bugün

sitelerinde mevcut görünen siparişimi temin edemeyince, üç hafta sonra daha pahalı üst bir modeli aynı fiyattan gönderen site. geciktiler ama, müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını belli ettiler.
müşteri hizmetlerinden yoksun sıradan bir alışveriş sitesi.
2. alışverişi mi sabah sipariş ettim kargoya verildi yarın sabah elimde olacak büyük ihtimal ile.

bir çok şikayet olmasına rağmen ben daha sorun yaşamadım ki ilk siparişim htc desire z telefondu.

hadi bakalım 3. de ne olacak merak ediyorum.
3 adet siparişimi 3 ayrı pakette gönderen firma. kablosuz mouse, notebook koruyucu, ve fener. Gönderilenlerin küçüklüğüne rağmen paketlerin büyüklüğü oldukça şaşırtıcı.

görsel
en güzel kampanyası 250 tl alışverişe 50 tl, 500 tl alışverişe 100 tl hediye çeki vermesi ile ilgi çeken internet alışveriş sitesi.
son reklamındaki şarkı sizin de ağzınıza takıldıysa ve hangi şarkı olduğunu arıyorsanız: ajda pekkan - boş vermişim dünyaya.
şu ana kadar hiç sıkıntı yaşamadığım alışveriş sitesi.

demek ki neymiş gayet kaliteli bir alışveriş sitesi. (bu da objektif)
ürünlerin ucuzluğundan çok kendini satmayı iyi bildiğinden türkiye'nin en çok kazanan alışveriş sitelerindendir.
geciktirici sprey siparişimi geciktiren site.bu öyle bir geciktirme ki hiçbir krem,sprey başaramaz bunu. hayır hem geciktiriyor öküzler hem de faturayı kutunun tam üzerine öyle bir yapıştırmışlar ki "geciktirici sprey" yazısı gözünün içine giriyo insanın,sadece slogan eksik.
ve geldiği saatte ben evde olmayınca kutu 6 daireli apartmanımızda üç daire gezince rezilliği siz düşünün artık.
internet üzerinden alış-veriş yapılabilen bir sitedir.

vakti zamanında final ödevimiz için bu siteye reklam klibi çektik. biz hiç beğenmedik ama youtube'da, sitenin kendi reklamlarından daha fazla bizim reklamımızın izlenmesi de hoşumuza gitmedi değil. *

http://youtu.be/W6iECRDdD6E
sipariş verdiğim ürünün kargosunu beklerken "sipariş verdiğiniz ürün stoklarımızda bulunmamaktır" uyarısyla karşılaştığım alışveriş sitesi. hanilannerede com domainini tescil edip kendilerine hediye edeceğim.
az önce, almayı düşündüğüm notebook için sahibinden.com ve gittigidiyor.com'u gezdikten sonra gayri ihtiyarı girdiğim site.
ancak bir önceki yaptığım 3 alış-veriş ve aldığım ürünlerin teslim edilme süreleri aklım gelmemle soluğu burda almam bir oldu.
imajını tazaleyip buralara güzel güzel entry'ler girdirene kadar senden alış-veriş yapmam hepsiburada.
toplam 8 parça ürün siparişimi 5 ayrı paketle gönderen sitedir.ilk kargoda 4 parçayı gönderdikten iki gün sonra aynı günde 3 paket daha göndermiş ve gözümü beşinci paket için yollarda bırakmıştır,zira en önemli parça oradadır ama sitemiz her zamanki gibi işleri alt üst etmeyi başarmıştır. bu arada aynı gün gelen üç paketin ilkinde sibop kapağı,ikincisi ve üçüncüsünde de birer adet kalem bulunmaktadır,kargocudan utanıyor insan adam boşu boşuna yoruluyor.
size özel dediği indirimi tüm kullanıcılarına standart olarak "sunan" alışveriş sitesi. iki farklı mail adresiyle yaptığım girişte de size özel cümlesiyle aynı ürünleri dayamışlar.
hiçte matah olmayan site.
neredeyse sattıkları tüm ürünlerin daha hesaplısını başka yerlerde bulabilirsiniz.
fiyat konusunu bilmem ama teslimat konusunda gerçekten iyiler.
Ürün yelpazesi geniş olan ve bu zamana kadar tarafımca bir kusur bulamadığım e-alışveriş sitesi.
ürünü aldıktan yaklaşık 25,30 dakika sonra ürünü paketleyen, 35,40 dk içerisinde de işlemleri tamamlayıp kargoya veren firma. salladılar diyeceğim de şuan ciddi ciddi elimde kargo numarası var. oha lan. yıllardır sanaldan alışveriş yaparım da hiç bu kadar hızlısını görmemiştim. şimdi sıra yurtiçi kargoda. haydi oğlum göreyim seni.
2. ayın 19'unda doldurulan arıza bildirim formunu 15 gün sonra cevaplayan, küfür etme sebebi online alışveriş sitesi. bunları kullandıkça dötleri tavan yaptı yeminle.
iki kez alışveriş yapıp, iki alışverişte re müşteri hizmetlerine bir nedenden dolayi mail attığım, iki mailime de en az 4 gün sonra cevap aldığım site. müşteriyle fazlasıyla ilgisizler.
aldığınız küçük ürünlerin sadece kutusunu gönderen alışveriş sitesidir. navigasyon cihazı, laptop çantası ve araç cep telefonu tutacağı bir bez siparişi verdim. son ürünün sadece kutusunu koymuşlar. gittigidiyor bu siteden daha güvenlidir.
Diğer sitede normal fiyatla satılan ürünlerin fiyatlarını bu sitede indirimli olarak görebilirsiniz. iyi bir araştırma yapmazsanız indirimli aldım diye sevinirken kazık yersiniz. Sevmem siteyi ancak az önce gördüğüm facebook zaman tüneli kapağı hoşuma gitti.

http://galeri3.uludagsozl...epsiburada-com_245960.png
indirimleri cazip gelmeyen alışveriş sitesi.
ilk alı$veri$imde 3 günlük süreçte muhte$emdiler. darısı ikincisine. 5 parça sipari$ verdim fakat 1 gün geçmesine rağmen tedarik sürecinde. beklemekteyim.
Kulaklık satın alırken neden 3D secure kod istemediğini merak ettiğim online alışveriş sitesi.