bugün
- herkes yatsın iyi geceler8
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- oğlum çok güzel lan6
- cips olsa da yesek7
- 1 saatte 10 bira içmek19
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- istanbul un çok pahalı olması12
- the merich13
- tembel ve çalışmayan insan16
- sözlük kızlarının kombinleri20
- velvet vs nervio19
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- en sevilmeyen ev işleri2
- oğuzhan uğur'un tutuklanması2
- aklını yitirmek4
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- 50 tl ile rolling yapmak6
- matbaanın gecikmesine sebep5
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- eski nahif sözlük kızları2
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- horoz hayası çorbası5
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- velvet13
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- manifest grubu3
- slavko vincic15
- devlet bahçeli5
- acıktım ben3
- bira cips6
- ona bir şey söyle9
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- nervio11
- kadim kültürler4
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- ispanya20
- yarın iş olduğu gerçeği3
- laptop5
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- 2026 dünya kupası25
- aga be şarkılar5
- gocusuz sözlük4
- sevgiliyle karşılıklı bira içmek2
- sevgiliyle karşılıklı cik cik diye ötüşmek2
- manyak olmaya karar verdim9
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
afyonkarahisar'ın tescilli delisi. o sadece deli değil, afyon'nun en tanınmış, en popüler, en cana yakın, en sosyal, en çok hayranı olan yani kısacası enlerin delisidir. her sene soğuktan donarak öldüğüne dair rivayetler olur; ama baharın ilk aylarında eskisinden de deli olarak çıkar ortaya. bütün abuklukların kralıdır. her an her yerden çıkabilme potansiyeline sahipdir ki, biraz ötede omzunda kocaman bir kasetçalarla bangır bangır ferdi tayfur dinleyip oraya buraya sataşırken, hemen az sonra dibinizde bitebilir. siz ürkek bir halde kaçmaya çalışırken "ne kaçıyon gız hehehehehehh" diye dalga geçebilir. ondan korkmamak en hayırlısıdır aslında. ünü-şöhreti o kadar büyümüştür ki 'feysbuk'da bile adına grup açılmıştır. umuyoruz ki bu büyük şöhret hasan basri'nin aklını başından almaz. *
Şu sıralaer öldürüldüğü söylentileri dolaşan Afyonlu fenomen. kimbilir yine nereden çıkacaktır karşımıza...
kendisinin yeşilyol caddelerinde o meşhur radyosuyla dolaştığı söylenmektedir.Ancak henüz kesin bir bilgiye ulaşılamamıştır.
bursa' dan yayın yapan olay tv' deki türkü aşığı program yapımcısı. her salı akşamı 22:00 den sonra olay tv' de türkü diyenler isimli programında çok değerli türk halk müziği üstadlarını konuk etmektedir.
(bkz: türkü aşığı)
--spoiler--
http://www.hasanbasri.org/
--spoiler--
(bkz: türkü aşığı)
--spoiler--
http://www.hasanbasri.org/
--spoiler--
olay tv'de yıllardır türkü diyenler programını yapan türkü dostu programcı. kendisiyle ilgili dikkatimi çeken nokta ise hiç yaşlanmamasıdır. yani kendimi bildim bileli bu adam var. (bu da baya ediyor..bir insanın yaşlanması için yeterli bir süre) en azından bir göz altı torbasına, siyah noktalara sahip ol be sevgili abim. ama kendisinin sırrını da biliyorum sanırım. yağlı besinlerden uzak durduğunu, her gün 3 saat spor yaptığını, organik besinler kullandığını sanmıyorum. her açtığımda gördüğüm gülen yüzü ve işini sevdiğini belli eden hal ve hareketleri bu işin sırrını açıklıyor. çok yaşa hasan basri...
bu arada isminin servet-i fünun edebiyatçısı ismi olduğunu da belirtmek isteyip kesik kesik gülerim...
bu arada isminin servet-i fünun edebiyatçısı ismi olduğunu da belirtmek isteyip kesik kesik gülerim...
ey insan! insanların çokluğuna bakıp aldanma. çünkü sen yalnız ölecek, kabre yalnız girecek, yalnız kabirden kalkacak ve kendi hesabını yalnız vereceksin...
hasan basri
hasan basri
Adam 22 yıldır televizyonda. Televizyonda ölecek resmen.
Cumali Özkaya'nın albümünün başarısının arkasındaki sır.
Programında olduğu gibi yapımcılıkta da kendi çizgisini konuşturan başarılı prodüktör.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar