bugün
- meleğim diye hitap eden kova burcu erkeği6
- sözlüğün en güzel kadını23
- patates kızartması ve ketçap ikilisi3
- arkadaşlar ben saçımı hangi renge boyayacağım ya4
- dünya39
- özkanlar3
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı35
- amerika birleşik devletleri29
- gocu18
- bir kaç kişinin sözlüğü oyuncağı haline getirmesi2
- cumartesi sabahlari2
- ecevit denince akla gelen şeyler29
- kıymalı domatesli biberli soğanlı yumurta7
- 80 bin entry girecek kadar işsiz olmak11
- kahrolsun sütyenler memelere özgürlük2
- insan olmaya ceyrek kala2
- gece araba sürerken yan cama yapışan kanlı eller3
- recep tayyip erdoğan'ın ülkeye çağ atlatması30
- 25 eylül 2026 aym önünde intihar eden emekli12
- süper kahraman filmleri deccaliyeti aşılıyor3
- pis hissettiren şeyler4
- pornonun ne olduğunu unutmak3
- erdoğan'ın bm konuşmasına eşiyle el ele gitmesi2
- flört uygulamasında kod incelemesi yapmak2
- ali tarakcı hakkında soruşturma başlatılması3
- sabahları sevilen şeyler6
- israil10
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları8
- en güzel oyuncular2
- yazılımcıların flört edememesi9
- geceleri aniden gelen acıkma hissi2
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin35
- norveç9
- yahudilere hınç besleyip cinnet geçirmek7
- mustafa kemal atatürk10
- en medeni ortadoğulular6
- evanjelist9
- taş gibi kalçası olan kadın8
- sözlük kızları nerede sorunsalı6
- türk rock grupları8
- anadolu efes biracılık3
- hewal ebo12
- simko314
- fransa6
- telegram5
- simko3 memduh başkan dna testi kampanyası10
- orospu çocuğu abdullah öcalan7
- isveç5
- ismail yüksek4
- sözlükte ki türk düşmanları10
eline gitar verildiğinde yanından kaçmanız gereken bir adam, gitar bırakmanıza sebep olabilir. öyle çalar. Egosu yüksek güzel insandır.
Kendisiyle tanışmış oldugum için ne mutlu ne mutsuz oldugum, Büyük gitarist. Üsküdarda oturuyor kız kulesine karşı. Kızlara düşkündür. Çok iyi perdesiz gitar çalar. Flamenco tekniği de cok yüksektir. Ama salak sacma egolari yuzunden kendini gelistirmeyi birakmis, millete laf yetirtirmektedir.
buyuk ama bir o kadar da laubali gitar ustasi. hep kendisi konusuru hic susmaz ve cok mutevazi oldugunu da surekli belirtir.
bursadaki konserinde ayakta alkışlamaktan kendimi alıkoyamadığım müzik üstadı...
Üsküdar da oturuyor. Oturduğu sokağın adı Hasan Cihat Örter'di. Fakat daha sonra belediye kendisi hala hayatta olduğu için sokağın adını değiştirdi.
ukala olduğu kadar da kibar birisidir. aşırı abartı kibarlık yapar ama gerçekten de çok konuşur. halbuki sussa da sadece çalsa, türkiye'de onu sevmeyen kalmazdı ama şu çenesi yok mu üstadın, o bitiriyor kendisini. yalnız para içinde yüzdüğü gibi bir kanı olsa da çok mütevazı bir evi vardır. yalnız evi müzik stüdyosu gibi, her türlü müzik aleti var nerdeyse. adamın berklee'de kürsüsü var daha ne olsun.
evinin her yerinde kendi posterleri vardır. Ayrıca çalışma odasına girilince insana kasfet basar. Her şeye ragmen iyi müzisyendir.
asım can gündüz formatında bir adam bu. aşağıdaki videoda, 4. dakikadan sonra sahnede artistik hareketler kapsamında gitar kırmaya çalışırken götünü kırışını bulabilirsiniz.
populist olmaya kasarken, emperyalizm bikbikbik ağzından düşürmezken, kırdığı o 25 dolarlık çin malı gitarların almaya gücü yetmeyen kaç gence yeni ufuklar açabileceğini bilemeyen adam. elindeki charvel'ı kıracak götü ise taşımamaktadır sanıyorum ki.
http://www.youtube.com/watch?v=aFf4AgtEdO4
populist olmaya kasarken, emperyalizm bikbikbik ağzından düşürmezken, kırdığı o 25 dolarlık çin malı gitarların almaya gücü yetmeyen kaç gence yeni ufuklar açabileceğini bilemeyen adam. elindeki charvel'ı kıracak götü ise taşımamaktadır sanıyorum ki.
http://www.youtube.com/watch?v=aFf4AgtEdO4
kişiliği hususunda türlü tartışmalara muhatap olan fakat gitara hükmetmesiyle tüm tartışmaları yok etmeyi ve adını duyurmayı başarabilmiş ender virtüözlerimizden..
(bkz: şerefsizim ben yazacaktım bunu)
bir insan bu kadar estetik düşebiLir mi?.. bir insan gitarın üstüne atLayarak kırabiLir mi?.. kıramaz.. gitarı değiL ama kıçını kırar.. abicim gözümden düştün..
bir insan bu kadar estetik düşebiLir mi?.. bir insan gitarın üstüne atLayarak kırabiLir mi?.. kıramaz.. gitarı değiL ama kıçını kırar.. abicim gözümden düştün..
1-2 saat önce msnde nickinin yanında ''youtube''ile ilgili bir şeyler yazan gitarist. sanırım upload yapıyordu.
sustuğu zamanlar daha çok sevilen gitarist. bak gitarist dedim, gitarını çalsa ya sadece...
kırdığı gitarLarda boktan kLasik gitarLar.. kırsana ibanez, fender.. yemez ama.. şov odur işte.. ibanez kıracaksın ki seyirciLer "adam'a bak be ibanez parçaLıyor" desin.. *
berklee yi dereceyle bitirmiştir,çok iyi gitar çalar , gevezedir çok konuşur,hem kel hemde uzun saçlıdır. beni en çok bu yönü etkilemiştir.
çok iyi anımsamaktayım 1999 da güneş tutulmasının tam gerçekleştiği esnada yere uzanıp gitar çalmış sanatçı.
Çok geveze olduğunu kesin bildiğim yarmış, aşmış, deha müzisyenlerden biridir. Ama gel gör ki petek dinçöz kadar güzel olmadığından pek meşhur değildir.
kaseyi mükemmel yarmış sanatçı.ama sanatçı demekte tereddüt ediyorum çünkü kendini beğenmeyen insanlara saygı duymak yerine destan gibi küfürler yazıyor ve yolluyor.bizzat onun destansı halk hikayesi tarzındaki küfürlerine maruz kaldığımı da belirtmek isterim.
gitarı kırmasının amacını günümüzün populer kültürüne yapılan bir eleştiri olarak açıklamıştır.
http://www.youtube.com/watch?v=eAF89jnxrEk adresinde, ayıp etmiş müzisyen.
not: yorumları okuyun anlayacaksınız.
not: yorumları okuyun anlayacaksınız.
msn de kişisel iletisine senfoni yazıyorum yazmışlığına şahit olduğum garip müzisyen nesne.
senfoni böyle önceden planlanıp bilgisayarın başına oturulup yazılan bişey midir ya hu?
bize ilham diye birşeyden bahsedilmişti. -ki sıradan bi şarkının belirli kalıplar üzerine yazıldığını piyasadaki şarkıların birçoğunun bu yüzden birbirine benzediğini falan biliyoruz da senfoninin biraz daha içten gelerek uzun zamanda ortaya çıkan bir şey olması gerekmiyor mu?
ayrıca bayat bir espiriden üretilmekle beraber:
(bkz: anasının karnında biraz daha dursa sırf ego olarak doğacakmış dedirten insan modeli)
senfoni böyle önceden planlanıp bilgisayarın başına oturulup yazılan bişey midir ya hu?
bize ilham diye birşeyden bahsedilmişti. -ki sıradan bi şarkının belirli kalıplar üzerine yazıldığını piyasadaki şarkıların birçoğunun bu yüzden birbirine benzediğini falan biliyoruz da senfoninin biraz daha içten gelerek uzun zamanda ortaya çıkan bir şey olması gerekmiyor mu?
ayrıca bayat bir espiriden üretilmekle beraber:
(bkz: anasının karnında biraz daha dursa sırf ego olarak doğacakmış dedirten insan modeli)
tahammül edilmesi imkansız adam.
elektro gitar çalan bir arkadaşımın ''Üstümü örtme anne, hasan cihat örter'' gibi iğrenç bir esprisine konu olmaktan kurtulamayarak mağdur olmuş, fazla tanımadığım fakat perdesiz gitar kullandığını duyduğum müzisyendir.
bir sure birebir sozluk'te yazan, sonra sanirim uzaklastirilan muzisyen.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar