bugün
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri28
- 11 aydır yazmayan flört ne yapıyordur sorunsalı9
- bir bela geliyor8
- suşiyi sadece kadınların çok sevmesi4
- ellerim bos gonlum hos31
- arif kocabıyık16
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar12
- habire1220
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- trakyalı yazarlar6
- lahmacun9
- mazota zam geldi3
- boşnak olmak ister miydiniz5
- kamos3
- hoşlandığın kızın komünist çıkması9
- kedilerin ruh hastası olması2
- seri katilin tarziyla cinayet isleyen dedektif2
- kaan sezyum7
- asılacak olsanız son sözünüz ne olurdu2
- ismet gürbüz9
- ay diyen erkek9
- seri eksiciyi tenhada yakalamak5
- basmane tren garı7
- şekerul şeker bey2
- silvermist9
- hayatında hiç deri ceket giymemiş kız3
- hz isa'nın fiziksel annesi ve babası yoktu11
- sarapci koala63
- apo yu eleştirmek vs apo'ya küfretmek4
- sobadan kurtulmak5
- tekerlek toplayan cocuk4
- mladiç piçtir piç kalacaktır3
- hiç kimse fikirleri yüzünden hapis yatmasın8
- 11 aydır ortalıkta olmayan flörte ne yollamalı2
- biraderin koşturması3
- vexillarius the slayer8
- gocu37
- ben sizin anonim11
- trakyadan adam çıkmaz diyen insan4
- türkiye solunun en büyük sorunu6
- ben geldim naneler15
- renkli rüyalar oteli5
- istanbul ve bütün türkiye ev kiraları ne olacak3
- 11 aydır ortalıkta olmayan flörte yazılmalı mıdır2
- tuzlu kahve dizisi9
- raikagetokatlayan4
- sırta zincir vurarak zikir etmek3
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz24
- damarsız tüysüz manisa yaprağı16
- mantı8
(bkz: terörist)
Eli kanlı puştlarin devleti.amerikanin oyuncağı.ingilterenin kuklası.
beddua ederken vicdanen rahatsızlık duymuyorum bu ülkeye ama hala bu ülkenin ürünlerini kullanmayarak boykot eden bir ben kaldım galiba. lütfen söylenmeyin sadece, yapabileceğinizi yapın.
Müslümanların sevmediği güzel devlet, şirin küçücük bir yerdir.
BIR DEVLETIN NASIL OLMASI GEREKTIGINI GOSTEREN DEVLETTIR. (bkz: ENTEBE BASKINI) (bkz: ISIDIN TURK KONSOSLOSUNU KAÇIRMASI) (bkz: PKK) (bkz: HAMAS). BIR VATANDASI ICIN DORT TARAFI CEVRILI DUSMANIN AQ DEVLETTIR. ORNEK ALINMASI GEREK.
türklerin ve kürtlerin dostu, sapık ve kalleş arapların
baş düşmanı olan devlet.
baş düşmanı olan devlet.
filistin'i dümdüz edecek ülke.
(bkz: amerikanın köpeği)
yeryüzündeki en orospu çocuğu ülke. gazzeye bomba yağdırırlar, sivilleri katlederler ondan sonra iki roket götlerine sokuldumu ''vay efendim insanımız katlediliyor''. sizin ananızı sikeceğimiz gün de gelecek hele bi bekleyin şu içimizdeki ibneleri bi halledelim.
ortadoğuda dilediğini yapan ülke. bir tane arap devleti de bunlara tepki göstermiyor. anlamak gerçekten güç. beter olasıcalar.
Filistinlilere karşı desteklenmesi gereken ülke. Ne kadar az arap, o kadar çok barış.
ingiliz altını almayan arapların tepkı veremedıgı ulkedır.
noldu lan kopekler bırtane komutan yokmu! okadar paranız var aq! lewrence lazım sıze aq kopekleri.
noldu lan kopekler bırtane komutan yokmu! okadar paranız var aq! lewrence lazım sıze aq kopekleri.
ölümleri ceset ceset ayıran, güce tapan orospu evlatlarının ülkesi.
ordusundaki herkesi tek tek helak etmek istiyorum... Ramazan ayında, ibadetlerini yapan müslümanlardan ne istiyor bu şerefsizler ? iyi ki cehennem var... ve biz inşallah bu dünyayı da size zindan edeceğiz.
allah'ın sopası yok sözünün vücuda gelmiş hali. sen git lawrance'a uy. arap altınlarını cebe indir. hatta osmanlı askeri altınları yutuyor diyince tüm osmanlı askerlerinin karnını yar. fkö gibi orusbu çocuğu bir örgüt kur. sovyetlere domal, türk uçaklarını kaçır.
israil'de öyle ebenizi siksin. allah'ın sopası yok abi.
israil'de öyle ebenizi siksin. allah'ın sopası yok abi.
lanet okunması gereken bir ülke.. filistinde yaptiklarindan hoşlanan insanlar bi zahmet sol yanlarını kontrol etsinler..etti buldu mantığında olanlar ise tarihimizde yaptığımız yanlışlar yüzünden ne zaman başımıza bi devlet musallat olacak diye beklesinler..
terör örgütü.
tek hava gücüne güvenir, hava gücü ise suudilerin gücünün ancak yarısı. nasıl iş anlamıyorum, kendi ırkını katlediyorlar sen dönüp yüzlerine bakmıyorsun.
bazı angutların 'helal olsun vatandaşına sahip çıkıyor' diyerek öldürdüğü günahsız insanları görmezden geldiği boktan devlet.
vicdanınızı sikiyim.
vicdanınızı sikiyim.
silahsız filistine 4 günde 800 ton bomba yağdıran aşağılık devlet.
dünyada her millette artan yahudi düşmanlığı anti semitizm in sonunda bomba yağdırarak yok edeceği ülke. amerikada gençler arasında anti semitizm oldukça yaygındır.
https://m.ak.fbcdn.net/sp...1f34c08df1243cb3d7d8b28af
https://m.ak.fbcdn.net/sc...e3c961702&oe=543BC6C6
görsel
görsel
hayata bu gözle bakan insanlar. korkuyorlar, kafalarına bir gün roket isabet ettiğinde paramparça olmaktan korkuyorlar ve buna inanamıyorlar, herşey bu kadar mükemmelken nasıl olur da bu başımıza gelebilir diye düşünüyorlar. israil sadece o götü kırık çölden oluşmaz, istanbul'daki israil oradakinden büyüktür. boğazda kahvaltı yapan manken gibi karıların bu sıralar gidip kışlada askerlik yaptığına inanmakta zorluk çekebilirsiniz.
https://m.ak.fbcdn.net/sc...e3c961702&oe=543BC6C6
görsel
görsel
hayata bu gözle bakan insanlar. korkuyorlar, kafalarına bir gün roket isabet ettiğinde paramparça olmaktan korkuyorlar ve buna inanamıyorlar, herşey bu kadar mükemmelken nasıl olur da bu başımıza gelebilir diye düşünüyorlar. israil sadece o götü kırık çölden oluşmaz, istanbul'daki israil oradakinden büyüktür. boğazda kahvaltı yapan manken gibi karıların bu sıralar gidip kışlada askerlik yaptığına inanmakta zorluk çekebilirsiniz.
dünyanın en korkak ülkesi. yok olursa bir gün bütün dünya, özellikle de karısı olan amerika sevinecektir. *
dünyanın en korkak ülkesidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar