bugün
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı49
- 10 eylül 2026 ismail kartalın istifası16
- karanlıkta bi şey var hissi9
- eğer şansınız olsaydı kimleri diriltirdiniz8
- platon un mağara alegorisi7
- karınızı kucağınızda taşır mısınız6
- milyonlarca insan deccal'in peşinden gidecek15
- ismail kartal23
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı10
- üstteki yazar hakkında bir tespit bırak5
- birden akla gelen sözlüğü bırakma düşüncesi11
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı13
- 13 ekim 2026 galatasaray barcelona maçı5
- sözlük sapıkları12
- dünya iyi midir9
- am meme ve göt üçgenindeki favori organınız11
- 6668
- jennifer lawrance9
- ıssız kampta kakiş yapacak yer arayan narin insan4
- ismet özel der ki5
- hayatını garantiye almak isteyenlere tavsiyeler12
- mutlu musun2
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- silvermist'in mutfağına konuk olmak18
- tuğba ekinci2
- siyah şahinde son ses azer bülbül dinlemek2
- crocs3
- flört11
- dizin2
- kiraz cicegi kolonyasi29
- sözlükteki cinconluların göt olması5
- kars ağzı2
- uzun adam4
- kızılay avm11
- deccal'in şu an yeryüzünde olma ihtimali6
- ilişkide beklentileriniz2
- kalbiniz mesih'in adına tepki veriyor mu4
- tarihin en kötü roma sını yenemeyen takım3
- yahudilerin hepsi iyi insan değil9
- sözlükte kavga olmayacak hissi13
- nick vermeden bir yazara seslen2
- ağır müslüm gürses sözleri9
- alparslan kuytul2
- fenerbahçe biraz sert biraz katı16
- görümce2
- doğaüstüyle dinle kafayı bozan kitle4
- kendini çok önemli sanan yazar14
- allah her şeyi kuşatmıştır7
- kampta tuvalet çukuru açan insan2
- isa mesih'in gelişini sevgiyle kucaklamak4
Olmuş çoluk çocuk yuvası.
insanların facebooka dönüştürdüğü sosyal ağdır. hala fotoğrafçılık açısından da kullanan insanlara rastlamak mümkün. nadiren tabii ki.
Şimdiler de ilkokullu arkadaşlarımızın yedikleri yemeğin resmini yayınlayabildiği android uygulamadır.
kaliteli takipler ve paylaşımlar yapıldığında (özellikle fotomuhabir takipleri) oldukça kaliteli ve seviyeli paylaşımların yapıldığı güzel bir uygulama.
Facebook'Tan sıkılan cincon kız ve erkeklerin uğrak mekanıdır artık.
Azcık kas yapan oğlanların ayna karşısında yarı çıplak foto çekildikleri,kızların da yaptığı domatesli makarnayı italyan ustası edasıyla filtreden geçirerek paylaştıkları bir sosyal platform olmuştur.
ios'tan başkasına çıkmayaydı eyiydi.
Azcık kas yapan oğlanların ayna karşısında yarı çıplak foto çekildikleri,kızların da yaptığı domatesli makarnayı italyan ustası edasıyla filtreden geçirerek paylaştıkları bir sosyal platform olmuştur.
ios'tan başkasına çıkmayaydı eyiydi.
twitterda paylaşılan instagram linklerine tıklamaya üşenmeyen var mıdır merak ettirendir.
1 haftalığına yurt dışına giden kadınların üstünden 1 yıl geçmiş olmasına rağmen hala fotoğraflarını paylaştığı garip bi program. Fotoğrafın ışıklarıyla oynayıp çok çirkin çıktığı fotoğrafları bile candice swanepoel çıkmış gibi paylaşırlar.
kesfet butonuna basıldıgı an binbir farklı dünyayla karsılastıran program.
oglum bu insanlar ne yiyor, ne iciyor, nerelerde yasiyorlar lan böyle?
oglum bu insanlar ne yiyor, ne iciyor, nerelerde yasiyorlar lan böyle?
uygun taglar kullanılarak fenomen olunabilen fotoğraf paylaşım sitesi.
çift tıklayınca fotoğrafı beğenen uygulamadır.
ilk kullanmaya başladığım zamanlar bu özelliğinden bihaberdim. arkadaşın ablasını takip ediyordum. anasayfada gezinirken arkadaşımın ablası bikinili fotoğraf paylaşmış ve telefon dokunmatik olduğu için yanlışlıkla iki kez tıklayıp beğendim. kullanlar bilir beğenince kalp çıkar. o kalbin küçükten büyüğe geçişi hala gözümün önünde. nedense utançdan yerin dibine girdim, hemen beğenmekten vazgeçe tıkladım görmesin diye. birkaç ay sonra beğenilen fotoğraf için mail gittiğini öğrendim. bir utanç da o zaman yaşamıştım.. *
ilk kullanmaya başladığım zamanlar bu özelliğinden bihaberdim. arkadaşın ablasını takip ediyordum. anasayfada gezinirken arkadaşımın ablası bikinili fotoğraf paylaşmış ve telefon dokunmatik olduğu için yanlışlıkla iki kez tıklayıp beğendim. kullanlar bilir beğenince kalp çıkar. o kalbin küçükten büyüğe geçişi hala gözümün önünde. nedense utançdan yerin dibine girdim, hemen beğenmekten vazgeçe tıkladım görmesin diye. birkaç ay sonra beğenilen fotoğraf için mail gittiğini öğrendim. bir utanç da o zaman yaşamıştım.. *
16 küsur mb sadece uygulamanın kendisidir. bence gereksiz yer kaplıyor. alternatif * için uygulamalar mevcutken kasmamak lazım.
insanoğluna yeni bir uğraş boşa vakit geçirmek için ideal bir ek uygulama..
fenerbahçe' nin kendi ismiyle girebilmek için çirkin oyunlara başvurduğu uygulamadır.
http://sphotos-b.xx.fbcdn...10932526_1700232594_n.png
http://sphotos-b.xx.fbcdn...10932526_1700232594_n.png
aç karnını doyurmak dan aciz görgüsüzlerin neredeyse sıçarken ki fotoğraflarını yükleyecekleri yer.
Bir başka sosyal medya aracı. Fotoğraf çekmek az biraz hoşunuza gidiyorsa çok beğeneceğiniz türden bir uygulama fakat etiket işini abartıp her arayan benim fotomu görsün derseniz o işin tadı kaçar.
an itibarıyla 26k * takipçim olan sosyal platform.
çıkarana, kullanıma sunana lanet okutan uygulama. artık, hangi kız güzel, hangi kız çirkin anlamak öyle zor ki. beynim yandı düşünmekten.
instagram sayesinde artık hayatlarımız like bazında.
_Tanrım, bu lokanta 5 like bile almaz, burada mı yemek yiyeceğiz? Buse'ler 500 likelık yerde yesin, biz ise burada öyle mii?
_Şu manzaraya bak! 300 like, çek! Çeek!
_Bugün like'ım çok düşük, siz takılın, ben gelmeyeyim!..
_Tanrım, bu lokanta 5 like bile almaz, burada mı yemek yiyeceğiz? Buse'ler 500 likelık yerde yesin, biz ise burada öyle mii?
_Şu manzaraya bak! 300 like, çek! Çeek!
_Bugün like'ım çok düşük, siz takılın, ben gelmeyeyim!..
kullanıcılarına 3-4 saattir bir silinme korkusu salmış program. ortalık dontdeletemyaccount, dontdeletemyig hashtagleriyle dolu, herkeste bir açıklama telaşı.
popular hastaglar kullanarak bolca begeni alinabilecek fotograf paylasim uygulamasidir.
video yükleme özelliği gelmiş uygulama. instavine olmuştur kendileri.
ergen kızların oyuncağı. annelerinden yürüttükleri ojeler ile ayak tırnaklarını boyadıktan sonra fotoğrafını çekip yolladıkları sitedir. zaten o siteyi de bunlar bozmuştur
video ekleme özelliği gelmiş olup vine ile kapışacak bir uygulama.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar