bugün
- sözlükte en az sevdiğiniz yazar7
- cinlerin insanlarla ilişkiye girmesi8
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı18
- tai lung43
- türk kızları keko erkek mi seviyor12
- en fazla cinsel suçun işlendiği ülkeler18
- salça yapan sözlük kızı10
- kendini eleştirebilen insan7
- büyü yaparken etik kurallar nelerdir5
- şeytan'ın ağır işsiz olması4
- gollum3
- victor osimhen9
- büyü yapan sözlük yazarları7
- enayimiknatisii21
- sözlüğün en taşaklı kadını4
- başakşehir'in galatasaray'a hep yatması4
- sözlüğe kombin atan erkeğin asıl amacı12
- g i l d e d l i l y4
- melih gökçek16
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi29
- görgüsüz insan modeli2
- askerde yaşanılan zorluklar5
- hangi yazar hangi yazara4
- dinlerin uydurma olduğu gerçeği13
- fırında yoğurt mayalama2
- evde yoğurt yapabilen erkek2
- kinoa çorbası4
- mucizelere inanıyor musunuz2
- sibel can'ın kilo alıp verdiği dönem3
- izmirbeyefendisi6
- domates konservesi2
- lise mezunu olup ateist olan tip8
- manipülasyoncu kişilik bozukluğu3
- sevgilim var8
- sözlükte galiba kavga olmuş hissi4
- durduramazsınız ak parti geliyor9
- sözlük erkeklerinin kombinleri9
- başakşehir gs den puan alsın eşek gibi anırırım2
- sevgi ihtiyacını 31 çekerek karşılamak11
- anın görüntüsü22
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu11
- sarapci koala55
- sözlükte kavga oluyor hissi2
- bacha bazi3
- yeni parti'nin kürtçü olması14
- allah beni cennete alacak mı diye endişelenmek5
- oy verdiğim partiyi niye eleştireyim14
- keçiboynuzu5
- seri eksicinin parfümü2
- bu dünya hayatının ebedi olması4
youtube'da düet yapar gibi eğlenceli bir şekilde matematik derslerini anlatan ekip.
Youtube'da bütün lise sayısal konularını çok iyi bir şekilde anlatan hocaların toplanıp video olarak öğrencilere sunduğu kanaldır.
Ben son sınıfım bu sene ve bu adamların yaptığını gerçekten çok takdir ediyorum. eğitimin sözde ücretsiz! olduğu bu dönemde bu kadar çok dersten konu ve soru videosu hazırlayıp bizlere sunmaları üstelik bunu karşılık beklemeden yapmaları MEBe ve dershanecilere ders verir nitelikte.
Dershane ofis vs. Benim gibi gidemeyen bir sürü öğrenciye yardımcı oldukları için kendilerini tekrar tebrik ediyorum.
Bunu buraya yazdım çünkü kendimi bu adamlara borçlu hissettim.
Ben son sınıfım bu sene ve bu adamların yaptığını gerçekten çok takdir ediyorum. eğitimin sözde ücretsiz! olduğu bu dönemde bu kadar çok dersten konu ve soru videosu hazırlayıp bizlere sunmaları üstelik bunu karşılık beklemeden yapmaları MEBe ve dershanecilere ders verir nitelikte.
Dershane ofis vs. Benim gibi gidemeyen bir sürü öğrenciye yardımcı oldukları için kendilerini tekrar tebrik ediyorum.
Bunu buraya yazdım çünkü kendimi bu adamlara borçlu hissettim.
Matematiği sevdirir.
Özellikle matematik anlatılırken kenards duran hocanın (adı sanırım Raşit) ne işe yaradığını hala anlamadım. Niye orda o ?
inci sözlüğün dedeler effectinden sonra cemaat operasyonlarının dalgasının internet ortamında lanse edilme şekli. açmayın hocalar!
Dumurlara gelmeyin de aman hocalara gelin.
Evet efendim...
Evet efendim...
üniversite hazırlık öğrencilerinin kesinlikle yararlanması gereken bir sitedir, şiddetle tavsiye edilir.
-kanka naber napiyosun ya
+napalim kanka iste hocalara geldik
-?
+napalim kanka iste hocalara geldik
-?
sanal ortamda ücretsiz ygs lys eğitimi veren bir oluşum.
internet ortamını hem kendileri için hem de öğrenciler için faydalı bir hale getiren oluşum. sistematik bir şekilde ilerleyip dersleri iki kişi beraber götürmeleri en büyük farkları.
bana bi çok ayrıntı bilgiyi öğretmişlerdir. biyoloji, fizik, geometri, matematik... muhtemelen buraları da okuyorlardır, sanal ortamı iyi kullanıyorlar. teşekkürler hocalara geldik ailesi *
internet ortamını hem kendileri için hem de öğrenciler için faydalı bir hale getiren oluşum. sistematik bir şekilde ilerleyip dersleri iki kişi beraber götürmeleri en büyük farkları.
bana bi çok ayrıntı bilgiyi öğretmişlerdir. biyoloji, fizik, geometri, matematik... muhtemelen buraları da okuyorlardır, sanal ortamı iyi kullanıyorlar. teşekkürler hocalara geldik ailesi *
Buraları okuyorlarsa yaptıkları mükemmel bir iş onu söyleyeyim. Bir çok öğrenci sayelerinde zamanında öğrenemedikleri şeyi öğrenmiştir. Vural hoca öğrenci düzeyine göre her şeyi tane tane anlatıyor. Üstelik bunu hiç bir ücret almadan yapıyorlar. Helal olsun. Bu arada raşit hoca favorim. Adam cool ya.
Her lise öğrencisinin belki ortaokul, ygs lys çalışanlarının duasını alan nerdeyse her dersten bütün konuların olduğu çok yararlı gerçekten anlaşılır biçimde konuları anlatan bir öğretmen kadrosu var ve bu işi gönüllü olarak yapıyorlar açıkçası üni Sınavında çok yardımları dokundu bu yazıyı borç bilirim Allah razı olsun.
tonguç akademi kadar esprili anlatmasalar da daha çok detaya girdiklerinden zamanında çok izlemişliğim vardır.
Artık hocalara mı geliriz başka şeylere mi bilmiyorum sınava 1 gün kaldı.
Başladık bakalım şuanlık çok iyi özellikle matematik videolari 2 kez izleyince çok iyi pekişiyor.
-sen bu x e u demeyi nerden öğrendin ?
+hocalara geldik hocam!
matematikte öğrenci yardımcısı.
+hocalara geldik hocam!
matematikte öğrenci yardımcısı.
boş yapmasalar dahada güzel olucak kanal, yaptıkları espiriler çöp, ama videolar güzel.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar