bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- gammaz olmuşum13
- aquila bicipite8
- kel erkek3
- minyon kadın siniri5
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- ona bir cümle bırak4
- gecenin şarkısı4
- pazarda su satmak2
- ses yakışıklılığı2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- kemal kılıçdaroğlu35
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- bizim delilere bakayım4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- gençler iş beğenmiyor3
- gazlamak2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- sevgiliyle kavga etmek2
- semum3
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- düşkün2
- şato3
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- eski yazarların emekli yapılması5
hamit altıntop. almanya'da yetişen bir türk olarak bizim ülkemiz sınırlarında yaşayıp top oynayan bir çok futbolcudan daha istekli ve hırslı adam. kelime bilgisi iyi olsa da gramerde problem yaşayan altıntop kardeşlerin hamit olanı, bu türkçeyle ne kadar ruhsuz bir takıma sahip olduğumuzu hem bizim hem de takım arkadaşlarının yüzüne bir kere daha vurmuştur.
bu adam için 7 ekim türkiye almanya maçından sonra " milli takıma alınmasın", " boş adam" gibi futboldan zerre kadar anlamadan açıklamalar yapmış bir sürü yazar var.
hamit'i yıllardır karınca kararınca takip ederim, schalke'deyken de, bayern münich'teyken de, milli takımdayken de ayağına top geldiğinde o topu kaptırmayacağının bilinciyle izledim hep maçları. ve öyle de oldu. geriye pasları hep garanti oldu. oyunu diğer kanada açmakta hep zamanını bildi. ileriye çıkışlarda hep en güzel pozisyondaki arkadaşını buldu. her ortasında kaleci için tehlike yarattı.
bu adamın ne kadar iyi olduğunu ilkin schalke, sonra dünya devlerinden bayern münich, şimdi ise 28 yaşındaki bir futbolcuyu bünyesine katan ve dünyanın en iyi 2 kulübünden 1'i olarak gösterilen yıldızlar karması real madrid anlamışken, halı sahada yaptığı hatalardan dolayı kaleye geçmeye zorlanan insanların yaptığı bu rezil yorumları anlamakta güçlük çekiyorum.
bu adam euro 2008 altın karmasına seçildi ve fabregas'la birlikte asist kralı oldu.
hepimizin hala özetini izlerken bile içimizin titremesini sağlayan çek cumhuriyeti maçında dünyanın en iyi kalecilerinden biri olan cech in bile elinde tutmakta zorlandığı harika bir orta yapan adam o. ve aynı maçta nihat'a çıkarttığı ikinci asistin zarifliğini gözümü kapatınca izleyebiliyorum.
2010 yılının en güzel golünü atan yine bu adam.
6 aydır top oynamadığı halde, maç eksiği olduğu açık bir şekilde belli olduğu halde, diğer topçulardan daha istekli olduğunu akşam hep birlikte izledik, herkes şapkasını önüne koysun.
kim ne derse desin hamit gibi bir oyuncu türkiye milli takımı için bir nimettir ve bir daha zor gelir. değerini bilin amına koduklarım.
bu adam için 7 ekim türkiye almanya maçından sonra " milli takıma alınmasın", " boş adam" gibi futboldan zerre kadar anlamadan açıklamalar yapmış bir sürü yazar var.
hamit'i yıllardır karınca kararınca takip ederim, schalke'deyken de, bayern münich'teyken de, milli takımdayken de ayağına top geldiğinde o topu kaptırmayacağının bilinciyle izledim hep maçları. ve öyle de oldu. geriye pasları hep garanti oldu. oyunu diğer kanada açmakta hep zamanını bildi. ileriye çıkışlarda hep en güzel pozisyondaki arkadaşını buldu. her ortasında kaleci için tehlike yarattı.
bu adamın ne kadar iyi olduğunu ilkin schalke, sonra dünya devlerinden bayern münich, şimdi ise 28 yaşındaki bir futbolcuyu bünyesine katan ve dünyanın en iyi 2 kulübünden 1'i olarak gösterilen yıldızlar karması real madrid anlamışken, halı sahada yaptığı hatalardan dolayı kaleye geçmeye zorlanan insanların yaptığı bu rezil yorumları anlamakta güçlük çekiyorum.
bu adam euro 2008 altın karmasına seçildi ve fabregas'la birlikte asist kralı oldu.
hepimizin hala özetini izlerken bile içimizin titremesini sağlayan çek cumhuriyeti maçında dünyanın en iyi kalecilerinden biri olan cech in bile elinde tutmakta zorlandığı harika bir orta yapan adam o. ve aynı maçta nihat'a çıkarttığı ikinci asistin zarifliğini gözümü kapatınca izleyebiliyorum.
2010 yılının en güzel golünü atan yine bu adam.
6 aydır top oynamadığı halde, maç eksiği olduğu açık bir şekilde belli olduğu halde, diğer topçulardan daha istekli olduğunu akşam hep birlikte izledik, herkes şapkasını önüne koysun.
kim ne derse desin hamit gibi bir oyuncu türkiye milli takımı için bir nimettir ve bir daha zor gelir. değerini bilin amına koduklarım.
sabaha kadar bu adam kötü diyelim, saçmalamış oluruz. bize gelirken yıldız futbolcu, galatasaray'a gidince kazma olmuş.
galatasaray'ın yeni sezondaki en başarılı transferidir. hayırlı olsundur.
not: fenerbahçeliyim.
galatasaray'ın yeni sezondaki en başarılı transferidir. hayırlı olsundur.
not: fenerbahçeliyim.
bugün oynanan maçta hat-direk yapmasına ramak kalmıştı ki oyundan aldılar.
elalem hat-trik yapar bizimki direkçi.
elalem hat-trik yapar bizimki direkçi.
Gün geçtikçe Xman deki elinden tırmık çıkan adama benziyor. ölmez de bu simdi.
Galatasaray'ın parasını yiyen futbolcu. Evet.
kendini schalke deplasmanına saklayan futbolcu, takımımızın direği.
ibrahim tatlıses ten bile daha çok tedavi görmüştür.
ulan adam keleş mermisine kafa attı lan kafa!
ulan adam keleş mermisine kafa attı lan kafa!
90+1 de oyuna girip 3 dakika sahada kalmış ve 50 bin tl kazanmış futbolcu. Güzel meslek Lan. Evet.
belinden ameliyat olması gündeme gelen galatasaraylı futbolcu.
hamit kardeşimi iyi tanırım. yaklaşık 96 yılından bu yana düzenli olmasa da görüşürüz. kendisine, kişiliğine kefilim. ancak onun tarafından basına servis edilmesi gereken bazı şeyler olduğunu düşünüyorum.
hamit kardeşim, real madriddeyken "sakatım bu sürede para almak istemiyorum" demişti kulübüne. helal olsun. adamsın insansın hamit!
ben aynı şeyi galatasaraya da teklif etmesini bekliyorum. nitekim 2 önce cebinden ulaşmaya çalıştım kapalıydı. sesli mesaj bıraktım ve bu düşüncemi paylaştım. benim tanıdığım hamit yakında bu tip bir beyanda bulunup türk taraftarın gönlünü kazanabilir.
--spoiler--
sponsorlu link: görsel
--spoiler--
hamit kardeşimi iyi tanırım. yaklaşık 96 yılından bu yana düzenli olmasa da görüşürüz. kendisine, kişiliğine kefilim. ancak onun tarafından basına servis edilmesi gereken bazı şeyler olduğunu düşünüyorum.
hamit kardeşim, real madriddeyken "sakatım bu sürede para almak istemiyorum" demişti kulübüne. helal olsun. adamsın insansın hamit!
ben aynı şeyi galatasaraya da teklif etmesini bekliyorum. nitekim 2 önce cebinden ulaşmaya çalıştım kapalıydı. sesli mesaj bıraktım ve bu düşüncemi paylaştım. benim tanıdığım hamit yakında bu tip bir beyanda bulunup türk taraftarın gönlünü kazanabilir.
--spoiler--
sponsorlu link: görsel
--spoiler--
facebook'ta gördüğüm bir kaç direk espirisi
-Herşey hamit altıntop'un fenerbahçe transferinin direkten dönmesiyle başladı.
-iddaa hamit altıntop'un topu direkten döner diye iddia açsın böbreğimi basarım amk
-Topu serbest bırak dönerse hamit vurmuştur dönmezse sabri.
-Herşey hamit altıntop'un fenerbahçe transferinin direkten dönmesiyle başladı.
-iddaa hamit altıntop'un topu direkten döner diye iddia açsın böbreğimi basarım amk
-Topu serbest bırak dönerse hamit vurmuştur dönmezse sabri.
lcd ekrana sarılmaya çalışmamı ve kendisini öpmeye kalkışmamı sağlayan futbolcu.
bundan sonra rahat rahat direkleri dövebilirsin. *
bundan sonra rahat rahat direkleri dövebilirsin. *
gözlerimi dolduran futbolcu. seviyoruzdur, canı gönülden. adamsın lan.
mesut bak bu iki oldu.*
(bkz: gurur kaynağı)
mesut bak bu iki oldu.*
(bkz: gurur kaynağı)
(bkz: sen istiyor duj)
bu akşam bir kez daha topu direğe vursaydı hatdirek yapacaktı.
güncel Önemli Başlıklar