/10
silik yazar, silinmiş yazar. korkuyorum! sözlükteki yeni yönetim yapılanması peşinde ergenekon havası getirecek...
(bkz: hepimiz imiyiz hepimiz tasyonuz)
silinme sebebi merak konusu olan yazar kardeşimiz.

edit: cevap gecikmedi. onyüzbin fake hesap yutmuş.
beşinci nesil yazar.

(bkz: hoş geldiniz)

(bkz: imitasyon)
(bkz: taklitt) *
imitasyon'un da imitasyonnu.
imitasyon adlı yazarın geri dönüş hali. hoşgelmiş, artık msnde silik yazısını görmeyeceğiz.
nickinin kendisini çok iyi anlattığı yazar.başka yoruma ne gerek...
(bkz: kapıcılar kralı)
merdiven altı üretimin bodrum katı versiyonu. *
"çakma" ürün.
(bkz: ümit asyon)**
bu arada hoşgelmiş tekrardan.
zeki müren kapıcısı* nargiletör. efsanenin geri gelmiş hali.
bildiğin fenerli arkadaş.
her konuda konuşabilirsin, güvenebilirsin ama futbol konuşmayacaksın bu adamla. fener-cimbom muhabbetine hiç girmeyeceksin.
n'oluyorsa artık çalışmayıveriyor -normalde cin gibi olan- bu adamın kafası.*

düzelti: ulan fenerli değilmiş ki adam. olsun; banane, editlemiyorum yazdığımı. editledim bile diyecektim de edit yazmamışım ki başına; edit sayılmaz bu.
hep bana ya rabbena olacak değil ya canım.hu hu komşu komşu biz de size geldik yazarıdır.
gerçekten tartışmayı bilen ender yazarlardan biridir.
istanbul' un değerli beyefendilerinden sözlük yazarı. kendisi hakkında gerçek bir baccardi tutkunu olduğu söylentileri dolaşıyor.
kücük hayaller pesinde kosan. en büyük hayali günde 1000 nargilenin satıldıgı bir nargile cafe acıp bütün arkadaslarını oraya toplamak.
bi zirve ayarla da katılalım yazarı.*
artık kapıcılar kralı değildir;

--spoiler--
self sufficient
--spoiler-- * *
(bkz: ismiyle müsemma)
meslekdaşım.
okulunu fazlasıyla seven kişilik ayrıca.*
okulunu sorsanız pek sevmez bu. bölümüne tapar hocalarını sever ama.
sonundaki n harfinin biri cekilince kopyalama, taklit etme anlamina gelen sözcük.
ruud van nistelrooy' un türkiye şubesi. *
hukuk insanı, güzel kardeşim. gençleri çok güzel aydınlatmıştır. orada olup aydınlanmanız lazımdı, öyle böyle değil yani.
© copyright 2005 - 2026