bugün
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- sevgiliyle yaşamanın normalleştirilmesi4
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- sırrı süreyya önder28
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- 6 kişi öldü diye yas ilan edilmez3
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- kalabalık umumi tuvalette penislerin çarpışması5
- sarışın ve mavi gözlü kızla olmak2
- abdülhamit han dönemi çözüm süreci fotoğrafı4
- tutmayan başlık açma rehberi7
- renault austral2
- erecto dos andreas biraderitos3
- fasulyeyi akşamdan suya koyan erkek2
- silver ile evlenecek erkek53
- ilişki yapmaya üşenmek2
- askerlik anıları6
- avokadonun turkçesinin taşak olması4
- hristolojiye göre kıyamet alametleri5
- koreli erkeklerin türk kızlarından güzel olması4
- cabrio araçla takla atmak3
- elinin içine hapşıran insan5
- eylül 2026 şanslı burçları3
- stt geçmiş kondom kullanmak4
- dün eski sevgilimin evinde neyse boşver diyen kız3
- sözlüğe yalan söylemek yalandan sayılır mı4
- dün gece ne oldu12
- sözlükteki linç kültürü12
- titanikteki rose2
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- sözlükteki linç tayfa6
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- dünyanın yuvarlak olması saçmalığı4
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- az veren candan cok veren maldan5
- sarapci koala59
- arap eli öpmek dudak karartmaz4
- üniversite2
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- deccaliyet çağı6
- bizim uygulamamız bu şekilde4
- popüler olanı eleştiren ezik entel3
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz8
- komşunu kendin gibi sev düşmanını da5
- herkesin kendini zeki sanması4
- falıma bakmak için can atan sözlük yazarları4
- arkadaşlar fasfakirim ya6
- usual bay bey biraderdir2
Değerli gardrşimin bir huyu vardır. Ntv'de haber spikerinin söylediği gibi partiden ayrılanlar sosyal çevrelerini de kaybederler. Çoğu parti yöneticisinin aile üyesi partide görevlidir. Böylece değerli gardeşime muhalefet ederse aile üyeleri ile arası açılır.
insanın yakını ile arkadaşıyla test edilmesi zordur. Hepimiz sayesinde bu yollardan geçtik.
Bu kadar sınamadan sonra hanımefendiye o kadar bağlandım ki, bir şeyi olmazsam çok üzülürüm.
insanın yakını ile arkadaşıyla test edilmesi zordur. Hepimiz sayesinde bu yollardan geçtik.
Bu kadar sınamadan sonra hanımefendiye o kadar bağlandım ki, bir şeyi olmazsam çok üzülürüm.
Onun bize söylediğini ben de başka bir aile için düşünüyorum. Ankarada bir aile. Sevdim o aileyi. Karakterli insanlar.
Anneler günün kutlu olsun. 2 tane öok güzel çocuğun var. Çok güzelsiniz.
Başkanla birlikte önemli görüşmeler yapmışlar. Çok güzel, çok doğru olmuş. Umarım içerik olaeak da zengin görüşmeler yapılır. istenilen sonuçlar alınır. Bu yoğun gündemin arasında bana biraz daha zaman ayırmalısın.
kişiliği düzgün kadınlara söylenendir. evet.
Hadi düzeltmem gereken bir hatamı söyle.
Hanım hanımcık ve işinde gücünde olan kızlar dışında hiçbir kıza yakışmayan hitap şeklidir.
Hani derler ya bir insan sinirliyken gerçek yüzünü görürsün diye. Bu benim gerçek tarafım değil, ama tepki gösterdiğim şeyler var. Sebebi belirsizlik değil, bu elinizde olmayan birşey. Sebebi şu, eğer ben teksem ve benzerim yoksa, geçmişte gelecekte istediğim kişiye istediğim zararı verebilmem lazım. Ama sevdiceğim ve siz izin vermiyorsunuz. Böyle olur mu? Soruna neden olanlar ceza çekmeyecek ise ne manası var?
Çok mu temiz kalpliydi, insanları daha mı çok seviyordu, daha duygusal ve hassas birisi miydi? Muhtemelen hiçbirisi. Ama sevdi, destekledi ve sahip çıktı. Neden?
"Bir şeyiniz olayım sizin,
Hani nasıl isterseniz,
Oğlunuz, kiracınız, sevgiliniz;
Dünyanın bir ucuna
Birlikte gider miyiz?"
Hani nasıl isterseniz,
Oğlunuz, kiracınız, sevgiliniz;
Dünyanın bir ucuna
Birlikte gider miyiz?"
Bir şey söylemesi yasak mı?
Çevremdeki kadınlar sana benzemiyor. Genellikle çocuk büyütüp, ki çok başarılı olanlar var, ev işleri yapıyorlar. Bu basit bir iş, ama arkadaşların zararlı madde kullandığında, mesela esrar, anne terbiyesi devreye giriyor. En azından bende öyle oldu.
ihtiyacım olduğunda haber vereceğim. Ama sen ara ara bir şeyler söylemelisin. Şunu yap, bunu yapma gibi.
Pek söz dinleyen birisi değilim, ama sen söyleyince yapıyorum.
ihtiyacım olduğunda haber vereceğim. Ama sen ara ara bir şeyler söylemelisin. Şunu yap, bunu yapma gibi.
Pek söz dinleyen birisi değilim, ama sen söyleyince yapıyorum.
Mutluluğun formülü çok açık, bir sen bir ben bir de grc. Kim ne derse desin hakkındaki olumlu olumsuz her değerlendirmeyi tebessümle karşıladım. Genç, güzel ve biraz hayatın keyfini almalı, yaşamanın tadına bakmalı. Ama yine de temkinli. Bir de bana biraz daha ilgi göstersen.
Annemden çok farklı bir kadın ve ben gerçekten ikisini de çok seviyorum.
Torunları olana kadar annem çok sessiz, içine kapanık bir kadındı. Ama çocuklar doğunca hem onların sevgisi hem de iş yapabilme becerisi öz güvenini kamçıladı. Bir keresinde kendini sorguluyor çocuklara ders çalıştıramıyorum, kendim okumadım onları da okutamıyorum diye. Halbuki hepsine okuma yazma ve kuran öğretti. Şimdi bile hergün bir cüz, iki cüz kuran okur.
Hanımefendi ise tam tersi çok başarılı, çok zeki bir kadın. Ve ben meselelerimi aileme anlatamayıp da destek alamadığım zamanlarda, hanımefendi yardım etti.
ikisi de çok farklı karakter, ama benim hem duyguya hem başarıya ihtiyacım olduğu gibi, ikisine de ihtiyacım var.
Torunları olana kadar annem çok sessiz, içine kapanık bir kadındı. Ama çocuklar doğunca hem onların sevgisi hem de iş yapabilme becerisi öz güvenini kamçıladı. Bir keresinde kendini sorguluyor çocuklara ders çalıştıramıyorum, kendim okumadım onları da okutamıyorum diye. Halbuki hepsine okuma yazma ve kuran öğretti. Şimdi bile hergün bir cüz, iki cüz kuran okur.
Hanımefendi ise tam tersi çok başarılı, çok zeki bir kadın. Ve ben meselelerimi aileme anlatamayıp da destek alamadığım zamanlarda, hanımefendi yardım etti.
ikisi de çok farklı karakter, ama benim hem duyguya hem başarıya ihtiyacım olduğu gibi, ikisine de ihtiyacım var.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar