bugün
- güzel kızımın ilk regl partisinden9
- nervionun vedası9
- avrupa'nın çok sıkıcı olması8
- londra'ya adam dövmeye gitmek11
- suriyeliler türkiye'yi ne zaman terk edecek13
- suriye iç savaşı20
- rey manaj12
- merve taşkın11
- ideal göt seviyesi14
- çaresizlik8
- arkadaşlar kombinim nasıl37
- insan olduğunuz doğrulanıyor13
- beşar esad17
- albay kemal9
- gece kahve içmek8
- 8 aralık 2024 sivasspor galatasaray maçı26
- günahların takımı galatasaray8
- boşanmış kadın hiç evlenmemiş erkek ilişkisi8
- sevgili olmadığı herife aşkım diye hitap eden kız16
- said nursi neden evlenmedi15
- jose mourinho11
- her sabah ceviz muz bal yemek9
- karınıza range rover alır mısınız14
- 7 aralık 2024 beşiktaş fenerbahçe maçı40
- sözlük erkekeleri kahvaltı hazırlayın15
- kadınsızlık14
- muhaliflerin yeni hedefinin ypg olma ihtimali10
- suriye'nin türkiye'nin kontroüne gireceği gerçeği20
- metro ve toplu taşımada kitap okumak16
- türk milletinin suskunluğunun sebebi30
- kadınların kibar ve fedakar erkek sevmeme nedeni14
- iremga23
- okumalık kitap önerisi9
- alexander djiku9
- ben bu yazıyı sana yazdım9
- sevgili bulamayan erkeklere tavsiyeler15
- 1 senede ne değişebilir12
- acun ılıcalı9
- yetkililer maaş alıyor mu9
- true'nun yetkili olması15
- sözlüğe yön veren 3 yazar16
- alkol23
- evli barklı erkeklerin sözlükte çapkınlık yapması9
- 6 aralık dünya özür dilerim günü33
- sahte alkolden ölenlerin vebali ahirette sorulur16
- 0070 cabbar baba9
- yılbaşı gecesi yapılacaklar18
- yıllar sonra sözlüğe dönen yazar14
- dursun özbek ibrahim hacıosmanoğlu kavgası23
- yaşım 14 ve hepinizden akıllıyım13
entry'ler (1049)
Gece uyuyamayanlarin gündüz yaptığı eylem.
Bu günler de geçecek telkininin sık tekrarlanması.
"beni neden sevmediniz? ben de sizin kadar insandım bunların hiçbirini haketmedim" diye haykırmak istiyorum.
Annnannem, "soğanla sarımsağı evlendirmişler 40 gün kokusu çıkmamış" derdi.
Herkes sevdiği kadını ya da erkeği elinde tutmak için olmadığı gibi görünüyor. Sevmediği şeyleri seviyormuş gibi gösteriyor uyum sağlıyor. Ama evlenince aynı sevilmeyen şeylerin sürekli yapılması tahammül sınırlarını zorlamaya başlıyor sanırım. Temeli bu bence. iki yabancı... birlikte ama yalnız..
Herkes sevdiği kadını ya da erkeği elinde tutmak için olmadığı gibi görünüyor. Sevmediği şeyleri seviyormuş gibi gösteriyor uyum sağlıyor. Ama evlenince aynı sevilmeyen şeylerin sürekli yapılması tahammül sınırlarını zorlamaya başlıyor sanırım. Temeli bu bence. iki yabancı... birlikte ama yalnız..
iç güveysi gidilirse belki o da düğün falan olmadan ama o bile zor.
Mutluluk, gölgesinde dinlenemeyeceğini bile bile gelecek nesiller için ağaç dikmektir derler. Senin için değersiz bir yaşam başkaları için değerli olabilir.
Siz göğüs kıllarınıza lazer başlayın 850 yıllık sakallarınızı kesin bunları öyle konuşalım. Beyaz atlet giyme trajedinizden bahsetmiyorum bile.
Bayramda aracı kurban etmektir.
Et değil o doku. 24 saat bekletmezseniz hayvanın etini değil doku parçasını yemiş olursunuz. Aceleniz yok bekleyin azcık.
Dağıtılan gün. Kendinizi milyoner gibi hissedersiniz. Ama işte maaş öncesi 3 günü sor bir de.
9 u da görürüz 12 yi de rahat olun gençler. Nerde o eski altın günlerinin vazgeçilmezi dolarlar?
Organik koyun yemek için gezen koyun kesmek ve afiyetle mideye indirmektir.
Teknolojiyi 2-3ay önden takip eden bireylerdir. Türkiyeye gelse almancı Almanyaya gitse türk derler. Araftadırlar.
Birbirine yapışık iki sevgilinin testereyle birbirinden ayırma işlemidir. Ağır bir cerrahi işlem oldugu için acı vermektedir.
Türk filmlerinin vazgeçilmezidir. Ormanda mahsur kalan sevgililer ateş yakmak zorundadır. Eril birey kaslarını göstere göstere odun kırarken dişil bireyse narin bir yapıda oldugu için yan gelip yatmaktadır.
Çirkin kadın yoktur, nefes almayan kadın vardır.
Maaş miktarı da avrupa seviyesinin altında bilmem farkında mısınız. Açlık sınırı olmuş 2400 lira eti mi tartışıyorsunuz Allahaşkına?
Ikisini de aynı anda bulmak şans işi. Hoş şimdi sevsen de bir sevmesen de. Gelsen de bir gelmesen de.. Artık sen de herkes gibisin.
Sokak kedisi sevmek kimsesiz çocuk sevindirmekle aynı şey. Şu yaz aylarında kapının önüne bir kap ama bir kap su koyarsanız onlara da bayram hediyesi vermiş olursunuz. Herkes kedi köpek sevmek zorunda değil ama bu onlara yardım edemeyeceğiniz anlamına gelmez. Lütfen kimsesiz hayvanlara yardımcı olun.
Adamın eve kapatılması kimseyle görüştürülmemesi gerekir. Bakir değil sonuçta her an biriyle olabilir.