bugün
- fusya şemsiyeli ve hipopotam7
- kız sanılan yazarlar10
- hilafetin türklere faydası18
- nervioya talip olmak3
- istanbul'un başına geçseniz ne yaparsınız8
- gocu8
- kibarhergele14
- masum sözlük kızları3
- evde tekken yan odadan gelen khkaha ve ağlama sesi9
- george washington7
- kütüphanelerde risale'i nurlar olmalı4
- laptop a notebook ya da dizustu demek2
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- sorusormayin7
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz29
- süpermarket dolabının arkasında 10 yıl ölü kalmak8
- sözlüğün kırbacı10
- fenerbahçe adası4
- pavyonları dönüştürmek5
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı12
- yogartiksen11
- 13 ekim 2026 galatasaray barcelona maçı2
- ucan tekme atan hipopotam45
- cehennemde sigara içme yasağı5
- unutulmayan anılar2
- cuma namazına gitmeyen yazarlar silinsin8
- hangi yazarla çift olursunuz28
- ismet gurbuz bey bey3
- kuz3
- sohbet eder gibi entry yazan yazar5
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- yazarların sağlık sorunları7
- lahana sarma turşusu3
- bir sözlük hanımı dmye nasıl davet edilir4
- total war3
- kuzum2
- erecto bey bey2
- özgür özel3
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi18
- her kararın başka bir ihtimali öldürmesi2
- karıncaların trafik sıkışıklığı yaşaması2
- 9 ekim 2026 gazetecilere operasyon4
- kırmızı ruj vs pembe ruj2
- istanbul şu an güneşli 22 derece4
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- patatesin her ortama uyum sağlaması5
- ya bi siktirin gidin15
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- günün kitabı2
istanbul'un beyoğlu ilçesinin chp'li belediye başkanıdır.
tutuklama talebiyle adliyeye sevk edilmiş.
akp'nin elinden beyoğlu'nu aldığı için tutuklanan chp'li belediye başkanı. beyoğlu gibi simgesel ve rantsal değeri yüksek bir ilçeyi chp'li sivaslı bir alevi kürde kaptırmak akp'lilerin zoruna gitmişti tabi, evlat acısı gibi koymuştu.
yargılandığı davadaki itirafçı patlamış. hem de öyle böyle değil!
--spoiler--
Yıldırım, Bulut’un 400 bin lira rüşveti çanta içinde, Dolmabahçe Sarayı’nın otoparkına Megan marka bir araçla getirdiğini, Özcan’ın akrabası olduğunu, Gazi mahallesinde oturduğunu ileri sürüyor. Yani araç markasından oturduğu yere kadar ince ince detaylar veriyor. Sadece bu ifadeyi okuyan onca detayı görünce bir ikna oluyor açıkçası.
Oysa Bulut’un ifadesine bakınca ismi dışında neredeyse tüm bilgiler yanlış. iddianameye de giren savcılık ifadesinde şunları söylüyor Bulut:
ADI DIŞINDA DOĞRU BiLGi YOK
“Ben Beyoğlu belediyesinde 2020 yılında temizlik personeli olarak göreve başladım. 2021 yılında gerekli belgeler edindikten sonra şoför olarak çalışmaya başladım. 2024 yılındaki yerel seçimlerden sonra da inan Güney Belediye Başkanı olarak seçildikten bu yana da Beyoğlu Belediyesi özel kalem müdürlüğünde şoförlük yapıyorum. Genellikle Seyhan Özcan'ı taşısam da haricinde başka işlerimde bulunmaktadır… Bu şahısların beyanlarında geçen isnatlardan herhangi bir bilgiye sahip değilim. Bu zamana kadar ne Beşiktaş Belediyesinde ne Beltaş'ta herhangi bir görevim olmadı… Durmuş Yıldırım isimli şahsı tanımamaktayım. ifadesinde bahsettiği olaylarla benim herhangi bir ilgim bulunmamaktadır. ifadesinde Megan 1 araçla Dolmabahçe Sarayının oradaki açık otoparka 400.000 TL para getirildiğinden bahsetmiş ben belediye de çalıştığım süreç boyunca hep Süper B marka araç kullandım. Bahse konu otoparka hiç gitmedim. Seyhan Özcan'la herhangi bir akrabalığım bulunmamaktadır. Ayrıca bu eylemi gerçekleştiren kişinin Gazi de oturduğu iddia edilse de ben burada da hiç oturmadım. Bu beyanlarda bahsi geçen kişi ben değilim."
Özetle diyor ki, “Megan kullanmadım, o otoparka hiç gitmedim, akrabası değilim, Gazi’de oturmadım!”
Bunlar çok da zahmete girmeden doğruluğu tespit edilebilecek bilgiler.
--spoiler--
https://halktv.com.tr/mak...ep-karavana-atmis-1017232
--spoiler--
Yıldırım, Bulut’un 400 bin lira rüşveti çanta içinde, Dolmabahçe Sarayı’nın otoparkına Megan marka bir araçla getirdiğini, Özcan’ın akrabası olduğunu, Gazi mahallesinde oturduğunu ileri sürüyor. Yani araç markasından oturduğu yere kadar ince ince detaylar veriyor. Sadece bu ifadeyi okuyan onca detayı görünce bir ikna oluyor açıkçası.
Oysa Bulut’un ifadesine bakınca ismi dışında neredeyse tüm bilgiler yanlış. iddianameye de giren savcılık ifadesinde şunları söylüyor Bulut:
ADI DIŞINDA DOĞRU BiLGi YOK
“Ben Beyoğlu belediyesinde 2020 yılında temizlik personeli olarak göreve başladım. 2021 yılında gerekli belgeler edindikten sonra şoför olarak çalışmaya başladım. 2024 yılındaki yerel seçimlerden sonra da inan Güney Belediye Başkanı olarak seçildikten bu yana da Beyoğlu Belediyesi özel kalem müdürlüğünde şoförlük yapıyorum. Genellikle Seyhan Özcan'ı taşısam da haricinde başka işlerimde bulunmaktadır… Bu şahısların beyanlarında geçen isnatlardan herhangi bir bilgiye sahip değilim. Bu zamana kadar ne Beşiktaş Belediyesinde ne Beltaş'ta herhangi bir görevim olmadı… Durmuş Yıldırım isimli şahsı tanımamaktayım. ifadesinde bahsettiği olaylarla benim herhangi bir ilgim bulunmamaktadır. ifadesinde Megan 1 araçla Dolmabahçe Sarayının oradaki açık otoparka 400.000 TL para getirildiğinden bahsetmiş ben belediye de çalıştığım süreç boyunca hep Süper B marka araç kullandım. Bahse konu otoparka hiç gitmedim. Seyhan Özcan'la herhangi bir akrabalığım bulunmamaktadır. Ayrıca bu eylemi gerçekleştiren kişinin Gazi de oturduğu iddia edilse de ben burada da hiç oturmadım. Bu beyanlarda bahsi geçen kişi ben değilim."
Özetle diyor ki, “Megan kullanmadım, o otoparka hiç gitmedim, akrabası değilim, Gazi’de oturmadım!”
Bunlar çok da zahmete girmeden doğruluğu tespit edilebilecek bilgiler.
--spoiler--
https://halktv.com.tr/mak...ep-karavana-atmis-1017232
11 aylık tutukluluğun ardından bugünkü duruşmada tahliyesine karar verilen Beyoğlu belediye başkanı.
kayyum kemal kılıçdaroğlu'na biat ederek siyasi yaşamını bitiren siyasetçi. haksız yere tutuklandığında tepki gösterdik, tahliye olduğunda sevindik. bunu inan güney'in kara kaşına kara gözüne bayıldığımızdan değil; ortada bir haksızlık olduğunu düşündüğümüz için yaptık. kanlı bıçaklı düşmanım bile olsa bir insanın haksız yere hapis yatmasını dilemem. gel gelelim, kendisi gibi tutuklu belediye başkanlarından "arınılması gereken kirler" olarak söz eden akp kayyumu kemal kılıçdaroğlu'na yanlayarak nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu ortaya koydu. inan güney belki kemal kılıçdaroğlu'na biat ederek hapse dönmekten kurtardı kendini ama artık siyasi yaşamı bitti.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar