bugün
- laik teyzelerin fenotipi34
- muhaliflere haşhaşi diyen butlancı vekil3
- 2 dünya savaşı'na katılmış yazarlar4
- hamam oğlanı3
- futbolu aşırı kafaya takmak3
- ıssız bir yerde kamp yapmak2
- huzursuz insan4
- abdülhamid'in sanat zevki2
- susan sontag2
- 2028 cumhurbaşkanlığı seçimleri6
- kendiyle barışık olan insan3
- 23 ağustos 2026 alanyaspor beşiktaş maçı5
- akp oyları yüzde 10'un üzerinde10
- mansur yavaş11
- sözlüğü bırakıyorum ajitasyonu4
- ölürken söylenecek son söz2
- bir insanı hayatının merkezine koymak7
- elif şafak3
- islam barış dinidir13
- davranışlardaki küçük ayrıntıları kafaya takmak3
- 3 numara saç kirli sakal3
- koalanın arabaya binip para ödemeyip dövmek2
- arkadaşlar kararsız kaldım hangisini alayım18
- halil konakçı'nın hatay işgalini savunması4
- baba parasıyla hava atan insan3
- kalp ritmini hızlandıran şeyler3
- sözlük erkeklerinin yaptığı yemekler4
- mustafa adıgüzel5
- mohamed salah ghaly4
- boykot3
- sabahları nefret edilen şeyler9
- beton kemalist olmak5
- aklınıza gelen şarkı sözü4
- yeni parti8
- tayyip erdoğan'a oy vermeye karar vermek8
- türkiyede genç siyasetçi olmaması6
- nuh ve tufan hikayesinin tora daki kıssası6
- ilk tek tanrılı kutsal kitap4
- anahtar partisi büyük birlik partisi ittifakı7
- iyi parti zafer partisi ittifakı6
- kendi aralarında anket yapıp iktidar olma heyecanı3
- futbol15
- madencilerin beştepe'ye yürüyeceğiz demesi6
- hukuk okuyan tiplerin biraz ezik olması9
- sarapci koala8
- ellerim bos gonlum hos12
- y chp2
- ak partililerin apo sevdası6
- sözlüğün en güzel kız yazarı8
- süleymancıların almanya da domuz eti yedirmesi2
Kendisine kötü bi haber vererek neşesini kaçırmak istediğim user.
Cuma günü fred sahada..
Cuma günü fred sahada..
Herkese iyi günler dileyen yazar. Hepimiz için ışık olsun. ihtiyacımız var.
Fred sana cuma gunu kara bir isik gosterecekmis pampa. Swh.
zaten canı sıkkınken kimseyle uğraşamayacak olan yazar. rahat bırakın beni lütfen.
akşam sataşma ve saldırıları ve ayar yeme faslı bittiyse bir süre kafasını dinlemek isteyen yazar. haydi öptüm. donuzdakileri değil tabi...
gerçi hiç ayrılmadığı bir aşkı olan yazar. bir kadın girerse hayatına hep ikinci aşk olarak kalacak.
görsel
görsel
Bi kadın yüz verse de sevgili yapsa galatasaray'ını satacağını hepimiz biliyoruz be ebbır yeme bizi. Temenuju yapalım sana beşiktaşlı ol hep birlikte rahata erelim.
bir roman kitabı havası alıyorum.
Tercihin kadin mi yoksa erkek mi karar ver artik.
sözlükteki herkes kendisine cephe alsa da sonuçsuz kalacak ve uzun sürüp sadece zaman ve sabır kaybettirecek gereksiz tartışmalara girmeme kararını inat ve itinayla devam ettirecek olan yazar. bir gün de beni rahat bırakın lütfen. zaten yazdıklarınızı görmüyorum, boşuna parmaklarınızı yoruyorsunuz.
gecenin tenhalık ve sessizliğinde huzur bulan yazar. insanlardan uzaklaşmak ve onlarla mümkün oldukça az iletişim kurmak çok iyi geliyor bana. hem kendimi geliştirip hem de insanlardan uzaklaşmaya devam edeceğim. umarım her şey çok güzel olacak.
bir de şöyle bir galeriye baktım. bazılarınız öyle tahrik edici ve kötü niyetli fotolar eklemiş ki inanamadım.
mesela ben de donuz listemde bulunanları sevmiyorum ama onlara saygı duyuyor, kırıcı ifadeler kullanmıyorum. bazen sinirlerimle ustaca oynansa da sabrımı korumaya devam ediyorum.
beni sevmemek hakkınızdır. ama bana saygı duymak zorundasınız. lütfen tahrik edici ve kırıcı entryler ve resimler eklemeyin nick başlığım altına.
sadece gösterdiği saygının aynısını bekleyen, buna hakkı olan yazar. çünkü sevgi tercih, saygı zorunluluktur. tartışmam bile.
iyi geceler dilerim.
mesela ben de donuz listemde bulunanları sevmiyorum ama onlara saygı duyuyor, kırıcı ifadeler kullanmıyorum. bazen sinirlerimle ustaca oynansa da sabrımı korumaya devam ediyorum.
beni sevmemek hakkınızdır. ama bana saygı duymak zorundasınız. lütfen tahrik edici ve kırıcı entryler ve resimler eklemeyin nick başlığım altına.
sadece gösterdiği saygının aynısını bekleyen, buna hakkı olan yazar. çünkü sevgi tercih, saygı zorunluluktur. tartışmam bile.
iyi geceler dilerim.
galeri trajikomik.
gecesi huzurlu geçen ve bunu bozmaya niyeti olmayan yazar. lütfen sevmemenin hak, saygının zorunluluk olduğunu unutmayın. mesela ben fenerbahçe' yi hiç sevmesem de yarın kendilerini yenersek rakip takım taraftarlarını rencide etmeyeceğim. fenerli panpalardan da aynısını rica ediyorum.
saygılarımı sunarım.
saygılarımı sunarım.
Karışmayın kardeşime.
Birşey derse itibar edin vardır bir bildiği.
Birşey derse itibar edin vardır bir bildiği.
An itibarı ile sigarayı bırakmış olan yazar.
Zaten bunalımın dibine ilerlerken gireceğim yeni yılda kendi adıma hiçbir şey beklemiyorum.
Sözlük içinse beni sevenlerin hem uefa hem avrupa süper kupası olan kulüp, beni sevmeyenlerin son 14 senedir şampiyonlar ligine katılamamış kulüp gibi hissetmesini diliyorum.
Egonuzun ruhunuzu yemesine izin vermeyin.
Zaten bunalımın dibine ilerlerken gireceğim yeni yılda kendi adıma hiçbir şey beklemiyorum.
Sözlük içinse beni sevenlerin hem uefa hem avrupa süper kupası olan kulüp, beni sevmeyenlerin son 14 senedir şampiyonlar ligine katılamamış kulüp gibi hissetmesini diliyorum.
Egonuzun ruhunuzu yemesine izin vermeyin.
Bugünü de polemiksiz geçirecek olan yazar. Saygılar.
Oo yea shıwaynee. Esenlikler
yıl sonu ya da yılbaşı, ne zaman olduğu fark etmeksizin, sonuçsuz kalması kesin olan zaman kaybettirecek tartışmalara girmemeye kararlılıkla devam edecek olan yazar.
herkese iyi yıllar dilerim.
herkese iyi yıllar dilerim.
abberline olduğu hakkında çeşitli dedikodular var.
mutlu ama uzak olsun...
mutlu ama uzak olsun...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar