bugün
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı43
- milyonlarca insan deccal'in peşinden gidecek15
- sözlükteki cinconluların göt olması5
- 6667
- jennifer lawrance9
- sözlük sapıkları12
- hayatını garantiye almak isteyenlere tavsiyeler12
- doğaüstüyle dinle kafayı bozan kitle4
- dünya iyi midir8
- deccal'in şu an yeryüzünde olma ihtimali6
- birden akla gelen sözlüğü bırakma düşüncesi8
- silvermist'in mutfağına konuk olmak17
- isa mesih'in gelişini sevgiyle kucaklamak4
- yaşlılık3
- abd iran savaşı2
- kalbiniz mesih'in adına tepki veriyor mu2
- sözlük teletabileri4
- özgür özel'e yurttaştan yumuşak muhalefet tepkisi3
- am meme ve göt üçgenindeki favori organınız9
- üçüncü gözü açık yazarlar2
- kızılay avm11
- yahudilerin hepsi iyi insan değil9
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- uzun adam2
- kiraz cicegi kolonyasi30
- ağır müslüm gürses sözleri9
- flört10
- arkadaşlar bakar mısınız2
- sözlükte kavga olmayacak hissi13
- hükümet şu olaya da el atsa3
- allah her şeyi kuşatmıştır7
- slipknot5
- focus film2
- gocu32
- kitap okumak6
- milf seven erkek2
- çerçioğlu ailesinin togg tedarikçisi olması5
- fenerbahçe biraz sert biraz katı16
- yandaş akademisyen3
- baş abaza4
- iphone duo4
- kendini çok önemli sanan yazar14
- sözlüğe ben geldikten sonra2
- naruto dayı denen yarım akıllı2
- fenerbahçe18
- marilyn manson2
- ağırlık kaldıramayan erkek8
- sözlük şizofrenleri2
- parcalandim toparlanamiyorum32
- kıymalı üzümlü börek5
bugünlerde kendisi için söylenebilecek tek bir söz vardır; (bkz: adını trafik koydum)
12 temmuz 2012 perşembe günü en düşük sıcaklığı 24, en yüksek sıcaklığı 33 derece olacak şehir.
Son zamanlarda delicesine göresimi getiren, esasen hiç gitmediğim şehirdir. Elin japonu bile bizden fazlasını bilir bir de.
13 temmuz 2012 cuma günü en düşük sıcaklığı 23, en yüksek sıcaklığı 34 derece olacak şehir.
Ülkemizin en kalabalık şehridir. Uluslararası sahada ülkemizi ewn iyi temsil eden şehrimiz.
(bkz: Metropol)
(bkz: Metropol)
14 temmuz 2012 cumartesi günü en düşük sıcaklığı 24, en yüksek sıcaklığı 34 derece olacak şehir.
dünya tarihinde konum olarak çok önemli bir yerdedir. kimilerine göre dünyanın başkentidir. eski adı Konstantinopolis dir. konumunun değerli olması yüzünden bir çok dış gücün gözü bugün istanbuldadır. türkiyenin en kalabalık nüfusuna sahip şehridir. nüfus açısından avrupanın en kalabalık nüfusuna sahip olduğu yer alıyor, kaynaklarda. tarihde istanbul ve bir çok kesim tarafından el değiştirilmiştir. hep birbirinden farklı ülkeler yönetmiştir. ama 1453 ve 1922 arasında bu topraklar kalıcı olmak üzere türk egemenliğine girmiştir. o günden bugüne tarih kokan istanbul türklerin elindedir.
15 temmuz 2012 pazar günü en düşük sıcaklığı 25, en yüksek sıcaklığı 36 derece olacak şehir.
16 temmuz 2012 pazartesi günü en düşük sıcaklığı 24, en yüksek sıcaklığı 35 derece olacak şehir.
17 temmuz 2012 salı günü en düşük sıcaklığı 25, en yüksek sıcaklığı 31 derece olacak şehir.
kuzeydeki bir memleketten yazın gelindiğinde, nemi ve sıcaklığıyla nefes alma zorluğu yaratabilen şehir.
(bkz: ben bugün bunu gördüm)
(bkz: ben bugün bunu gördüm)
Geçen haftadan beri hiç bir işimin rast gitmediği, yana yana iş ve kalacak yer aradığım şehir. Sen mi büyüksün ben mi diye giriş yaptığıma pişman etmistir efenim.
18 temmuz 2012 çarşamba günü en düşük sıcaklığı 23, en yüksek sıcaklığı 31 derece olacak şehir.
21 temmuz 2012 cumartesi günü en düşük sıcaklığı 24, en yüksek sıcaklığı 32 derece olacak şehir.
ah şu günlerde orada olmak vardı..
19unda morrissey konseri, ardından 21 temmuz'da da Galatasarayda toplanıp cemal süreya ve şiirleri hakkında bir toplanma derken.. bir çok şeyi kaçırmak böyle işte.
ilgilenenler için de yazayım;
https://www.facebook.com/events/257590351018884/.
19unda morrissey konseri, ardından 21 temmuz'da da Galatasarayda toplanıp cemal süreya ve şiirleri hakkında bir toplanma derken.. bir çok şeyi kaçırmak böyle işte.
ilgilenenler için de yazayım;
https://www.facebook.com/events/257590351018884/.
22 temmuz 2012 pazar günü en düşük sıcaklığı 23, en yüksek sıcaklığı 32 derece olacak şehir.
türkiye' nin en çok üniversitesi olan şehridir. her sene ortalama 2 özel üniversite açılıyor bu şehirde.
bazılarının adına şarkılar yazdığı bazılarının ise sövüp saydiği o muhteşem şehirdir. kimse onu küçümsemez.
kimbilir kaçtır yaşı
hala genç durur istanbul
aşkı tılsım gibidir, rehin alır kalbimizi
bazen düşman kesilir bazen olur ya istanbul
korumak için bir karış toprağını
denizle kavga eder boğazı okşar istanbul
burda ermediysen muradına şansına küs
kimini sultan eder kimini yakar istanbul
sakın ha aldanmayın bu şehrin ihtişamına
birine kara kıştır birine bahar istanbul
bakmayın ah-ı vahıma siz, onun aşığıyım
bazen küstürse beni gönlümü alır istanbul
gel övünme sen ruşen tarifine yetmez sözün
bunu herkes bilir başka diyar istanbul.
ruşen mikayılov
hala genç durur istanbul
aşkı tılsım gibidir, rehin alır kalbimizi
bazen düşman kesilir bazen olur ya istanbul
korumak için bir karış toprağını
denizle kavga eder boğazı okşar istanbul
burda ermediysen muradına şansına küs
kimini sultan eder kimini yakar istanbul
sakın ha aldanmayın bu şehrin ihtişamına
birine kara kıştır birine bahar istanbul
bakmayın ah-ı vahıma siz, onun aşığıyım
bazen küstürse beni gönlümü alır istanbul
gel övünme sen ruşen tarifine yetmez sözün
bunu herkes bilir başka diyar istanbul.
ruşen mikayılov
23 temmuz 2012 pazartesi günü en düşük sıcaklığı 24, en yüksek sıcaklığı 33 derece olacak şehir.
varlığı bir dert, yokluğu yara.
misal şu günlerde sıcaktan kavruluyoruz, isyan ettirebiliyor insanı. nem, pislik. ama 1 hafta ayrı kalın özlüyorsunuz. trafiğini bile özlüyorum.*
misal şu günlerde sıcaktan kavruluyoruz, isyan ettirebiliyor insanı. nem, pislik. ama 1 hafta ayrı kalın özlüyorsunuz. trafiğini bile özlüyorum.*
yaşadıktan sonra vazgeçilemeyen şehirdir.
24 temmuz 2012 salı günü en düşük sıcaklığı 25, en yüksek sıcaklığı 33 derece olacak şehir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar