bugün
- yapay zekanın bilinçlenip bir dini kabul etmesi7
- hiç fuhuş yaptınız mı10
- sözlükte sizi kim tanıyor21
- kadınların bir erkekte aradığı kriterler18
- geri zekalı demek hakaret mi3
- karşı cinste hayran olunan özellik4
- israil'in lübnan da evleri havaya uçurması2
- aylık 422 bin tl iyi para mıdır sorunsalı5
- bulgur pilavının kötü bir yemek olması10
- 14 temmuz 2026 fransa ispanya maçı2
- melkor4
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız21
- kiraz cicegi kolonyasi45
- şimdiki aklım olsa4
- dabbe bir cin vakası2
- 35 yaşına gelip evlenmemiş erkeğin asıl amacı8
- trakyalı kadın isimleri4
- yazarların hayatlarının 1 yılını satacakları fiyat12
- kar fırtınasında kış gecesi at arabasında uyumak2
- meyveli soda içen erkek7
- karadedeler olayı5
- 34 yaşına dek sevişmemiş erkek3
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi17
- fıstık gibi kızın ter kokması4
- göksel ve teoman evlenseydi ne olurdu5
- ateist6
- mezun olunan okula yıllar sonra tekrar gitmek10
- tencent hy33
- hayatından 1 yılı kaça satarsın9
- messi vs maradona7
- geceye bir şarkı bırak3
- 2026 dünya kupası30
- moskova da robot kuryeye hallenen türkler3
- sözlükçülerin en iyi 5 roman listesi15
- örgüt mensubu5
- barok kız2
- türk kızlarının keko adam sevmesi4
- ahmet telli6
- allah olsanız yazacağınız kitabın ismi ne olurdu10
- amedspor forması hediye eden sevgili3
- anın görüntüsü11
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı24
- chp de 7 il başkanının görevden alınması4
- mehmet okuyan12
- kim kimin fakesi10
- arkadaşlar ben hapise giriyorum3
- askeri ücretle erdoğanı savunan tip11
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
- ışık hızı2
- y kuşağı3
çok özel bi ödüle layık görülmüş galiba...
neysem tebrik edelim.
neysem tebrik edelim.
karikatür ödülü kazanmış.
s7v7n nin yarışmaya katılmadığı çok belli. o olsa tüm jüri üyeleri düşer bayılırdı. bu da o ödülü nah alırdı.
edit: bu tanımın şaka olduğunu anlamayan ve 'tebrik etmedi' diye şahsıma aleni bir şekilde ana bacı küfür eden yazarlara söyleceğim tek şey '' allah sizi ıslah etsindir.. yazık hepinize... dilinize, kalbinize, onu çalıştıran beyninize yazık.
s7v7n nin yarışmaya katılmadığı çok belli. o olsa tüm jüri üyeleri düşer bayılırdı. bu da o ödülü nah alırdı.
edit: bu tanımın şaka olduğunu anlamayan ve 'tebrik etmedi' diye şahsıma aleni bir şekilde ana bacı küfür eden yazarlara söyleceğim tek şey '' allah sizi ıslah etsindir.. yazık hepinize... dilinize, kalbinize, onu çalıştıran beyninize yazık.
başarısından dolayı tebrik edilesi, alnından öpülesi yazar.
çizim ve mesaj ikilisini iyi harmanlamış kaliteli çizer.. başarılarına devam etmesi dileğiyle..
Çizimi çok güzel olan yazar, tebrikler.
sıradan bir karikatürle sıradan bir ödül almış. moderatör gelişmelerden yayınlıyor. insanın kendi hayatını bağlayan bir ödül sözlükle ne alakası var bilinmez. hepimiz hayatımızda çeşitli ödüllere, mertebelere erişiyoruz tutup sözlükten yayınlandığını görmedim. yine de tebrik ederim o ayrı. geçenlerde organize ettiği zirve ile ilgili olumsuz düşüncülerimden ama gerçeklerden oluşan bir entryim 6-7 kere ısrarla yazmama rağmen zirve başlığından silinmişti.(gayet uygun bir üslupla yazılmasına rağmen ısrarla) demem o ki moderatör kankanız varsa sözlük size güzel.
tebrik ettiğim yazar kardeşim. nice başarılara inşallah. kıskanan, anlamayanlar olacaktır tavsiyem okuma geç.
tebrik ettiğim yazar.
hayal gücü kuvvetli bir kimse olduğu belli başarılarının devamını dilerim.
ha şu çekemeyen geri zekalılar var o saha size monte olsun diyorum allahın fesatları.
hayal gücü kuvvetli bir kimse olduğu belli başarılarının devamını dilerim.
ha şu çekemeyen geri zekalılar var o saha size monte olsun diyorum allahın fesatları.
(bkz: postmodern zulüm)
karikatürünü çok anlamlı bulduğum ve ödülünden dolayı kutladığım yazardır. sözlüğümüz için gurur kaynağı olmuştur. başarılarının devamı dileklerimle.
http://galeri.uludagsozluk.com/r/ignorabimus-441625/
http://galeri.uludagsozluk.com/r/ignorabimus-441625/
Az önce Avalon'dan güzel haberinizi aldım, ben de sizi tebrik ederim. Başarılarınız daim olsun.
kazandığı ödülle göğsümüzü kabartan yazar. (bkz: helal olsun)
tebrik edilesi yazar. gelişmelerde yayınlanması abes değil güzel bir oluşumdur. uludağ sözlük yazarlarının sadece yazar olmadığını içlerinde başarıya imza atanların da olduğunu görmek güzel. tekrar tebrikler.
Adam bir karede ülkeyi özetlemiş. Helal olsun. Tebrikler.
türkiye'de karikatür ile uğraşanların sayısının çok olduğunu bilmek güzel.
tebrik ettiğim yazardır.
tebrik ettiğim yazardır.
karikatür ödülü almış yazar. kendisini tebrik ediyorum.
Aramızda sanatçılar olduğunu biliyorduk, sayesinde ödül kazanan sanatçılar olduğunu da öğrendik.
Başarıların devamını dileriz.
Başarıların devamını dileriz.
almış olduğu ödülü hakettiğine inandığım insan. gerçekten çok anlamlı bir çalışma olmuş. tebrik ederim.
ödülünden dolayı tebrik ettiğim yazar.
tebrik edilesi yazar.
ödülü alırken "yaşasın uludağ sözlük" demesi beklenen kişilik.
ödülü alırken "yaşasın uludağ sözlük" demesi beklenen kişilik.
biraz atarlı bir arkadaş olmasına rağmen yetenekli biri. gerçekten şaşırtıcı. *
Bu herifin de gittiğini gördüm ya artık benim de sözlükte miladımı doldurduğumun farkına varmamı sağladı. Kendi sildirdi büyük ihtimalle ancak artık adam akıllı sohbet edilecek, bir elin parmaklarını geçmeyecek kişinin kalması insanı üzüyor. Ah be recebim giderken bir selam çakaydın bari. Hoş çok da sözlükle alakam yoktu son günlerde. Her ne kafanı bozup sildirdiyse haklısındır. Kendine iyi bak güzel yürekli adam. Hayatında her şey istediğin gibi gitmesi dileğiyle. iyi ve tanınmış bir çizer olmanı göreceğiz ileride inşallah.
sohbeti hoş olan ve büyük ihtimalle fake hesap kullanımından silinen yazar. sohbetimiz iyiydi hoştu. arada bi konuşurduk. anlatırdı 1 hesabım daha var diye. büyük ihtimalle farkedildi. o kadar dedim gerek yok diye. canı sağolsun. yine bekliyorum dostum.
(bkz: Ignoramus et ignorabimus)
Eskilerden bir tanıştır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar