bugün
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi17
- sözlük yazarlarının manzaraları5
- recep tayyip erdoğan'ın kazanmasının asıl nedeni16
- daha 17 dizisi aras vs teoman5
- kedi tekmelemek3
- nasılsınız fakirler8
- götünde donu olmayıp tatile gitmek8
- damarsız tüysüz manisa yaprağı13
- sözlükte marka olmak4
- camide rakı içen izmirli kız5
- denize çıplak girmek4
- evreşe bim de bulgar görmek3
- sözlükte olayların yükselme hızı4
- yemek yapmayı bilmeyen kadın17
- ismet birader hangi istanbul ilçesinde belirecek6
- siyaset konuşan kızlar3
- mansur yavaş'ın iyi parti'ye geçmesi9
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması33
- alihan kuriş7
- true'nin milli olması2
- korku filmi izlerken çekim arkasını düşünmek2
- her şeyi söylerim kimse bana bir şey diyemez6
- yeniden refah partisi2
- süleymancılar13
- anın görüntüsü30
- velvet12
- çok sıkıcısınız ben çıkıyorum4
- maymundan geldiğine inanan ateist2
- her şeyle dalga geçme mertebesine varan insanlar5
- iremga32
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı2
- sözlükte erkek yazar olmaması6
- altındaki 45 tl zararımı kim ödeyecek sorunsalı9
- örgü ören erkekler2
- günde 3 litre su içen yürüyen damacanalar9
- hz musa'nın yeterince övülmemesi3
- sözlükte kavga olacak hissi7
- alfred hitchcock vs stanley kubrick3
- denize bakan ev6
- yaz mevsimi mi kış mevsimi mi5
- tulumba tatlısı4
- kediyi parçalayan pitbull5
- kötü insanlar kötü olduklarının farkında mıdır6
- çocuk yapmak3
- geliyor geliyor ismet geliyor5
- ordunun derelerinin yukarı akmaması6
- kara pıtılılar3
- sabah libidosu3
- biriyle flörtleşmeye üşenmek5
- kaç cm3
dünyayı yaşanılabilir kılan yüce varlıktır.
ben, sen, o, bizsiz onlar.
öleceğini bilen, aynı zamanda hiç ölmeyecekmiş gibi yaşayan canlı.
hayvandan üstün olduğu düşüncesi tamamen bir ego gösterisi olan canlı türü. bu düşüncede olanlara öneri biraz national geographic wild izlenmesidir. bu belgesellerde hayvanların nasıl da düşünebildikleri, özlem, sevgi ve hatta kin gibi duyguları bile bildikleri görülebilir. aslanlar planlı bir şekilde saldırı düzenleyebilmekte, "deniz anaları" onları katleden japon denizcilere inat çılgınca bölünebilmekte, aradan yıllar geçse bile vahşi dediğimiz hayvanlar bakıcılarını hatırlamakta ve özlemektedir. bu davranışların çoğu insanlarda pek görülmez.
anlık iletilerle yaşayan mini(mal) varlık.
paranormal ve şizofren bir varlıktır. ilkeldir. diğer canlılardan tek farkı yaratıcılık ve sanattır.
türdeşlerine karşı duyduğu güvensizliğe rağmen yüzünden sahtekarca gülümsemesini eksik etmeyen.
hayatı karmakarışık ve komplike bir şey olarak görme hastalığına tutunmuş maymunlara verilen isim.
hicbir zaman kendisine cok fazla guvenmemelidir.tipki diger canlilarda oldugu gibi her an her yerde yenemeyecegi bir hastaliga yakalanabilir.insan omru hastaliklarla,sakatliklarla kisitlanmasaydi,otomatik olarak omru bittiginde hicbir aci cekmeden olebilseydi,belki o zaman insanlar cok daha fazla cesarete sahip olabilirlerdi.bu iyi mi olurdu yoksa kotuler icin avantaj mi olurdu bilmiyorum ama insanin gucunun yetemeyecegi tek seyin hastaligi oldugunu dusundugum icin herkes icin avantaj olurdu yine de.
Dünyada, zaman zaman bilinç boyutunu deneyimleyen ölümlü bir beşer olarak sanırsın kendini... Oysa hakikatte, kısa bir süre beden aracıyla dünyayı deneyimleyen ölümsüz bir bilinçsin. Ey sonsuzluk yolcusu! Bu dünyadan geçip giden bir misafir olduğundan haberdar mısın?
ahmed baki
http://www.ahmedbaki.com
ahmed baki
http://www.ahmedbaki.com
böyle sikimsi bir tür bu. ilgisizlik öldürür bunu. bu böyle başkası tarafından izlenip taktir edilmediğince hiç bi sik yapmaz. yapamaz. yapsa da zevk almaz. mesela kavga etmez. yani eder de. zevk almaz yaptığı kavgadan. illa etrafta bir kaç kiş olcak gaza gelcek. sonracğıma tek başına içmeyi de sevmez. yani severde fazla zevk almaz. illa yanında birisi olcak. sonra ilgisiz ölür demiştim ya heh. bu böyle bir entry yazar. iyi ya da kötü. her neyse. bakar hiç artı ya da eksi almayınca doğru düzgün yazamaz. gaza gelmez. böyle ibnemsi bir tür bu.
z a v a l l ı .
bencillikte sınır tanımayan, en ilkel canlı.
kedi ile köpek arası bir tür.
(bkz: orhan gencebay).
yarısı pişirilmiş canlı balığı yerken kahkaha atabilendir. *
varlıkla yokluk arası.
insan, iyilik peşinde koşan bir kötüdür.
sırtını birisi kaşıyınca hoşuna giden hayvanlardan biridir.
yegane barınaklarını * birbirlerine dar etmekle meşgul güruh.
başkaları tarafından kendisine yapılan hatalara öfkeyle yaklaşmasına karşın kendisinin başkalarına veya kendisinin kendisine yaptığı hataları kolayıkla affedebilen veya affedilmesini isteyen hatta görmezden gelebilen bir canlıdır.
sadece atlas okyanusundaki bir adada yaşayabilen canlı türü.
düşünme gücüne rağmen hata yapabilen...
insan,
bir nefes...
bir nefes...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar