bugün
- gocu28
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek5
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı10
- evlenmeyi başaramamış kadın12
- karşı cinste hayran olunan özellik9
- hilal yelekçi3
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- sevgilisine ayı diyen kız6
- evlenmemeyi başarı olarak görmek3
- iremga ve mokv'yi özlemek4
- elmas bey birader bay bey biraderdir4
- arda güler8
- naylon çorap fetişi2
- trt 13
- ayak fetişistiyim ve bununla gurur duyuyorum5
- ertan özyiğiti uzaylılar kaçırsaydı3
- milli maçı izlemeyen erkek22
- avradı olmayana ne tavsiye edersiniz6
- carlsberg elephant2
- deyyus u ekber2
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı8
- karısını döven erkekler2
- bardağı taşıran son damla7
- fransa2
- 14 haziran 2026 maden işçilerine silahlı saldırı4
- ayak yalamamış erkek kalmaması5
- özgür irade yanılsaması ve eğitim sistemi2
- tarihte yaşamış birini ölesiye savunmak5
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi9
- enayimiknatisii10
- mantı abartılmış balon bir yemektir7
- belçika2
- almanya 7 curaçao 12
- hollanda2
- ilk ev hapsi bilekliğim4
- vincenzo montella9
- başıboş köpek sorunu4
- biraderane2
- kadınlar neyden hoşlanır10
- birader2
- avustralya9
- kötü insanların ortak özellikleri4
- bir mekanın kazıkçı olduğunu gösteren detaylar4
- zamanda yolculuk4
- bungalov ev ücretleri3
- erkeklerin 35 yaşından sonra çökmesi5
- trump'ın netanyahu'ya tepkisi2
- en iyi antidepresan19
- byd türkiye fabrikasını askıya aldı7
- derinliğimizi anlayabilecek düzeyde kadın olmaması6
ne tür insanların profiline giriyorsanız o tür insanların keşfetinize düştüğü uygulama.
Yeni nesil kölelik.
Insanlik tarihinde en az kavimler göçü kadar önemli oldugunu düşündüğüm uygulamadır. Tabiki fiziksel olarak hayatimizda mevcut degil ancak insanlığın değişiminde en az kavimler göçü kadar rol oynamaktadır, tabiki negatif anlamda.
yeni yıl itibariyle reklam verme olayı kalktı. markalar artık sadece unfluncerlerle çalışabilecek zannımca.
Yılların instagramı letgo'ya döndü, esnaf pasajına döndü, salı pazarına döndü. Herkes bi şey satmaya çalışıyor.
1.55 lik mankenlerle(!) ayakkabı reklamı videolarının döndüğü sosyal medya mecrası.
bari boydan çekmeyin.
bari boydan çekmeyin.
Elbet facebook gibi bir gün instagramı da tarihin tozlu sayfalarına gömecek bir uygulama çıkacaktır.
Ergenlerin ilgi arama noktası... bizim bir arkadaş var sırf kızlara yürümek için hesap açtı...
Benim hesabım: ahmedserdengecti
Hayırlı günler...
Benim hesabım: ahmedserdengecti
Hayırlı günler...
insan kataloğu.
Seç begen al. Az önce keşfetime düşenlere bir bakayım dedim kaydirdikca devami da geliyo. Muhtemelen arkadaşlarımın arkadaslari veya arkadaşlarımın likeladigi fotoğraflar.
Herkes kendini Fotomodel saniyo, herkes 3 numaralı bakışını, en seksi pozunu, duruşunu atmış yarım saattir hepsine kahkaha atıyorum.
insanların kendini bu kadar pazarladigi bir döneme hiçbir zaman denk gelmemiştik. Herkes beğenilme peşinde.
Aslında sosyal medya hesapları bir nevi insan tanima turnusolu. Sosyal medyaya bu kadar önem veren kendini bu kadar pazarlayan beğenilme ihtiyacı duyan her gün foto paylaşan biriyle asla olamam.
Seç begen al. Az önce keşfetime düşenlere bir bakayım dedim kaydirdikca devami da geliyo. Muhtemelen arkadaşlarımın arkadaslari veya arkadaşlarımın likeladigi fotoğraflar.
Herkes kendini Fotomodel saniyo, herkes 3 numaralı bakışını, en seksi pozunu, duruşunu atmış yarım saattir hepsine kahkaha atıyorum.
insanların kendini bu kadar pazarladigi bir döneme hiçbir zaman denk gelmemiştik. Herkes beğenilme peşinde.
Aslında sosyal medya hesapları bir nevi insan tanima turnusolu. Sosyal medyaya bu kadar önem veren kendini bu kadar pazarlayan beğenilme ihtiyacı duyan her gün foto paylaşan biriyle asla olamam.
Neticede herkes kendisinin pezevengi.
Vitrini kurmak için müsait bir mecra.
Vitrini kurmak için müsait bir mecra.
Gerçekten kendisi için birikim yapanlar hariç tam bir sahte mecradır.
Hep bir olduğundan farklı görünme çabası var insanlarda.
Hep bir olduğundan farklı görünme çabası var insanlarda.
bok çukuru..
görgüsüzler.
duyar kasanlar.
beğeni uğuruna insanlıktan çıkanlar.
dolandırıcılar.
şekilciler.
görgüsüzler.
duyar kasanlar.
beğeni uğuruna insanlıktan çıkanlar.
dolandırıcılar.
şekilciler.
alışveriş sitesidir.
--spoiler--
Instagram'a çeşitli nedenlerle silinmiş gönderilerinizi 30 gün süre içinde geri yükleyebilmenizi sağlayan bir özellik geldi. Bir sinirle silinen ya da hack saldırısı gibi nedenlerle kaybolan gönderilen böylelikle kurtulabilecek.
https://www.sozcu.com.tr/...a-ozelligi-geldi-6240953/
--spoiler--
Instagram'a çeşitli nedenlerle silinmiş gönderilerinizi 30 gün süre içinde geri yükleyebilmenizi sağlayan bir özellik geldi. Bir sinirle silinen ya da hack saldırısı gibi nedenlerle kaybolan gönderilen böylelikle kurtulabilecek.
https://www.sozcu.com.tr/...a-ozelligi-geldi-6240953/
--spoiler--
asgari ücretle geçinen insanların kendilerini milyoner gibi gösterdiği uygulama.
adam kafe ye gidip 2 tl ye çay içip bunun resmini çekip story e atıyor kafaya bak !!
instagram şuan e ticaret yapan alışveriş hesapları ve kızlar'ın para kazandığı yer haline geldi.
hiç bir vasfa sahip olmayan bir kızı şu siteye sokun dekolteli ve bikinili fotoğraflar paylaşarak 1 ayda 100 bin + takipçi yapar sonra iş teklifleri gelir hayatını kurtarır.
zaten çoğu kız da bilerek vücudunu falan sergileyip kısa yoldan para kazanmaya çalışıyor.
adam kafe ye gidip 2 tl ye çay içip bunun resmini çekip story e atıyor kafaya bak !!
instagram şuan e ticaret yapan alışveriş hesapları ve kızlar'ın para kazandığı yer haline geldi.
hiç bir vasfa sahip olmayan bir kızı şu siteye sokun dekolteli ve bikinili fotoğraflar paylaşarak 1 ayda 100 bin + takipçi yapar sonra iş teklifleri gelir hayatını kurtarır.
zaten çoğu kız da bilerek vücudunu falan sergileyip kısa yoldan para kazanmaya çalışıyor.
full kadın. benim için onlyfans'ten bir farkı yok. keşfete girdiğim an sayfalarca meme ve göt görüyorum. hatta bazıları iç çamaşırlarıyla şov yapıyor. kaliteli ortam.
Kendimizi, hayatımızı genellikle olduğumuzdan daha iyi gösterdiğimiz platform. gereksiz ifşa da cabası.
Bugün eski bir arkadaşım fotoğraf paylaşmış, hafif bir göğüs dekoltesi var. Aynı kıyafetle kuzeniyle olduğu bir fotoğrafı paylaşıp dekoltesini kalemle silmiş ama "canım kuzenim" yazısını küçültüp kuzeninin tarafına değil dekoltesinin üstüne taşımış. Bu ne yaman çelişki?
Niye kendimizi başkasına gösterme gereği duyuyoruz ulan!
Bugün eski bir arkadaşım fotoğraf paylaşmış, hafif bir göğüs dekoltesi var. Aynı kıyafetle kuzeniyle olduğu bir fotoğrafı paylaşıp dekoltesini kalemle silmiş ama "canım kuzenim" yazısını küçültüp kuzeninin tarafına değil dekoltesinin üstüne taşımış. Bu ne yaman çelişki?
Niye kendimizi başkasına gösterme gereği duyuyoruz ulan!
Ben en güzel olan ve en güzel yaşayanım iddiasının gösterişinin yapıldığı sergi alanı.
Bozulmuş bi salak olmuş dm kutusu.
Bende sorunsuz çalışan uygulama.
Dipnot: telefonum android.
Dipnot: telefonum android.
Fakirlere çekiliş yapılan sosyal medya uygulaması.
şu siteye fotoğraf atan kızları görünce aynı ülkede mi yaşıyoruz diyorum. ülkede ne aileler varmış bizim haberimiz yok lan. modernlik ve rahatlık konusunda abd ile yaşıyoruz herhalde.
Karşıma balayı otelleri çıkarıp duruyor.
Sen de mi insta?
Sen de mi insta?
insanların bu kadar uçtuğuna inanamıyorum. Herkes kendini her şeyiyle ve her anıyla sergiliyor olması bana aşırı absürt geliyor. Sanki 50 yıl önceden ışınlaşmışım da bugüne yeni bakıyormuşum gibi. Sosyal tımarhane. Kadın ormana boksa gelmiş saçlarını fönlemiş, takılarını takmış ve boynuna hoparlörü almış muhtemelen 30 dk boks yaptı ve fotoğraf çekilmek için istanbul’un bir ucundan belgrad ormanına geldi.
Herkes nasıl kendini olmadığı gibi yansıtmaktan rahatsız olmuyor bu çok karaktersiz bir davranış. Para için hayatının her dakikalarını paylaşıyorlar. Bunlarla nasıl baş edebilir insan hayret ediyorum. Kanser mecra ve kanser insanlar.
Herkes nasıl kendini olmadığı gibi yansıtmaktan rahatsız olmuyor bu çok karaktersiz bir davranış. Para için hayatının her dakikalarını paylaşıyorlar. Bunlarla nasıl baş edebilir insan hayret ediyorum. Kanser mecra ve kanser insanlar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar