bugün
- buddy dude23
- iran milli takımı'na los angeles ta protesto2
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- karşı cinste hayran olunan özellik11
- deliliğin tedavisi7
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek10
- zeki ve bilge insanların dövme yaptırmaması2
- yapay zeka asistanlarının samimiyet seviyesi3
- gocu29
- kızları etkileme taktikleri4
- evlenmeyi başaramamış kadın12
- milli maçı izlemeyen erkek22
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı10
- deyyus u ekber5
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı4
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı4
- sevgili olmayalım ama arkadaş kalalım saçmalığı3
- ona bir şey söyle14
- avustralya10
- ezan sesinin gittikçe rahatsız etmesi4
- sevgilisine ayı diyen kız6
- sueda uluca5
- türkiye13
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı8
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi9
- bardağı taşıran son damla7
- avradı olmayana ne tavsiye edersiniz6
- güzel kızların isimleri3
- rad suresi 2 ayet2
- sözlüğün amacı3
- 14 haziran 2026 maden işçilerine silahlı saldırı5
- ayak fetişistiyim ve bununla gurur duyuyorum5
- mantı abartılmış balon bir yemektir7
- selenoid valfin ne olduğunu bilen kız3
- kadınlar neyden hoşlanır10
- arda güler7
- 2026 dünya kupası4
- vincenzo montella9
- iremga ve mokv'yi özlemek4
- ayak yalamamış erkek kalmaması5
- tarihte yaşamış birini ölesiye savunmak5
- chp'nin hali ne olacak58
- elmas bey birader bay bey biraderdir4
- en iyi antidepresan19
- futbol4
- hilal yelekçi3
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak16
- nestory irankunda4
- japonya3
- almanya 7 curaçao 13
facebook un uzun süreler peşinden koşup en sonunda satın aldığı uygulamadır. milletin fotoğraf çekip paylaşmasının yanı sıra efektleri ile gündeme oturmuş ve çok sayıda kullanıcı kazanmıştır.
hiç aklımın ermediği platformdur, belkide s3 ya da iphone sahibi olmadığım için bu uygulamayı kullanamadığımdandır, ama aldığımız duyumlara göre genellikle yemek fotosu falan paylaşılıyormuş, bu da demek oluyorki görgüsüzlerin takıldığı bir alan...
bu aralar bağımlılk yapmış uygulamadır.
Instagram ilk olarak Iphone için yapılmış ücretsiz bir fotoğraf paylaşma ve fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
Hastalık gibi olan program.
ya ben mi işsizim Hayır yapacak o kadar şey varken dakikada bir buraya girmekten kendimi alamıyorum. Nereden üye olduysam.
ben yandım siz yanmayın üye falan sakın olmayın dediğim fotoğraf/video paylaşım uygulaması.
ya ben mi işsizim Hayır yapacak o kadar şey varken dakikada bir buraya girmekten kendimi alamıyorum. Nereden üye olduysam.
ben yandım siz yanmayın üye falan sakın olmayın dediğim fotoğraf/video paylaşım uygulaması.
Milletin yediğini göstermek için üye olduğu site-program. Tamam benim de var ama bugüne kadar yemek paylaşmadım paylaşmamda. Hayır yani milletin canını çektirince elimize bir şey geçmiyor.
Asla uye olmam. Twitter, facebook gibi abuk sabukluklar da dahil hayatimda yeri yok.
twitterla birlikte kullandığım yegane sosyal ağ.
yemekli fotoğraflar gördükçe neden herkesin hesap açabildiğini sorguluyorum.
yemekli fotoğraflar gördükçe neden herkesin hesap açabildiğini sorguluyorum.
oabromovich için kullanın app. istakram diye okunur.
sanırım an itibariyle çalışmayan veyahut acayip yavaş olan app. bir bende mi sorun var ki?
okulda sessiz sakin sandıgınız arkadasınızın esasında pezevenk olduğunu gösteren site.
An itibariyle vine ın hallendiğini düşündüğüm uygulama. çalışmıyor sanki.
Kimsenin fotoğrafını telefonuma kaydedemediğim uygulama ayrıca kullanması çok zor. Bir havası yokmuş pek. Habire aptal aptal selfie çeken insanlarla dolu.
Yemek yemeyi sevenlerin sitesi.
okuldaki sessizlerin takıldığı sosyal medya.
yüklenen fotoğraflara bakmaya yarayan uygulama. indirmeye değil.
hayranı olduğum ve etkin olarak kullandigim uygulama.
fotoğrafların telefona indirilmesi basit bir uygulamaya baktığı hoş bir uygulama. ne bekliyordunuz başka hey Allah'ım...
en mutlu anlarımı belgeleyen aynı zamanda en hüzünlü anlarımı yaşatan program.
otu b.ku çekip paylaşıyoruz işte ya tam işsiz uygulaması.
otu b.ku çekip paylaşıyoruz işte ya tam işsiz uygulaması.
muhtelif meme görmenize yardımcı olur efendim.
fotoğraf paylaşım sitesidir. 2 çeşit kullanıcı vardır. sürekli selfie çekenler, manzara ve yemek fotoğrafı çekenler.
Cift tiklayarak begenme olayiyla cok canlar yakan, cok ocaklari yikan uygulama. Bildirimde gitti. Hay sansimi s*keyim ya.
çift tıklayınca beğenmese güzel uygulama aslında.
fotoğraflarınızı baştan sona beğenen kıro kullanıcılar yüzünden kendinden soğutan site. o kadar site için uğraşmışsın, facebook" un engelleme ve kısıtlama özelliklerini unutmuşsun. onu da ekle de biz de istediğimizi takip edip istediğimize engeli basalım. çok mu zor ?
engelleme ve kısıtlama özellikleri olmadığından bilgisayarda da telefonda da kullanılmayan sitedir. böyle giderse de kullanılmayacak olandır.
engelleme ve kısıtlama özellikleri olmadığından bilgisayarda da telefonda da kullanılmayan sitedir. böyle giderse de kullanılmayacak olandır.
Twitter'in görsel hali. Anlık görüntüleme servisi.
Milletin övüp bitiremediği, foto paylaştım sen görmedin mi cümlelerine maruz bıraktığı şu sosyal adrese bir ziyaret gerçekleştirdim. istediğiniz zaman istediğiniz fotoğrafınızı yükleyebilirsiniz, üstelik efektlerle zenginleştirerek. Bu sebeple instagrama yüklenen görsellerin %99 u kötü kalitededir. işin kötü tarafı instagram bir paylaşım sitesi değil bir e-ticaret sitesidir. Sürekli butik sayfalarının döndüğü sizi fotoğraflar ile kandırmaya çalışan ticari zekaların yığıldığı mecradır. Bu da sitedeki paylaşım hevesinizi kırıyor. Bu dünyada para için yapılamayacak şey kalmamış gerçekten.
Sevmedim seni instagram...
Milletin övüp bitiremediği, foto paylaştım sen görmedin mi cümlelerine maruz bıraktığı şu sosyal adrese bir ziyaret gerçekleştirdim. istediğiniz zaman istediğiniz fotoğrafınızı yükleyebilirsiniz, üstelik efektlerle zenginleştirerek. Bu sebeple instagrama yüklenen görsellerin %99 u kötü kalitededir. işin kötü tarafı instagram bir paylaşım sitesi değil bir e-ticaret sitesidir. Sürekli butik sayfalarının döndüğü sizi fotoğraflar ile kandırmaya çalışan ticari zekaların yığıldığı mecradır. Bu da sitedeki paylaşım hevesinizi kırıyor. Bu dünyada para için yapılamayacak şey kalmamış gerçekten.
Sevmedim seni instagram...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar