bugün
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı39
- ne yazarsanız yazın anında gerçeğe dönüşseydi8
- enayimiknatisii36
- aziz yıldırım11
- online listesinden manita beğenmek7
- amerikada hasidik yahudi avı başlaması6
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak6
- geceye bir söz bırak8
- serhat kılıç13
- bik bik dondurma yapsın da görelim6
- insan olmaya ceyrek kala26
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı13
- kerem aktürkoğlu8
- evde dondurma yapmak5
- fusya semsiyeli yabanci8
- güneş kremimi yenilemem lazım diyen erkek12
- ismail kartal8
- tolga sarıtaş2
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- flat white3
- hangi renksiniz17
- limonlu dondurma4
- açık oylayan yazar ne demek istiyor13
- yarın kpssye girecek yazarlar5
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam14
- fenerbahçe nin liverpool ile karşılaşacak olması4
- sözlükteki fenerbahçeliler6
- sözlük kızlarındaki libido yüksekliği4
- milan skriniar5
- uzak durulası insan modelleri2
- ragnarın memeleri5
- geleneksel ciğer ısrmarlama şenlikleri9
- özledim mesajına verilecek cevaplar13
- çingene2
- seri eksici6
- anın görüntüsü23
- 5 eylül 2026 fenerbahçe'ye döşenen boru5
- geceye hayattan öğrendiğin bir tavsiye bırak2
- ioçk'nın mavi boncuğu toptan alması4
- beşiktaş8
- yapay gerizekalılık3
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı6
- herkese mavi boncuk dağıtan kız4
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu21
- evde ölü bulunmak4
- s'i l v'e r m'i s t29
- konuşursam yer yerinden oynar2
- sözlükteki şer çetesi12
- sokak kedilerini besleyenler2
- mutlu ama tekerlek olsun4
http://www.incigaste.com
adresinden ulaşılabilen bir inci sözlük yan ürünü. zaytung benzeri bir site herhalde. yalan haberler var. zaytung kadar başarılı olamasalar da iyi yine de.
adresinden ulaşılabilen bir inci sözlük yan ürünü. zaytung benzeri bir site herhalde. yalan haberler var. zaytung kadar başarılı olamasalar da iyi yine de.
Sınav sisteminde değişiklik: istenilen sorudan sınava başlamak yasaklandı
--spoiler--
Milli Eğitim Bakanlığı, eğitim sistemimizin kanayan bir yarasına daha el attı. SBS'nin kaldırılmasının ardından; on yıllardır öğrencilerin kafasını karıştıran bir muammaya da son verildi. Bundan böyle öğrencilerin "istediğimiz sorudan başlayabilir miyiz hocam?" sorusunu sormasına gerek kalmayacak.
Milli Eğitim Bakanlığı'nın yayınladığı yeni genelgeye göre, sınavlarda istenilen sorulardan başlamak yasaklandı. Bakanlığın yeni kararına göre; herkes istemediği sorudan başlayarak sınava katılmak zorunda.
ALi HATiP BiR: ÇOK GÜZEL OLDU
Eğitim camiasından karara farklı tepkiler verilirken, bakanlığa en büyük destek ünlü eğitim uzmanı Ali Hatip Bir'den geldi. Bir, genelgeyi "çok güzel oldu" sözleriyle değerlendirdi.
--spoiler--
--spoiler--
Milli Eğitim Bakanlığı, eğitim sistemimizin kanayan bir yarasına daha el attı. SBS'nin kaldırılmasının ardından; on yıllardır öğrencilerin kafasını karıştıran bir muammaya da son verildi. Bundan böyle öğrencilerin "istediğimiz sorudan başlayabilir miyiz hocam?" sorusunu sormasına gerek kalmayacak.
Milli Eğitim Bakanlığı'nın yayınladığı yeni genelgeye göre, sınavlarda istenilen sorulardan başlamak yasaklandı. Bakanlığın yeni kararına göre; herkes istemediği sorudan başlayarak sınava katılmak zorunda.
ALi HATiP BiR: ÇOK GÜZEL OLDU
Eğitim camiasından karara farklı tepkiler verilirken, bakanlığa en büyük destek ünlü eğitim uzmanı Ali Hatip Bir'den geldi. Bir, genelgeyi "çok güzel oldu" sözleriyle değerlendirdi.
--spoiler--
(bkz: incigaste com)
zaytung'a rakip olabilecek site.
ayrıca anketi yarmıştır;
sonra ben öyle deyince, o ne dese beğenirsin?
0. bilmiyorum
0. ne derse desin beğenmem amk.
ayrıca anketi yarmıştır;
sonra ben öyle deyince, o ne dese beğenirsin?
0. bilmiyorum
0. ne derse desin beğenmem amk.
"Yöneticiden apartman aydatını yatırmayan öğrencilere ültimatom: Disipline verileceksiniz!" haberiyle yarmıştır.
http://www.incigaste.com/...iniz&catid=1:haberler
http://www.incigaste.com/...iniz&catid=1:haberler
yardırmaya devam ediyor:
öğrencilerin dua bilgilerini ölçen öğretmen, "istediğimiz duadan başlayabilir miyiz hocam?" sorusu karşısında dengesini kaybetti
kpss sorularını çalanlar, şimdi de gözlerini ahiret sorularına çevirdiler
vakit gazetesi, 'yazmadıysa doğrudur' sloganı yüzünden inci gaste ekibini hırsızlıkla suçladı
doğum günü sadece bankalar tarafından hatırlanan genç kız intihar etti
bir süredir izmir'in korkulu rüyası haline gelen sübyancı, ilk sorgusunda "içimdeki çocuğa tecavüz ederek bu işe başladım" beyanında bulundu
otobüste yer bulamamaktan şikayetçi olan bir bayan acilen hamile kaldı
comic sans fontuyla yazılan kutsal kitap ciddiye alınmadı
tuvaletten ağzında kürdanla çıkan a.k, görenleri dumura uğrattı
araçları yolda arıza yapan itfaiyeiciler, yangına körüklü otobüsle gittiler...
öğrencilerin dua bilgilerini ölçen öğretmen, "istediğimiz duadan başlayabilir miyiz hocam?" sorusu karşısında dengesini kaybetti
kpss sorularını çalanlar, şimdi de gözlerini ahiret sorularına çevirdiler
vakit gazetesi, 'yazmadıysa doğrudur' sloganı yüzünden inci gaste ekibini hırsızlıkla suçladı
doğum günü sadece bankalar tarafından hatırlanan genç kız intihar etti
bir süredir izmir'in korkulu rüyası haline gelen sübyancı, ilk sorgusunda "içimdeki çocuğa tecavüz ederek bu işe başladım" beyanında bulundu
otobüste yer bulamamaktan şikayetçi olan bir bayan acilen hamile kaldı
comic sans fontuyla yazılan kutsal kitap ciddiye alınmadı
tuvaletten ağzında kürdanla çıkan a.k, görenleri dumura uğrattı
araçları yolda arıza yapan itfaiyeiciler, yangına körüklü otobüsle gittiler...
hükümet kürt sorununu, "benim de kürt arkadaşlarım var" diyen grupla çözmeye karar verdi
federasyonun ibb'ye verdiği seyircisiz maç oynama cezasına en büyük tepkiyi, müsabakanın denk geldiği galatasaray verdi
öss'de üniversite kazandırma oranı en yüksek türbeler belli oldu. oruç baba türbesi yine birinci
kız ve erkek tarafının damgasını vurduğu imam nikahı'na, bir de resmi nikah isteyip 'yetmez ama evet' diye destek veren üçüncü taraf ortaya çıktı...
federasyonun ibb'ye verdiği seyircisiz maç oynama cezasına en büyük tepkiyi, müsabakanın denk geldiği galatasaray verdi
öss'de üniversite kazandırma oranı en yüksek türbeler belli oldu. oruç baba türbesi yine birinci
kız ve erkek tarafının damgasını vurduğu imam nikahı'na, bir de resmi nikah isteyip 'yetmez ama evet' diye destek veren üçüncü taraf ortaya çıktı...
diyanet işleri başkanlığı, kadir gecesi gerçekleşmesi beklenen oruç patlaması nedeniyle müftülüklerin tam gün mesai yapmasına karar verdi
müzisyeni olmayan metro kapanma tehlikesiyle karşı karşıya
fizik dersinde "hocam gerçekten sürtünmesiz alan var mıdır?" sorusuna, "alan kişiye sormak lazım" diyen hocaya bakanlık tarafından soruşturma açıldı
sokak röportajlarında yanındaki arkadaşının görüşlerine aynen katılan genç, artık ayakları üzerinde durabiliyor...
müzisyeni olmayan metro kapanma tehlikesiyle karşı karşıya
fizik dersinde "hocam gerçekten sürtünmesiz alan var mıdır?" sorusuna, "alan kişiye sormak lazım" diyen hocaya bakanlık tarafından soruşturma açıldı
sokak röportajlarında yanındaki arkadaşının görüşlerine aynen katılan genç, artık ayakları üzerinde durabiliyor...
başbakanın, "öyle tipler var ki, evlenmek diye dertleri yok" açıklamasından yola çıkılarak istanbul sokaklarına, "bekar kalan bertaraf olur" şeklinde yazılamalar yapıldı
iktidarın toplum üzerinde kurduğu baskıdan yakınan mhp lideri bahçeli, "tek yol 'özgürlükçü faşizm'" dedi
diyarbakır'da aralarında basın mensuplarının da bulunduğu 3 kişiye seslenen hepar genel başkanı osman pamukoğlu iddialı konuştu: ilk seçimde iktidarı...
iktidarın toplum üzerinde kurduğu baskıdan yakınan mhp lideri bahçeli, "tek yol 'özgürlükçü faşizm'" dedi
diyarbakır'da aralarında basın mensuplarının da bulunduğu 3 kişiye seslenen hepar genel başkanı osman pamukoğlu iddialı konuştu: ilk seçimde iktidarı...
--spoiler--
hayatı boyunca ünlü olmaya çabalayan amcanın vasiyeti belli oldu: "cenazemi teşvikiye camii'nden kaldırın yeter!"
polis, intihardan kurtardığı genci az kalsın döverek öldürüyordu
sevişme esnasında ereksiyon hakimiyetini kaybeden l.k yataktan yuvarlandı
usain bolt'un ensesine vurup kaçma girişiminde bulunan genç hastanelik oldu
ferhat göçer, bono'nun zülfü livaneli'yle düet yapmasını teessüfle karşıladı
--spoiler--
hayatı boyunca ünlü olmaya çabalayan amcanın vasiyeti belli oldu: "cenazemi teşvikiye camii'nden kaldırın yeter!"
polis, intihardan kurtardığı genci az kalsın döverek öldürüyordu
sevişme esnasında ereksiyon hakimiyetini kaybeden l.k yataktan yuvarlandı
usain bolt'un ensesine vurup kaçma girişiminde bulunan genç hastanelik oldu
ferhat göçer, bono'nun zülfü livaneli'yle düet yapmasını teessüfle karşıladı
--spoiler--
http://www.twitter.com/incigaste adresi üzerinden de takip edilebilir.
inci paylaşımlarını çok seviyorsanız inci yazarı olun sikicem cidden.
tek kelimeyle süper olan yeni inci mecrası.
--spoiler--
Ogün Samast'ın çocuk statüsüne alınmasına ilk tepki Fırat'tan geldi: Çocukluktan istifa ederim ki!..
--spoiler--
http://www.incigaste.com/...m-ki&catid=1:haberler
Ogün Samast'ın çocuk statüsüne alınmasına ilk tepki Fırat'tan geldi: Çocukluktan istifa ederim ki!..
--spoiler--
http://www.incigaste.com/...m-ki&catid=1:haberler
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar