bugün
- kabak yemeği vs hamburger9
- 186 boyundaki erkek17
- bursalı erkekler9
- istanbullu erkekler5
- şehir şehir dolaşıp koca arayan tip3
- kürt erkek5
- cezayir erkekği4
- alevi erkek5
- sivaslı yiğidolar6
- erzincanlı erkekler5
- sözlük kızlarının artık yemek pişirmemesi sorunu4
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- adıyamanlı erkekler5
- ahmet sezer bey9
- tavuk döner ısmarlayan erkek5
- gökte rızkınız ve size vaad olunan şeyler vardır9
- 32 yaşına girmek12
- din tartışması7
- izmirli kızlar4
- sözlükteki birader adı altındaki masonik yapılanma7
- antalyalı erkekler4
- nervio'ya aşık olmak5
- gocu27
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- g'i l d'e d l'i l y20
- ben uyuyorum arkadaşlar sevdiğim yazar uyudu da2
- geceye bir tavsiye bırak3
- zengin olsanız ne yapardınız9
- kadının kadından hoşlanması3
- ben ahbap derneğine güveniyorum4
- büyük bir pipiye sahip olmak4
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı16
- nervionun merak ettiği yazar19
- terlik giyen erkek5
- ilk buluşmada hesabı kim öder7
- abla deme lazım olur3
- erdoğan ın dünya lideri olması3
- en büyük korkunuz4
- norveçte bok olsam9
- tek celsede 40 midye dolma yiyemeyen kız2
- ideal erkek boyunun 1 84 olması3
- doların düşmesi3
- sinirli kadını sakinleştirmek17
- avrupalıları sevmemek2
- hayatın öğrettiği şeyler2
- ölüm2
- seat leon fr2
- türkiye de üniversite diplomasının değersizleşmesi5
- rte'nin fethettiği topraklar6
- nevriye binti gammaz3
Almayın kötü telefon.
hala taş gibidir.
saygılar sunuyorum azizim...
saygılar sunuyorum azizim...
Mxp yenilenmiş iphone 4.
Media markt ta bu isim altında 499 tl gibi bir fiyatı olan telefon gördüm. Nedir bilmiyorum.
Bu entryi neden girdim? *
Media markt ta bu isim altında 499 tl gibi bir fiyatı olan telefon gördüm. Nedir bilmiyorum.
Bu entryi neden girdim? *
5.senesine girerken pil ömrü yavaş yavaş biten güzel telefon. şu sıralar kara kara napacağımı düşünüyorum.
Hala taş gibi çalışan telefonum ömrünü doldurduktan sonra bile satmayacağım, çöpe atmayacağım. 10-15 yıl sonra ikon olacak endüstriyel bir eser olarak anılacak.
apple'ın iphone modelleri arasında en keskin değişilliğie gittiği modeldir piyasaya çıkması'nın üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala en çok kullanılan iphone modellerinden birisidir.
En azından kullanışlı olan, iphone 6dan daha gözde telefon.
gelen çağrıyı reddetmek için; telefonun açma/kapatma tuşuna 1 sefer basarsanız sessize alır, 2 sefer basarsanız gelen aramayı reddeder.
başına neler neler gelmesine rağmen sağlamlığını koruyan telefon. çok sağlam, çok.
kullanmak istemediğim halde şu anda kullandığım telefon. bazı aramalarda öyle oluyor ki sadece cevapla tuşu çıkıyor. kapat- reddet tuşu çıkmıyor.. biz telefonu illa cevaplamak zorunda mıyız ya? Ayarından bişey mi bilmiyorum.. ilgilenmiyorum da..Müsait bi zamanda yeni telefon alıcam.. iphone iphone dedikleri kadar yok.. beni memnun etmedi..
Defalarca yere düşmesine rağmen sıkıntı yaşatmamış , gayet de kullanışlı telefon.
gayet klas bir telefon.
(ikinci el arıyorum. iphone 4 ü olan varsa ve satmak istiyorsa iletişime geçsin..)
(ikinci el arıyorum. iphone 4 ü olan varsa ve satmak istiyorsa iletişime geçsin..)
apple'ın şimdiye dek yaptığı en iyi telefonların biridir paslanmaz çelik ve çizilmez cam'ın müthiş karışımı. imalat kalitesi harika, şu pahalı saatler olur ya, o hissiyatı veriyor.
performansı da çok iyi ve bu makinanın herhangi bir konuda yetersiz kaldığını henüz görmedim.
ömrünü doldurduktan sonra satmayacağım, çöpe atmayacağım. 10-15 yıl sonra ikon olacak bu, endüstriyel bir eser olarak anılacak hala işimi gören harika makina
performansı da çok iyi ve bu makinanın herhangi bir konuda yetersiz kaldığını henüz görmedim.
ömrünü doldurduktan sonra satmayacağım, çöpe atmayacağım. 10-15 yıl sonra ikon olacak bu, endüstriyel bir eser olarak anılacak hala işimi gören harika makina
bir adet 8 gb beyaz olanı turkcellden alınmış olup kutu fatura dahil 11 ay garantili ios 6.1.3 olarak satılıktır. yeşillendirebilirsiniz a dostlar dediğim teldir.
göz bebeğim bi zamanların popüler cihazi.
kendi kendini onaran apple marka bir telefondur. benimkinden örnek vermem gerekirse;
1 sene kadar önce hoparlörü bozulmuştu ve ses çıkartmıyordu. 2 hafta önce kendi kendine düzeldi ve taş gibi çıkıyor sesi hiçbir sıkıntı çıkartmadan.
medeniyettir.
1 sene kadar önce hoparlörü bozulmuştu ve ses çıkartmıyordu. 2 hafta önce kendi kendine düzeldi ve taş gibi çıkıyor sesi hiçbir sıkıntı çıkartmadan.
medeniyettir.
hala gayet memnun olarak kullandığım telefondur. Hacı çok yavaş o kasılıyor diyen arkadaşların yaptığı herşeyi 2-3 saniye daha yavaş yapmaktadır. 2-3 saniye hızlı yaptığımda milyon dolar kazanacak işim olmadığı için varsın 3 saniye arkadan gelsin dediğim telefonumdur.
hala kullananların olduğu bir model.
aldığı son güncellemeyle beraber, iphone 3gs'den çok daha düşük performans veren telefon olmuştur. apple'a güveni diplere indirmiştir.
ikinci el 16 gb olanını satılığa çıkardığım telefonum. android denemek lazım biraz.
iphone serisinin vista'sı.
ios 7 den ios 6.1.3 e dönüşü olan telefon. shsh kaydına bile gerek yok.
ios 7 ile sürünen telefondur. Kullansanızda ios 5 ile kullanmanız tavsiye olunur.
Hala alanlarin olmadigini dusundugum telefon cesididir. Gercekten hala alan var mi bu telefonu ? 1000 liraya hic olmazsa bi S3 ya da S4 mini alinabilir.
4s modeli kesinlikle iphone 5'den daha iyidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar