bugün
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi6
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- sözler köşkü6
- sıpsıkıcı olmanız4
- ataköy'deki anyma konserinin iptal edilmesi3
- atatürk'e alerjisi olan tipler5
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- müslüman cinler2
- sözlükte evlenecek adam kalmaması3
- mesaj atıp konuşmayan kız2
- şikeci amedspor5
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- 1948 arap israil savaşı2
- sözlüğün bitmiş olması3
- saçını mora boyatan kızın amacı2
- dün gece ne oldu13
- sırrı süreyya önder28
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı5
- askerde sözlüğe girmek4
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- silver ile evlenecek erkek52
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- hristiyanlık4
- anın görüntüsü16
- fasulyeyi akşamdan suya koyan erkek5
- osmanlı'ya alerjisi olan tipler4
- osmanlı torunuyum diye gezen çomar4
- bazı şarkıları dinlemekten korkmak4
- tutmayan başlık açma rehberi7
- burcu akrep olan birini akrep sokması2
- sarapci koala58
- tarantino star wars'ı çekseydi nasıl olurdu2
- sevgiliyle yaşamanın normalleştirilmesi4
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- kalabalık umumi tuvalette penislerin çarpışması5
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- askerlik anıları6
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- oha doğum günüm yarın2
- suat usta2
- sözlükteki linç kültürü12
- mankenlikten şarkıcılığa transfer olan ünlüler2
- adem ve havva'nın yasak ağaca el sürmesi3
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- yakışıklı olup sevgilisi olmayan erkek3
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- rafael leao victor osimhen leroy sane11
- abdülhamit han dönemi çözüm süreci fotoğrafı4
Değerli gardrşimin bir huyu vardır. Ntv'de haber spikerinin söylediği gibi partiden ayrılanlar sosyal çevrelerini de kaybederler. Çoğu parti yöneticisinin aile üyesi partide görevlidir. Böylece değerli gardeşime muhalefet ederse aile üyeleri ile arası açılır.
insanın yakını ile arkadaşıyla test edilmesi zordur. Hepimiz sayesinde bu yollardan geçtik.
Bu kadar sınamadan sonra hanımefendiye o kadar bağlandım ki, bir şeyi olmazsam çok üzülürüm.
insanın yakını ile arkadaşıyla test edilmesi zordur. Hepimiz sayesinde bu yollardan geçtik.
Bu kadar sınamadan sonra hanımefendiye o kadar bağlandım ki, bir şeyi olmazsam çok üzülürüm.
Onun bize söylediğini ben de başka bir aile için düşünüyorum. Ankarada bir aile. Sevdim o aileyi. Karakterli insanlar.
Anneler günün kutlu olsun. 2 tane öok güzel çocuğun var. Çok güzelsiniz.
Başkanla birlikte önemli görüşmeler yapmışlar. Çok güzel, çok doğru olmuş. Umarım içerik olaeak da zengin görüşmeler yapılır. istenilen sonuçlar alınır. Bu yoğun gündemin arasında bana biraz daha zaman ayırmalısın.
kişiliği düzgün kadınlara söylenendir. evet.
Hadi düzeltmem gereken bir hatamı söyle.
Hanım hanımcık ve işinde gücünde olan kızlar dışında hiçbir kıza yakışmayan hitap şeklidir.
Hani derler ya bir insan sinirliyken gerçek yüzünü görürsün diye. Bu benim gerçek tarafım değil, ama tepki gösterdiğim şeyler var. Sebebi belirsizlik değil, bu elinizde olmayan birşey. Sebebi şu, eğer ben teksem ve benzerim yoksa, geçmişte gelecekte istediğim kişiye istediğim zararı verebilmem lazım. Ama sevdiceğim ve siz izin vermiyorsunuz. Böyle olur mu? Soruna neden olanlar ceza çekmeyecek ise ne manası var?
Çok mu temiz kalpliydi, insanları daha mı çok seviyordu, daha duygusal ve hassas birisi miydi? Muhtemelen hiçbirisi. Ama sevdi, destekledi ve sahip çıktı. Neden?
"Bir şeyiniz olayım sizin,
Hani nasıl isterseniz,
Oğlunuz, kiracınız, sevgiliniz;
Dünyanın bir ucuna
Birlikte gider miyiz?"
Hani nasıl isterseniz,
Oğlunuz, kiracınız, sevgiliniz;
Dünyanın bir ucuna
Birlikte gider miyiz?"
Bir şey söylemesi yasak mı?
Çevremdeki kadınlar sana benzemiyor. Genellikle çocuk büyütüp, ki çok başarılı olanlar var, ev işleri yapıyorlar. Bu basit bir iş, ama arkadaşların zararlı madde kullandığında, mesela esrar, anne terbiyesi devreye giriyor. En azından bende öyle oldu.
ihtiyacım olduğunda haber vereceğim. Ama sen ara ara bir şeyler söylemelisin. Şunu yap, bunu yapma gibi.
Pek söz dinleyen birisi değilim, ama sen söyleyince yapıyorum.
ihtiyacım olduğunda haber vereceğim. Ama sen ara ara bir şeyler söylemelisin. Şunu yap, bunu yapma gibi.
Pek söz dinleyen birisi değilim, ama sen söyleyince yapıyorum.
Mutluluğun formülü çok açık, bir sen bir ben bir de grc. Kim ne derse desin hakkındaki olumlu olumsuz her değerlendirmeyi tebessümle karşıladım. Genç, güzel ve biraz hayatın keyfini almalı, yaşamanın tadına bakmalı. Ama yine de temkinli. Bir de bana biraz daha ilgi göstersen.
Annemden çok farklı bir kadın ve ben gerçekten ikisini de çok seviyorum.
Torunları olana kadar annem çok sessiz, içine kapanık bir kadındı. Ama çocuklar doğunca hem onların sevgisi hem de iş yapabilme becerisi öz güvenini kamçıladı. Bir keresinde kendini sorguluyor çocuklara ders çalıştıramıyorum, kendim okumadım onları da okutamıyorum diye. Halbuki hepsine okuma yazma ve kuran öğretti. Şimdi bile hergün bir cüz, iki cüz kuran okur.
Hanımefendi ise tam tersi çok başarılı, çok zeki bir kadın. Ve ben meselelerimi aileme anlatamayıp da destek alamadığım zamanlarda, hanımefendi yardım etti.
ikisi de çok farklı karakter, ama benim hem duyguya hem başarıya ihtiyacım olduğu gibi, ikisine de ihtiyacım var.
Torunları olana kadar annem çok sessiz, içine kapanık bir kadındı. Ama çocuklar doğunca hem onların sevgisi hem de iş yapabilme becerisi öz güvenini kamçıladı. Bir keresinde kendini sorguluyor çocuklara ders çalıştıramıyorum, kendim okumadım onları da okutamıyorum diye. Halbuki hepsine okuma yazma ve kuran öğretti. Şimdi bile hergün bir cüz, iki cüz kuran okur.
Hanımefendi ise tam tersi çok başarılı, çok zeki bir kadın. Ve ben meselelerimi aileme anlatamayıp da destek alamadığım zamanlarda, hanımefendi yardım etti.
ikisi de çok farklı karakter, ama benim hem duyguya hem başarıya ihtiyacım olduğu gibi, ikisine de ihtiyacım var.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar