bugün
- hala akp diyenler4
- çerçeve yasa35
- liderimiz recep tayyip erdoğandır5
- allah reisimizi başımızdan eksik etmesin6
- haftanın gammazları listesi3
- yeni partinin kürt meselesine yaklaşımı3
- siber istihbaratta analatik olgunluk2
- akpkk4
- cinler bizim alemimize nasıl geçebiliyorlar6
- sadece 4 kez sakso çekmiş kızla evlenilir mi2
- 13 ağustos 2026 kolombiya depremi3
- vatanseverleri cezalandıran haindir2
- ahbap derneğine para kaptırıp elfida dinlemek5
- 13 ağustos 2026 motorine kademeli ötv düzenlemesi2
- solaklar günü2
- türk düşmanı partiler2
- bir şeyler söyle3
- dusan vlahovic4
- dolar3
- 2045 yılında ucan arabalar olacak mı sorunsalı6
- sosyal olarak başarısız insanlar6
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması13
- russell westbrook2
- herkese garip size normal gelen şeyler8
- durduk yere akıla gelen şey3
- bardak ticareti7
- hakan altun4
- arkadaşlar iyi geceler7
- aklınıza gelen şarkı sözü8
- şuan sözlükte fingirdeyen yazarlar7
- whatsapp grupları2
- türbede dua etmenin şirk olması13
- kale3112'nin gece de artılaması5
- azrail gelse ona ne derdiniz13
- birazdan yer yerinden oynayacak10
- şişman olmak istemeyenlere tavsiyeler7
- ev erkeği2
- çok kitap okuyanı eleştirmek6
- online kişi sayısının artık gözükmemesi4
- düğünde yemek yiyen davetliden para isteyen damat6
- hiçbir servet zamanı satın alamaz20
- hazret ktc2
- sözlük kızı ile kavga etmek13
- 00 00 da entrylerin sıfırlanma saçmalığı5
- nervio4
- hikayenin kötü adamı olmak4
- 12 ağustos 2026 güneş tutulması9
- siber istihbaratta teknik derinlik4
- yurt dışı çıkış harcı8
- casperlar daltonlar redkitler şirinler6
ekrana sprey sıkınca aynı tim burton a benzeyen şahsiyet..
paris hilton gecen hafta istanbul'a geldiğinde ortalarda görünmeyen kişidir. en azından aynı karede yakalanabilselerdi yahut aha! bu da bizim çakma paris deyip de paris hiltonun yüz ifadesini görebilseydik.
sunucu: işte bu da bizim çakma paris hilton.
paris hilton: what?
sunucu: işte bu da bizim çakma paris hilton.
paris hilton: what?
Ablası gibi gereksiz bir kişi.
televizyona amuda kalkıp baktığın zaman aynı charlie chaplin e benzeyen kişi..
her ne kadar fazla çekici olmasa da çok iyi seks yaptığını tahmin ettiğim kadın insanı.
paris hilton'un türkiye şubesi.
aile kontenjanından unlu olan her sabah uyanınca acaba bugun ne olsam diye dusunup birgun sarkıcı birgun oyuncu birgun modacı birgun yazar olmaya debelenen belki iki kelimeyi bir araya getirebilse biseyler olabilecek ama su anda sadece magazin gulu olmayı beceren insan.
dişi ajdar...
reklam peşinde midir bilinmez tabii iç dünyası ama suudi krala mektup yazarak, kafası kesilecek olan türk'ün affını istemiştir.
şimdi farkettim, eğer televizyonda bir kanaldaysa, ayağa kalkıp kendi etrafında 4 kere dönersen, sonra ekrana bakarsan aynı mahmut tuncer e benziyo.
hicbir anlamda turkiye'ye artisi olmayan cakma guzelimsi insandir. ablasinin sirtindan unlu olmustur. tuvalette guzel sevistigini duymuslugum var ama biraz da ovelim di mi?
mükemmel şarkıcı ve oyuncudur kendisi!!
televizyon makinesinde kendisini laikligin neferi olarak göstermis ve o müthis engin derin hedehödö bilgi birikimiyle su lafı etmistir "ne mutlu türkiye yani ne mutlu türkiyeyim diyene!?!?!"
ayrıca bunu diyen bunu da dedi;
(bkz: benim IQ um 165 yani)
ayrıca bunu diyen bunu da dedi;
(bkz: benim IQ um 165 yani)
editörlügünü üstlendigi guardianturk.com sitesi, kirk yıllık feminist harekete feminiz diyerek beni yarmıstır.
http://www.renkhaber.com/..._Feminiz__Gafi_/7355.html
http://www.renkhaber.com/..._Feminiz__Gafi_/7355.html
bodrum şovrum oldu diyen hanım kızımız.
her zaman sadece sanatıyla gündemde olan, türkiye'nin önde gelen aydınlarından biri.
çöldeki bir vaha gibi. küresel ısınan şu dünyada beni limonata misali serinletmeyi başarmış insandır. o ne samimiyet, o ne bilgi, o ne birikim, o ne ustalık, o ne entellektüellik. seni sevmeyen ölsün be hacı.
adı helin parçasına yakışmayan pokemon.
sol frame de görünce orasını burasını açtı sandığım şarkıcı yok oyuncu yok yok modacı aman neyse işte...
ablasının aksine ne zeki ne de güzeldir. abla kontenjanından ünlüdür ki ne yaptığıda belli değidir.
beyninde ne olduğunu merak ettiğim,ardı ardına iki cümle kurduğunda birinin asla anlam ifade etmediği , ablası olmasa ne yapacağı konusunda baya sıkıntı çekeceğini düşündüğüm, abla parası yiyen tiki.
hülya avşar'ın yaşlandığında sahnelere sunacağı yeni hülya helin avşar.
beyninin nasıl çalıştığını isviçreli bilim adamlarının da yardımlarıyla çözmüş bulunduğum zat.
şimdi efendim, beyin bir yerlerden bir söz duyuyor* ve bunu kaydediyor. bu çok süper bir özellik helin avşar için. neyse devam ediyoruz, sonra bir şekilde bu söz ağız tarafından isteniyor. harddisk hasarlı olduğu için söz tam olarak okunamıyor. "neğ.. öeğğ ne mutlakiyet türkan... ne mutlu türk.. türkiye!" şeklinde hasarlı veri bir nebze de olsa kurtarılıyor ve analiz edilmeden dile getiriliyor. görevi analiz etmek olan bölge uzun zaman önce ölmüş. evet helin avşar'ın beyni bu şekilde çalışıyor.
isviçreli bilim adamlarına da buradan selam ediyorum.
şimdi efendim, beyin bir yerlerden bir söz duyuyor* ve bunu kaydediyor. bu çok süper bir özellik helin avşar için. neyse devam ediyoruz, sonra bir şekilde bu söz ağız tarafından isteniyor. harddisk hasarlı olduğu için söz tam olarak okunamıyor. "neğ.. öeğğ ne mutlakiyet türkan... ne mutlu türk.. türkiye!" şeklinde hasarlı veri bir nebze de olsa kurtarılıyor ve analiz edilmeden dile getiriliyor. görevi analiz etmek olan bölge uzun zaman önce ölmüş. evet helin avşar'ın beyni bu şekilde çalışıyor.
isviçreli bilim adamlarına da buradan selam ediyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar