şehr-i seks
City of sex
Sex of the capital city
Özlem...
Hiç gitmedim.
Gök gürültüsü.
akp ye direnen şehir.

#direnizmir.
Turkiyenin en guzel sehri ozellikle urla seferihisar.
Severim ama içlerinden bir tane orospu çocugunu tanıdıgım için sevmiyorum. tüm objektifliğimi bana içinde öyle bir orospu cocugunu barındırdığı için kaybettiren şehirdir. Bunu bana yapmayacaktın izmir. Orospu çocuklarına ev sahipliği yapmayacaktın.
Türkiye'nin en medeniyete açılan kapısı...
pompacılarıyla meşhur ilimiz.

her 3 dayıdan biri pompacı. bir arkadaşım demişti.
ev alcak kadar büyüsem gidip burda yaşayacağım. yobazlar buraya saldırıyorsa vardır bişey.
çıplak gezmeyi modernlik sanan günah şehri.
Bir yaşlansamda gidip yerleşsem,tam bir emekli ihtiyar gibi yaşasam.
tam bir ortam şehridir.. içmek ve sevişmek için gidilir.. mesire yeri gibidir..
son zamanlarda kondom, kontrol hapı vs satışının yasaklanması konuları ile yakın zamanda nüfus sayısında artış yaşanması muhtemel şehirlerdendir. efendim bu şehrin bilindiği üzere libido seviyesi epey yüksek olduğu içün, son 5 yılda doğum hastaneleri taşacağa benziyor..

neyse doğursunlar efendim kürtlerden iyidir gene. devlete taş sopa atacağına gitsin berkecanla sevişsin zararı kime.. tavsiye ediyoruz.
dağlarında çiçekler açacak şehir.
bu nasıl bi hava lan böyle. hayır daha da çıkartacak bi şey kalmadı üstümde. şu an çırılçıplağım, ne yapayım yani derimi mi yüzeyim amk.
Sıcak ama bu sene sıcaklar iyiki geç geldi birde erken gelseydi ne yapacaktık.
izmir merkez eriyor herkes. bu ne ya sıcaktan uykum geliyor. bir an önce kış gelsin.
uzakdoğu menşalli bir dolandırıcılık örgütünün çökertidliği şehir.

http://www.haberturk.com/...lara-operasyon-82-gozalti
© copyright 2005 - 2026