bugün

hocanın geçen seneki sorularla aynı soruları sorması ile lise sınav sistemine alışık bünyeyi cıvıl cıvıl eden sınav * (hee ama üst sınıflar nedense 90 bile alamayacağım konusunda hemfikir)
kişi hukuk fakültesinde okuyorsa hüsranla sonuçlanacak olandır.
o ilk vize gelene kadar sinir stres son noktadadır. ilk vizeye girdikten sonra 2 hafta boyunca sınava girmiş kadar yorgun hisseder insan kendini.

(bkz: bitse de gitsek)
Türkçe I 'dir.
Adını sen koy.
karın ağrısıdır.
(bkz: schengen) (bkz: lol)
ilk öpüşme gibidir.
ingiltereye almışımdır.
Kolay olandır.
Böyle bi şampuanın deneme boyunu kullanmak gibidir.
Kol gibi girmistir. 50 kisilik sinifta 46 kiz 4 erkek girdigimiz icin dikkatimi toplayamadigim sinavdir. Keske muhendislikte olsaydi lanet sinav.
O ilk kalem tutuş. Sonra çalıştığın yerden hiç bişey sormaması.. süre biterken asistanin kopurmesi. Giderken arkasında bıraktığı aha da kaldım duygusu... anlayamazsınız...
mikrobiyolojidir benim için. heee girdi mi girdi o ayrı.
uyuyakalıp gidilmeyen vize olarak hatırlanır.

evet, üniversite hayatının ilk sınavına, uyuyakaldığı için gidemeyen biriydim o zamanlar.
üniversiteyi liseyle karıştıran dangalak yeni yetmelerin boyunun ölçüsünü aldığı vizedir. o okulun yatarak, derslere girmeyerek bitmeyeceğini gösterir. yaşadım, tecrübe ettim.
matematikdir.
Unutulur gider.

Finaller kalır. Finalde kalmayın, gevşemeyin hemen.
çoktaaan girmiştir.
hayal kırıklığı ile sonuçlanandır.
Ilk bizedir o.
vize olsa yerinde duramazsın.
vize mi kaldı , kapıya dayanmış final.
Heyecan yaptırandır, nasıl çalışacağını da bilmiyorsundur falan.

Bkz: an itibariyle ben.
kafa siktirendir. instagram'da, twitter'da "vize zamanııı" diye sikko sikko kitapların paylaşımları yapılır. yok yani ders ayağına pompaya giden kızlar ya da erkekler siz değilsiniz sanki aq.
(bkz: dönem bitti ilk vize mi)
finaldir o.
© copyright 2005 - 2026