bugün
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek15
- sözlüğün gerizekalı kaynaması2
- ben geldim naneler19
- karşılıklı aşk yaşamadan ölmek8
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması18
- ferdi özbeğen9
- sözlükte flörtleşmek18
- 3 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı7
- pandela43
- türklerin mal olduğunun ispatı2
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler11
- devlet kim lan7
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- neden entry girmiyorsunuz nereye kayboldunuz4
- çok çişi gelen insan5
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği5
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek8
- dün erkeklerin yüzde 35'i seks yapmadı4
- gay oğlunu sevgilisiyle basan baba3
- pandela tarzı entry gir6
- erkekler olarak sokakta donla dolaşmak istiyoruz6
- wednesdayin annesi8
- kaçak bey kullanmayan elektrik5
- sevgiliyle sevişirken akla ilyas salmanın gelmesi3
- menekşe moru oje4
- geceye 90 lardan bir şarkı bırak5
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları7
- renkli gözün türkiyede çok yaygınlaşması5
- azgın türbanlı10
- mmm pandela poposu kocaman5
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- sözlüğün zıvanadan çıkması4
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl8
- ispanyol erkeklerini türk erkekleriyle takas etmek4
- 35 yaşında ölmek4
- izlenmiş en kusursuz film8
- günün iddaa kuponu2
- annenin ölmesi5
- rus edebiyatı vs türk edebiyatı3
- 2 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı2
- örgüt evlerinde vurduran dhkp c li kız2
- cristiano ronaldo dos santos aveiro2
- sözlüğün kahve olması13
- alain delon vs cüneyt arkın5
- tai lung ile revani yemek4
- anın görüntüsü20
- yazarlara verilmiş lakaplar3
- pandela1bukentay3
- alttaki yazara aşık ol11
- evlenmekten korkmak10
inci sözlükçüler tarafından açıldığı söylenen, twitter'da şimdi ünlülerin duyurusunu yapmasıyla öğrendiğim theonion esinlenmeli, zaytung minvalli bir site.
zaytung'dan farkı şu olmuş; burada daha zengin bir içerik ve hakikaten okurken epey bi eğlendiğim sabit kategorileri var.
itirafçı, babür çardak'la seksüel sıkıntılar, ilanlar, gaf dağı, duyarlı vatandaşın maceraları ve kolpa reklamlar süper komik olmuş.
bu alanda daha çok site, daha çok eğlence diyorum ben.
zaytung'dan farkı şu olmuş; burada daha zengin bir içerik ve hakikaten okurken epey bi eğlendiğim sabit kategorileri var.
itirafçı, babür çardak'la seksüel sıkıntılar, ilanlar, gaf dağı, duyarlı vatandaşın maceraları ve kolpa reklamlar süper komik olmuş.
bu alanda daha çok site, daha çok eğlence diyorum ben.
http://www.incigaste.com/ adresinden ulaşılabilecek site.
okurken sandalyeden düşüp çotu kırmama sebep olan site. *
incicilerin elinin değdiği yer harbi güzel oluyomuş, bunu anladım. çok daha anarşik, illegal bir yer olmuş burası da. son dakka haberleri yardırdı beni, bazısı şöyle:
inciciler, "Ben buranın çocuğuyum" mesajı vermek için Bebek'te pijamayla gezen özentinin pijamasını indirip kaçtılar...
Taksim Otoparkı'nda bir ilan: Mafyaya kalifiye eleman yetiştirilir!
Ülkücüler coştu: Ya sev, ya ananı sikerim!
Sigara paketlerinin üzerindeki ibareler tehlikeli bir hal almaya başladı! işte 2015'deki uyarı: Bunu içenin amına koyayım!
Delikanlılığın kitabındaki ilk ayet belli oldu: Adam ol!
Köşe başındaki trafonun etrafında takılan mahalle gençleri topluca Endüstri Meslek Lisesi'ne yazıldı...
Nargileli fotoların önüne geçmek amacıyla asayiş ekipleri Tophane'yi karantina altına aldı...
Okuduğu kitabın özetini başarıyla çıkaran öğrenciye hoca beş yıldızlı inci verdi...
Murat Bardakçı, gece yatağa girmeden önce ses tellerini su dolu bir bardağa attığını itiraf etti...
incicilerin elinin değdiği yer harbi güzel oluyomuş, bunu anladım. çok daha anarşik, illegal bir yer olmuş burası da. son dakka haberleri yardırdı beni, bazısı şöyle:
inciciler, "Ben buranın çocuğuyum" mesajı vermek için Bebek'te pijamayla gezen özentinin pijamasını indirip kaçtılar...
Taksim Otoparkı'nda bir ilan: Mafyaya kalifiye eleman yetiştirilir!
Ülkücüler coştu: Ya sev, ya ananı sikerim!
Sigara paketlerinin üzerindeki ibareler tehlikeli bir hal almaya başladı! işte 2015'deki uyarı: Bunu içenin amına koyayım!
Delikanlılığın kitabındaki ilk ayet belli oldu: Adam ol!
Köşe başındaki trafonun etrafında takılan mahalle gençleri topluca Endüstri Meslek Lisesi'ne yazıldı...
Nargileli fotoların önüne geçmek amacıyla asayiş ekipleri Tophane'yi karantina altına aldı...
Okuduğu kitabın özetini başarıyla çıkaran öğrenciye hoca beş yıldızlı inci verdi...
Murat Bardakçı, gece yatağa girmeden önce ses tellerini su dolu bir bardağa attığını itiraf etti...
odatv röportajları:
http://www.odatv.com/n.ph...datvye-acildi--2107101200
http://www.odatv.com/n.ph...datvye-acildi--2107101200
sıcak haberleriyle yarmaktadır:
eski kulağı kesikler derneği kurucu başkanı van gogh bugün mezarı başında anıldı
dün akşam şişli'deki nöbetçi eczacı maliye'ye uyurken yakalandı ve kapısına kilit vuruldu
yapılan bir araştırma neticesinde; karl marx'ın, berberlerin korkulu rüyası olduğu ortaya çıktı
tarlabaşı'nda bir kavgaya karışan ateist genç, "allah yarattı demem, dalarım" sözüyle kimliğini bir kez daha ortaya koydu
sperm bankası yeni dönem sloganını buldu: "başkasının spermiyle gerdeğe girenler için bire bir!"
esenler'de bir grup çocuk, açılışına palyoço getirmeyen marketin camlarını kırdı...
eski kulağı kesikler derneği kurucu başkanı van gogh bugün mezarı başında anıldı
dün akşam şişli'deki nöbetçi eczacı maliye'ye uyurken yakalandı ve kapısına kilit vuruldu
yapılan bir araştırma neticesinde; karl marx'ın, berberlerin korkulu rüyası olduğu ortaya çıktı
tarlabaşı'nda bir kavgaya karışan ateist genç, "allah yarattı demem, dalarım" sözüyle kimliğini bir kez daha ortaya koydu
sperm bankası yeni dönem sloganını buldu: "başkasının spermiyle gerdeğe girenler için bire bir!"
esenler'de bir grup çocuk, açılışına palyoço getirmeyen marketin camlarını kırdı...
eğlenmek için hergün okunması geren yazılar yayınlayan site.
inci gaste başlığıyla birleşmesi gereken başlık.
An itibari ile girmeye çalışıp ulaşamadığım sitedir. Noldu lan acaba?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar