bugün
- nervio17
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi19
- sözlükte kafa açıcı başlık olmaması8
- kurtar bizi müsavat16
- kızlar çaylak olunca nickaltında ağıt yakan tipler9
- neden tüm iyi fikirler tuvallette akla gelir4
- bağlama büyüleri3
- meleklerin ifade ettiği anlamı sorgulamak4
- sevgilinizin vajinasını yalar mısınız7
- devran dönecek8
- aralıksız 14 dakika boyunca osurmak5
- engelli kızı kaçırıp 4 kişinin istismar etmesi10
- butlancıların birbirine girmesi5
- sevilen kızın abi demesi2
- bilinçaltı düzeyde etkileşime geçen varlıklar2
- tas kafa traşlı hırt sorunu3
- ellerim bos gonlum hos7
- güç zehirlenmesi yaşamamak için yapılması gereken7
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı26
- victor osimhen18
- oğuzhan koç2
- lada samara2
- bugün ne öğrendin3
- garip başlıklar5
- alevi kızların alev alev yanması11
- idam cezasının geri gelmesi6
- süt ısıtıp içine kahve ve şeker katmak6
- ülke gündemini umursamamak6
- tai gay3
- meme gerdirme operasyonu8
- sabah yürüyüşü8
- din silah para2
- nescafe xpress2
- aslan gibi adam7
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı15
- bir buçuk kuşkaş vs 3 adet lahmacun2
- kılıçdaroğlu alevi değil etnik bölücüdür2
- yeni parti6
- cin5
- lan ın ingilizcesi4
- murat 1312
- cumartesi pazarı4
- sözlükteki galatasaraylılar7
- ayakkabıları ters giymek4
- kingdom come deliverance 23
- bakırköy4
- shell2
- okan buruk11
- ahmet baran yazgan8
- gs yine yanak okşatacak mı2
eline gitar verildiğinde yanından kaçmanız gereken bir adam, gitar bırakmanıza sebep olabilir. öyle çalar. Egosu yüksek güzel insandır.
Kendisiyle tanışmış oldugum için ne mutlu ne mutsuz oldugum, Büyük gitarist. Üsküdarda oturuyor kız kulesine karşı. Kızlara düşkündür. Çok iyi perdesiz gitar çalar. Flamenco tekniği de cok yüksektir. Ama salak sacma egolari yuzunden kendini gelistirmeyi birakmis, millete laf yetirtirmektedir.
buyuk ama bir o kadar da laubali gitar ustasi. hep kendisi konusuru hic susmaz ve cok mutevazi oldugunu da surekli belirtir.
bursadaki konserinde ayakta alkışlamaktan kendimi alıkoyamadığım müzik üstadı...
Üsküdar da oturuyor. Oturduğu sokağın adı Hasan Cihat Örter'di. Fakat daha sonra belediye kendisi hala hayatta olduğu için sokağın adını değiştirdi.
ukala olduğu kadar da kibar birisidir. aşırı abartı kibarlık yapar ama gerçekten de çok konuşur. halbuki sussa da sadece çalsa, türkiye'de onu sevmeyen kalmazdı ama şu çenesi yok mu üstadın, o bitiriyor kendisini. yalnız para içinde yüzdüğü gibi bir kanı olsa da çok mütevazı bir evi vardır. yalnız evi müzik stüdyosu gibi, her türlü müzik aleti var nerdeyse. adamın berklee'de kürsüsü var daha ne olsun.
evinin her yerinde kendi posterleri vardır. Ayrıca çalışma odasına girilince insana kasfet basar. Her şeye ragmen iyi müzisyendir.
asım can gündüz formatında bir adam bu. aşağıdaki videoda, 4. dakikadan sonra sahnede artistik hareketler kapsamında gitar kırmaya çalışırken götünü kırışını bulabilirsiniz.
populist olmaya kasarken, emperyalizm bikbikbik ağzından düşürmezken, kırdığı o 25 dolarlık çin malı gitarların almaya gücü yetmeyen kaç gence yeni ufuklar açabileceğini bilemeyen adam. elindeki charvel'ı kıracak götü ise taşımamaktadır sanıyorum ki.
http://www.youtube.com/watch?v=aFf4AgtEdO4
populist olmaya kasarken, emperyalizm bikbikbik ağzından düşürmezken, kırdığı o 25 dolarlık çin malı gitarların almaya gücü yetmeyen kaç gence yeni ufuklar açabileceğini bilemeyen adam. elindeki charvel'ı kıracak götü ise taşımamaktadır sanıyorum ki.
http://www.youtube.com/watch?v=aFf4AgtEdO4
kişiliği hususunda türlü tartışmalara muhatap olan fakat gitara hükmetmesiyle tüm tartışmaları yok etmeyi ve adını duyurmayı başarabilmiş ender virtüözlerimizden..
(bkz: şerefsizim ben yazacaktım bunu)
bir insan bu kadar estetik düşebiLir mi?.. bir insan gitarın üstüne atLayarak kırabiLir mi?.. kıramaz.. gitarı değiL ama kıçını kırar.. abicim gözümden düştün..
bir insan bu kadar estetik düşebiLir mi?.. bir insan gitarın üstüne atLayarak kırabiLir mi?.. kıramaz.. gitarı değiL ama kıçını kırar.. abicim gözümden düştün..
1-2 saat önce msnde nickinin yanında ''youtube''ile ilgili bir şeyler yazan gitarist. sanırım upload yapıyordu.
sustuğu zamanlar daha çok sevilen gitarist. bak gitarist dedim, gitarını çalsa ya sadece...
kırdığı gitarLarda boktan kLasik gitarLar.. kırsana ibanez, fender.. yemez ama.. şov odur işte.. ibanez kıracaksın ki seyirciLer "adam'a bak be ibanez parçaLıyor" desin.. *
berklee yi dereceyle bitirmiştir,çok iyi gitar çalar , gevezedir çok konuşur,hem kel hemde uzun saçlıdır. beni en çok bu yönü etkilemiştir.
çok iyi anımsamaktayım 1999 da güneş tutulmasının tam gerçekleştiği esnada yere uzanıp gitar çalmış sanatçı.
Çok geveze olduğunu kesin bildiğim yarmış, aşmış, deha müzisyenlerden biridir. Ama gel gör ki petek dinçöz kadar güzel olmadığından pek meşhur değildir.
kaseyi mükemmel yarmış sanatçı.ama sanatçı demekte tereddüt ediyorum çünkü kendini beğenmeyen insanlara saygı duymak yerine destan gibi küfürler yazıyor ve yolluyor.bizzat onun destansı halk hikayesi tarzındaki küfürlerine maruz kaldığımı da belirtmek isterim.
gitarı kırmasının amacını günümüzün populer kültürüne yapılan bir eleştiri olarak açıklamıştır.
http://www.youtube.com/watch?v=eAF89jnxrEk adresinde, ayıp etmiş müzisyen.
not: yorumları okuyun anlayacaksınız.
not: yorumları okuyun anlayacaksınız.
msn de kişisel iletisine senfoni yazıyorum yazmışlığına şahit olduğum garip müzisyen nesne.
senfoni böyle önceden planlanıp bilgisayarın başına oturulup yazılan bişey midir ya hu?
bize ilham diye birşeyden bahsedilmişti. -ki sıradan bi şarkının belirli kalıplar üzerine yazıldığını piyasadaki şarkıların birçoğunun bu yüzden birbirine benzediğini falan biliyoruz da senfoninin biraz daha içten gelerek uzun zamanda ortaya çıkan bir şey olması gerekmiyor mu?
ayrıca bayat bir espiriden üretilmekle beraber:
(bkz: anasının karnında biraz daha dursa sırf ego olarak doğacakmış dedirten insan modeli)
senfoni böyle önceden planlanıp bilgisayarın başına oturulup yazılan bişey midir ya hu?
bize ilham diye birşeyden bahsedilmişti. -ki sıradan bi şarkının belirli kalıplar üzerine yazıldığını piyasadaki şarkıların birçoğunun bu yüzden birbirine benzediğini falan biliyoruz da senfoninin biraz daha içten gelerek uzun zamanda ortaya çıkan bir şey olması gerekmiyor mu?
ayrıca bayat bir espiriden üretilmekle beraber:
(bkz: anasının karnında biraz daha dursa sırf ego olarak doğacakmış dedirten insan modeli)
tahammül edilmesi imkansız adam.
elektro gitar çalan bir arkadaşımın ''Üstümü örtme anne, hasan cihat örter'' gibi iğrenç bir esprisine konu olmaktan kurtulamayarak mağdur olmuş, fazla tanımadığım fakat perdesiz gitar kullandığını duyduğum müzisyendir.
bir sure birebir sozluk'te yazan, sonra sanirim uzaklastirilan muzisyen.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar