bugün
- ne kadar yaşlısın19
- kızarmış ekmek7
- koala aniden 180 derece neden döndü sorunsalı6
- ankete gelin beyler27
- rica ediyorum beni eksilemeyiniz5
- tai lung52
- ahmet beyin beyaz babeti3
- türkiye rte sayesinde en özgür dönemini geçirmesi3
- kadınları çok sevmek ama uzak durmak3
- yalanlar söyleyip iç huzuru bulmak4
- dükkan önüne sandalye koyan tip4
- sözlükte yükselen reis sevdası20
- batının kktc'nin tanınmasına engel olması7
- uludağ sözlük iç huzur ve aydınlanma derneği6
- persac ile tantuni yiyip sinema konuşmak6
- sevmediğiniz yazarlar14
- bir soru sor7
- ırkçıların hırt dediği insanlara sevgi göstermek20
- bir orduya karşı tek kişi olup doğruları savunmak8
- rus kızlarını koruma altına almak2
- her dönerin adamı4
- hristoloji islam la çelişiyor mu2
- büyü nasıl bozulur3
- sarapci koala39
- aktrolleri çıldırtacak bir şey bırak9
- google translate2
- felsefe12
- meb den okullara terörsüz türkiye genelgesi4
- koalaya yeni nick önerisi5
- sokrates3
- koala fetö başarılı olsa fetöcü de olurdu5
- mavi yaka erkek beyaz yaka kız birlikteliği2
- dünyanın en büyük orospu çocuğu7
- sözlüğün bünyeyi yorması7
- ispanyolca2
- meleklere serbest insanlara yasak olan ilimler5
- samed agirbas2
- ben de reise oy vericem13
- yalnızlık rahatlıktır15
- batman filmleri2
- harley quinn poison ivy ilişkisi2
- sözlük yazarlarının kendi çalıp kendi oynaması5
- bar kokhba isyanı5
- yapay zeka ve işsizlik8
- beni sevmeyen o kişi8
- fransa3
- neli dondurma seversiniz2
- anlamlı yazılar2
- türkiye de sosyalist devrim olma ihtimali11
- ekonomiden şikayet eden insan4
osmangazi üniversitesi'nde prof. olan, akp eskişehir belediye başkan adayı.
eskişehir osmangazi üniversitesi mühendislik-mimarlık fakültesi inşaat mühendisliği bölümü prof. dr. ünvanı ile öğretim üyesidir kendisi.
daha doğrusu şu an için öğretim üyesi değildir, prof. dr. ünvanı devam ediyor o ayrı konu, şu anda kendisi eskişehir büyükşehir belediyesi akp adayıdır.
seçimi kazanırsa eskişehir'de yılmaz hoca'dan sonra hasan hoca dönemi başlayacaktır. ama kazanamazsa yılmaz hoca dönemi devam edecektir. (bkz: yılmaz büyükerşen)
kazanır mı zor, lakin yakın çevresi ve akademik çevre dışında kimse tanımıyor onu. 2004 yılı yerel seçimlerinde akp adayı olan % 41 oy almasına karşın, yılmaz hocanın % 45 oy almasından dolayı seçilemeyen o zamanki eski(eskişehir su ve kanalizasyon işleri) genel müdürü faruk karaçay kadar oy oranına sahip olacak mı bilinmez. ama yılmaz hocanın popilaritesi karşısında şansı az.
yine de hayırlı olsun...
daha doğrusu şu an için öğretim üyesi değildir, prof. dr. ünvanı devam ediyor o ayrı konu, şu anda kendisi eskişehir büyükşehir belediyesi akp adayıdır.
seçimi kazanırsa eskişehir'de yılmaz hoca'dan sonra hasan hoca dönemi başlayacaktır. ama kazanamazsa yılmaz hoca dönemi devam edecektir. (bkz: yılmaz büyükerşen)
kazanır mı zor, lakin yakın çevresi ve akademik çevre dışında kimse tanımıyor onu. 2004 yılı yerel seçimlerinde akp adayı olan % 41 oy almasına karşın, yılmaz hocanın % 45 oy almasından dolayı seçilemeyen o zamanki eski(eskişehir su ve kanalizasyon işleri) genel müdürü faruk karaçay kadar oy oranına sahip olacak mı bilinmez. ama yılmaz hocanın popilaritesi karşısında şansı az.
yine de hayırlı olsun...
esogu inşaat mühendisliği bölümü başkanı(idi). yapı statigi ve teknik ingilizce derslerimize girerdi. siyasi kimliğini derslere pek yansıtmasa da derslere türbanlı öğrenciler girebilirdi.
diğer üniversitelerde kampüse giremezken, esogü de türbanla derse bile girmek mümkün(dü en son).
peki sıkıntı yaratıyor muydu bu?
kesinlikle hayır. öğrencilerin apolitik ve asosyal yapısından mıdır yoksa zaten olması bu olmasından kaynaklanan durum mudur tartışılır. bazı şeyler serbest olunca dikkat çekmiyor. ne zaman kısıtlarsan o zaman sıkıntı doğuyor işte.
vel hasıl kelam iyi adamdır, iyi hocadır. arada gıcıklığı tutsa da iyi niyetlidir.
belediye başkanı olur mu?
akp sonuçta, bilemem.
olursa iyi olur mu?
yumuşak yüzlülüğü bakımından ve karakterinden dolayı pek sanmıyorum.
büyükerşen'den iyi olmayacağı, olamayacağı kesin.
diğer üniversitelerde kampüse giremezken, esogü de türbanla derse bile girmek mümkün(dü en son).
peki sıkıntı yaratıyor muydu bu?
kesinlikle hayır. öğrencilerin apolitik ve asosyal yapısından mıdır yoksa zaten olması bu olmasından kaynaklanan durum mudur tartışılır. bazı şeyler serbest olunca dikkat çekmiyor. ne zaman kısıtlarsan o zaman sıkıntı doğuyor işte.
vel hasıl kelam iyi adamdır, iyi hocadır. arada gıcıklığı tutsa da iyi niyetlidir.
belediye başkanı olur mu?
akp sonuçta, bilemem.
olursa iyi olur mu?
yumuşak yüzlülüğü bakımından ve karakterinden dolayı pek sanmıyorum.
büyükerşen'den iyi olmayacağı, olamayacağı kesin.
yılmaz büyükerşen' in ,çok uzun yıllar sonra gerçekleşmesi dileğiyle, sağlık sorunları nedeniyle makamını bıraktıktan sonra eskişehir büyükşehir belediye başkanı olarak beklediğim sayın kişilik. düşünceler aynı olmasa da bir denenebilinecek yeterlilikte gibi geliyor. zira sadece düşünmek niyetinde değiliz.
kendi üniversitesi'nin 2.000 öğrencisi tarafından hep bir ağızdan tüm gün istifa sloganları atılmış, ama koltuğa yapışanlardan olmayı tercih etmiş badem bıyıklı tiran.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar