bugün

/14
gta san andreas'ı kasarak oynatan telefon :
http://video.uludagsozluk.com/v/iphone-4-104171/

almayı düşünenler boşuna para vermesin.
ios 7 gelmesiyle artık ben bittim diyen telefon. 4 sene boyunca gıkı çıkmadan çalışan aslanimi bugün kardesime verdim.
halen pahalı olan telefon. O parayla öküz alınır.
iphone 5s' in çıkışıyla apple mezarlığına uğurlayacağımız telefon.
Hiç sevmedigim apple telefonu. marketi boktan, çogu sey parali. alirim androidimi her isimi belese hallederim. kasarsa kasar. ha suanki telefonum hala samsung 5233 o ayri.
hoparlör kısmını suya soktugum telefon. icindeki suyu cikartinca calismaya devam etti. apple i taktir ediyorum.
i phone 5ten daha sağlamdır ve ekranı daha büyük gibidir, keşke duvara fırlatmasaydım kahretsin.
Yere düşürmemle ses entegresi bozulan telefon. Aramalarda sesin karşıya gitmemesine neden oldu. Bluetooth kulaklıkta normal çalışır mı deli gibi merak ediyorum.
vatan computer'da 999 tl olan telefon. bu kadar iyi yorumdan sonra bütçeyi zorlayıp alsam mı acaba ?
ısınma ve şarj problemlerini bir kenara atarsak, beni hayal kırıklığına uğratmamış telefonumdur. kullanımı oldukça rahat, yeni ürünler çıkmasına rağmen kendisinden henüz vazgeçemedim.
şarj performansı kendi kendine coşan alet.
6.1.3 kullanıyorum. ve şu 6 günde sadece bir kere şarj ettim. 100 den fazla mesaj çektim. totalde 4 saate yakın konuştum. alet coştu efendim. battery doctor bile madalya verdi hatta. wow amazing dedi hoşuma gitmedi değil yani.
apple'ın tasarım olarak zirvede bırakması gereken ürünü idi.

5'i gördüm editi: değilmiş.
iphone 10 çıksa da iphone 4 alsak
herkeste olduğu için artık bayan telefon.
900-1000 tl fiyat etiketiyle ünlü teknoloji mağazalarından temin edilebilen cihaz. 8gb'lık versiyonu stok eritme amaçlı bu fiyata satılıyor.

Doğubank vb. yerlerde de 800-850 liraya bulunabilme olasılığı yüksek.
üzerine iki yeni model iphone çıkmasına rağmen fiyatı hala 1000 tl civarında olan telefon. uzun süre de düşeceğe benzemiyor daha fazla bu fiyat.
şarjı 4s'e göre daha fazla giden alet.
fakirlik nedeniyle yeni tanıştığım alet. Henüz tam olarak hakim olamasam da günlük bilgisayar ihtiyacının yüzde 70 ini karşılamaktadır.
android'te olan flash 10.1 in iphone versiyonu da mevcutmuş. sevindirdi iphone kullananları.

http://www.maxilevel.com/...indir-yukle-download.html
benim emektar. daha doğrusu düşmekten ciğeri solmuş külüstür. şarjı bu aralar 5-6 saatte bitmeye başladı. yerini s4'e bırakacak yaşlı amcamız.
türkiyede satışı çıktığı dönemde 16 gb si 1600, 32 gb si 1900 lira olan telefon. iphone 5 4 den nerdeydeyse 2 kat pahalı.
hala ama hala çok pahalı olan alet.
8gb ına 1299 verilmez. 16gb bile olsa o parayı haketmiyor.
bunun tek nedeni iphone un türkiye de marka olmasıdır.

lakin çok güzel resim çekiyor, hakkını yememek lazım. kendi iphone 4 üm ile çektiğim fotoğraf. iphone 4-4s-5 bunların resim güçleri hemen hemen aynı zaten.
http://b1303.hizliresim.com/17/l/l62f8.jpg
yeni çıkan sürümlerle fiyatının iyice düşmesini beklediğim cihaz.

şahsen tasarım olarak çok beğeniyorum. Hiç kullanmadım ama umarım iyidir.
migrosta 8 gb lık versiyonu indirimle 1499 yerine 1299 liraya satılan akıllı telefon.
yarim metrobüste 5 tane gördugum satim harikasi cihaz.
© copyright 2005 - 2026