bugün
- velvet'in silver'a benzemesi8
- kabataş olayı görüntüleri7
- sözlük kızlarının gelinlikleri7
- gocu25
- etin üzerine tereyağı dökmek3
- mason greenwood59
- bir insana akpliliği üzerinden saldırmak29
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler6
- true denen hadsiz namussuz karaktersiz9
- 15 temmuz 2026 rb salzburg başakşehir maçı3
- tövbe etmenin felsefi anlamsızlığı3
- süleyman soylu14
- kangal sucuk 1000 lira13
- anayasa değişmeli mi5
- insan olmaya ceyrek kala23
- kızlara açılmanın yolları3
- stalker'ı olan yazarlar2
- elmas bey birader yazıyor mu sorusu2
- fetö nün siyasi ayağı9
- ellerim bos gonlum hos4
- bu boktan hayatı neden yaşıyoruz4
- arapların hain olması2
- erdoğan için ölmeye hazırım3
- kezo erkeklerin ortak özellikleri15
- tank egzozuna tişört tıkamak4
- spor yapan sözlük erkeği8
- kadınlar neden bu kadar şirin ve bıcırık sorusu8
- bir sözlük kızıyla saatlerce sevişmek6
- aygün attar2
- hazret ktc8
- dalga sesi2
- burçlara inanan erkek5
- kelli goss3
- 14 temmuz 2026 fransa ispanya maçı27
- 15 temmuzda çalışan yazarlar10
- mason greenwood ile ilgili yapılabilecek espriler2
- doktora yapmak2
- çomartokrasi2
- saç boyama perileri2
- nurculuk5
- erdoğan'ı babadan daha çok sevmek3
- kız olup erkek rolü oynayan yazarlar2
- karımı sevmiyorum2
- 15 temmuz 2016 darbe girişimi9
- pakistan2
- atletle tank durdurmak3
- uludağ sözlük bitti mi2
- yufkacimuammer3
- erdoğan dan sonra gelecek başkan2
- aşk hayatı2
varsa bi biranızı içerim.
Yine bir gökgürültülü, yağışlı geceye ev sahipliği yapmaktadır kendisi. istanbul'dan daha iyi yanı bi bu olsa gerek...
Evimin camları şangırdıyor şuan. Kırılmaz inş.
nisanda...inerim havalimanında, kararlı adımlarla, damar damar olmuş ellerim, çıkışta şöyle bir sağa sola bakarım, bir daha bakarım, bir ıslıkla taksiye biner aldancak a giderim. ara sokaklardan kordona. çökerim deniz kenarında bir yere, içerim bir bardak demli çayını. mutsuz bir ifadeyle kalkar konak a doğru ağır adımlarla. kemeraltı. birkaç fide alırım anneme. güneşin batışı. belki inciraltı. yeter. başka bir yere gitmem. geri dönerim. benim kimsem yok o şehirde. durmam. dönerken güneşin batışı bile umrumda olmaz. arkama bakmam. nasıl olsa whatsup var. kasmam.
Hatırımda körfezi bok kokan şehir.
Herşeyi unutturan şehir.
suriyelilerin mahvettiği güzide şehir.
ticari potansiyeli bi hayli yüksek olan ama nedense bi türlü dünya genelinde ticarette istenilen sirkülasyona ulaşamamış şehir. ticari potansiyeli yüksek diyorum çünkü o civarda doğup büyüdüm. halkı kafa dengidir ve varoş bölgeler hariç çoğu semti kültürlüdür. soylu ailelerden bahsetmiyorum kültürlü ailelerden bahsediyorum yani her kültürlü insan soylu olacak diye bir kural yok. konu farklı yerlere taşıyor, iyisimi şunu gönül rahatllığıyla belirteyim insanları sıcak kanlıdır. Yani bi beş sene öncesine nazaran izmir güzeldi fakat şuanda ne durum da pek de bilmiyorum açıkçası. malum suriyeden gelen göç dalgaları falan.
Bu gece fena bi şekilde yağmur yağmış şehir. Gök gürlüyor, şimşek çakıyor falan. Şuan durum nedir bilmiyorum bilgisayarın gürültüsünden.
içinde en sevdiğim iki kişiden birini barındıran, yaşam kokan güzel şehrim...
içinde en sevdiğim iki kişiden birini barındıran, yaşam kokan güzel şehrim...
Laik denilince akla gelir de yok mudur orada da yobaz diye düşündüren şehirdir.
Burnuma günah kokusu geldi.
Hayallerime ağzının payını veren şehir. Artık pek bir anlam ifade etmiyor...
türkiye nin en yaşanabilecek şehridir.
5 büyük şehri (antalya halen 6. benim nazarımda sory guyse) gördüm, bi tanesinde 23 yıl geçirdim. adanada. fakat adana bile benim için #2 izmirin yanında. megali ideamdır izmir. bir gün orada yaşamak. fakat yine adanaya gömülmek, ölmek için bile olsa dönmek...
şu içine tükürdüğümün elazığına imiş kısmetim, daha ne kadar yaşayacağım bakalım burada. tek bildiğim çekilmiyor. adanada yaşadıktan izmiri istanbulu bursayı ankarayı kısmen de olsa antalyayı hatta mersini çanakkaleyi gördükten sonra buralarda yaşanmıyor.
5 büyük şehri (antalya halen 6. benim nazarımda sory guyse) gördüm, bi tanesinde 23 yıl geçirdim. adanada. fakat adana bile benim için #2 izmirin yanında. megali ideamdır izmir. bir gün orada yaşamak. fakat yine adanaya gömülmek, ölmek için bile olsa dönmek...
şu içine tükürdüğümün elazığına imiş kısmetim, daha ne kadar yaşayacağım bakalım burada. tek bildiğim çekilmiyor. adanada yaşadıktan izmiri istanbulu bursayı ankarayı kısmen de olsa antalyayı hatta mersini çanakkaleyi gördükten sonra buralarda yaşanmıyor.
il sınırlarına giriş yaptığım şehir.
istanbuldan sonra güzel ülkemin en potansiyeli yüksek şehiri ama gel gör ki hala yerinde sayıyor siyaset yapmak için demiyorum belediyenin ne kadar payı varsa hükümetinde o kadar payı var şuan izmirde deniz olmadığını varsayın emin olun kayseri bursa gibi şehirler daha güzel gözüküyor.
güzel şehir, yazarlarla beraber daha güzel olacak. (bkz: izmir sabahlar olmasın zirvesi)
Bir başkadır benim memleketim...
buçuksa alabilirim bir kuple
35.1/2
35.1/2
Türkiye'de yaşanabilecek kalan birkaç şehirden biridir. insanlara insan oldukları için değer verilir. farklı görüşten insanlar yan yana oturup sohbet edebilirler ve birbirlerinin üstüne saldırmadan birbirlerini anlamaya çalışarak tartışabilirler. kadının 2. sınıf vatandaş muamelesi görmediği ya da gece sokakta acaba tacize uğrar mıyım korkusuyla yürümediği; kışın sokakta üşümüş bir yavru köpeğin üşümesin diye bir şoför tarafından aracına alındığına tanık olabileceğiniz, tarihi dokusu fazla olmamasıyla birlikte, deniz manzarasına tamam diyebileceğiniz, kadınlarının aslında çok güzel olmaktan ziyade çok bakımlı olduğu için bu şekilde anıldıkları, kendini, çevresini ve hayatı seven insanların yaşadığı güzel şehir...
Bakımsız yüzü gözü kir pasak içindeki güzel cocuk gibi bir şehir hem çok güzel hem de çok pis.
Potansiyelini kullanamayan hak ettiği yerde olmayan şehir.
AKP tarafından cezalandırılan ve kendi imkanlarıyla bir yerlere gelmeye çalışan şehir.
an itibariyle eşsiz havasını soludugum güzel şehir.
31 mart akşamı inşallah yaşayan şehir yaşanılacak şehirde olacağım, çok özledim efendim.
pazar günleri ölü olan şehir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar