bugün
- en gey özelliğiniz10
- en son alınan hediye7
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler7
- bir gün öleceğini unutmak11
- burçlara inanan erkek14
- türklerin ileri olduğu konular20
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları9
- çırçıplak yatmak9
- sözlük kavgalarındaki avamlık5
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak3
- sokakta gocu ile karşılaşmak5
- sevgili olmuyorsak arkadaş da kalmayalım erkeği3
- arkadaşlar bakar mısınız11
- abd vizesi5
- deri ceketli serseri5
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı5
- eski seni özlüyor musun6
- sözlükte kadınlara sararak tatmin olan incel5
- bir kadının en güzel bölgesi8
- ayak sevecek kadar abaza olmak3
- her başlığın altında biten sözlük paraziti5
- film izlerken ağlayanlara gülmek3
- caner taslaman7
- dünyanın en güzel tatlısı8
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- sevgiliyle karşılıklı ağlamak3
- kültürün bireyi boğması4
- vantilatörü kendine çevirmek6
- gocu pandela barışı4
- kişinin tipine yakıştırdığı meslek3
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı5
- seninle şurada olabilirdik5
- özlenen hissiyatlar6
- ruh hastası olan yazarlar6
- dinsize inanır mısın17
- sözlüğün kalitesindeki artış4
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- ak saçlı klavye delikanlısı3
- geceye bir şarkı bırak23
- ioçke'nin elleri4
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- bir kadının kalitesiz oldugunu gösteren detaylar3
- gocu31
- bir insanda en sevilen özellik3
- düşün ki o bunu okuyor4
- dövmeli erkek2
- fethiye2
- kasiyer kızdan hoşlanmak4
- fransa ingilte üçüncülük maçı3
Antik Han'da yemek yemeden geçmeyiniz ve Arsuz'da tatil yapmadan atlamayınız.
Bütün yaşananlardan sonra akp büyük farkla önde. Çok ilginç bir ülke burası.
akp önde felan degildir. akp'nin oy alacagı ilçeler kırıkhan, yayladağı, reyhanlı, kumlu ve hassa buralarda ki sandıkların % 65'i açıldı
chp'nin oy alacagı ilçeler iskenderum, antakya, defne, samandagı, arsuz, belen buralarda bulunan sandıkların ise henüz % 10 bile açılmadı
özellikle defne ve samandagında chp yaklasık olarak % 80 - % 90 oy alacagı es geçilmemelidir.
şimdiden hatay chp'ye hayırlı olsun.
chp'nin oy alacagı ilçeler iskenderum, antakya, defne, samandagı, arsuz, belen buralarda bulunan sandıkların ise henüz % 10 bile açılmadı
özellikle defne ve samandagında chp yaklasık olarak % 80 - % 90 oy alacagı es geçilmemelidir.
şimdiden hatay chp'ye hayırlı olsun.
bu kadar canları yakılmışken, siyaset uğruna, umarım seçim sonucu böyle* sonuclanmaz.
öldürülen abdullah cömert için çapulcu, marjinal diyen akp'li belediye başkanını (lütfü savaş) aday gösteren chp'ye neden oy atmıyor diye eleştirilen şehir... akp'ye neden oy atıldığı belli de (seçim rüşvetleri, suriyeli mülteciler, tehditler vs) chp'nin akp'den farkı ne onu bir açıklasa şu ağlayanlar?
Mhp veya chp nin alacağı kesin. Asla akp ye verilmez bu il.
yazıklar olsun diyorum başka bir şey demiyorum.
an itibariyle ali ismail, abdullah cömert, ahmet atakan ve reyhanlı'da ölen bir sürü kişinin ruhuna lanet okumakta olan il.
umarız sonuçlar kesinleştiğinde aynı durumla karşılaşmayız.
umarız sonuçlar kesinleştiğinde aynı durumla karşılaşmayız.
reyhanlıda ınsanların olmesıne goz yuman partıyı desteklemıslerdır. bomba patlayınca abdeye oncelık veren bır basbakanı tercıh etmıslerdır.
Allah'a, peygamber'e küfreden kişilere kapak yapmış şehirdir. Müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz koçlar.
akp'nin buradan birincilikle ayrılması ülkede savaş çıkartabilir. ömrümde böyle saçmalık, böyle şerefsizlik görmedim.
AKP ile CHP arasındaki 20 puan fark eriyerek 3 puana düştü.
chp'nin 20648 oyla önde olduğu ildir.
chp'nin2014 secimini kazandigi il. burdan sadullaha selam olsun, yedirmezler bu sehri sana.
iki akplinin yarıştığı ve mhpli kimliği daha ağır basan akplinin kazandığı şehir. chpliler neye seviniyor anlamadım amk. bu adam chp gençlik kolları üyesi abdullah cömert öldüğünde ona 'marjinal' demiş biri. zaten halihazırda akp belediye başkanıydı seçim öncesi. icraatleri ortada. mkü rektörü şerafettinle birlikte üniversite personeli tüm nusayrileri oraya buraya sürdürten adam. memleketim beni son iki seçim olduğu gibi yine utandırdı. ne diyelim, kaderimizi sikim. hatta ben değil onlar siksin.
chp lilerin savaş tehdidi ile korkudan iliklerimize kadar titrememize neden olan şehir.
lan arada %1 den az fark var. olurda ak parti kazandı, naapcaksın? kendini damdan mı atacaksın öncekiler gibi?
bir korktuk ki sormayın gitsin...
lan arada %1 den az fark var. olurda ak parti kazandı, naapcaksın? kendini damdan mı atacaksın öncekiler gibi?
bir korktuk ki sormayın gitsin...
chp:%41,2
akp:%40,5
mhp:%15,3
hdp:%1,4
şeklinde sonuçlanmıştır.
(#23241648) %0,2 lik bir yanılmayla tahminimin tuttuğu şehir.
akp:%40,5
mhp:%15,3
hdp:%1,4
şeklinde sonuçlanmıştır.
(#23241648) %0,2 lik bir yanılmayla tahminimin tuttuğu şehir.
atatürk en son hatayı almıştır sonra vefat etmiştir .
dunya uzerinde ilk isiklandirma yapilan caddeye sahip ilimiz.
hatay, osmanlının çöküşüyle garbın sömürgesi olmuş, anadolunun orta doğuya kıyısı bir bölge. sonra cumhuriyet ve nihayet türkiyenin bir parçası.
hatay, türkiye idari yapılaşmasında vilayet olarak anılır. sorun o bölgede doğmuş yaşamış birine; nerelisin hemşehrim deyin; sanmıyorum ki bir allahın kulu çıkıp ta hataylıyım desin. antakyalıyım, iskenderun, samandağ benzeri cevaplar alırsınız.
bendeniz, antakyalıyım. hatayı görmedim desem yalan olmaz, olur mu?
ankarada polatlıda doğsanız da, sorunca ankaralıyım der insanlar.
ama antakyada doğup, hataylıyım diyene rastlamadım azizim.
hatay, türkiye idari yapılaşmasında vilayet olarak anılır. sorun o bölgede doğmuş yaşamış birine; nerelisin hemşehrim deyin; sanmıyorum ki bir allahın kulu çıkıp ta hataylıyım desin. antakyalıyım, iskenderun, samandağ benzeri cevaplar alırsınız.
bendeniz, antakyalıyım. hatayı görmedim desem yalan olmaz, olur mu?
ankarada polatlıda doğsanız da, sorunca ankaralıyım der insanlar.
ama antakyada doğup, hataylıyım diyene rastlamadım azizim.
Güzide bir ilimiz.
Memleketim.
Hatay benim namusumdur diyen paşam sayesinde hepimizin Suriyeli olmaktan kurtulduğu güzide toprak parçası. Yemekleriyle meşhurdur. Çok güzel eski kiliselere sahiptir. Buralar hep tarih anam babam.
Hatay benim namusumdur diyen paşam sayesinde hepimizin Suriyeli olmaktan kurtulduğu güzide toprak parçası. Yemekleriyle meşhurdur. Çok güzel eski kiliselere sahiptir. Buralar hep tarih anam babam.
ana vatana katılışının yıl dönümü olan şehir.
başbuğ mustafa kemal ve tayfun sökmen başta olmak üzere emeği geçen herkesin ruhu şad olsun.
başbuğ mustafa kemal ve tayfun sökmen başta olmak üzere emeği geçen herkesin ruhu şad olsun.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar