bugün
- kih kih birader mokv falan hepsi aynı kişi4
- sözlüğü gerenler3
- öbür sözlük4
- güvenilir yazar3
- tası tarağı toplayıp gidip arsaya kaçak ev yapmak2
- misafirliğe gitmemek2
- anın görüntüsü10
- gece gece akla düşen o yiyecek15
- göbeği açık bırakıp göbek piercingi takmak4
- yine güneş doğdu2
- yeni parti39
- odanın içine baykuş girmesi9
- sevgiliyle yapmayı en çok sevdiğiniz aktivite8
- arkadaşlar biraz eğlenceye ne dersiniz9
- bir kilo patatesin 50 lira olması16
- borsa3
- sözlük kezoları7
- meyveli soda içen erkek7
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor8
- günün tweeti3
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum8
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz13
- havanın kapalı olması2
- yorgun mermi9
- erkeklerin biraz şey olması7
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz14
- parmak patates vs elma dilim patates7
- nervio35
- diamond bosphorus7
- en güzel sevişme13
- gece mutfaktan gelen kahkaha sesleri6
- sözlükteki mendebur suratlılar6
- türkçüsüyle kürtçüsüyle yeni parti'ye oy vereceğiz10
- devlet bahçeli'nin aslında iyi adam olması8
- sürekli güler yüzle dolaşan tip7
- sen debenim hat alarım'dan bir isiiiin6
- güne bir şarkı bırak14
- ağlamak erkeğe yakışır mı9
- bu koyden olsam ne olacak18
- gece mutfakta pasta yapan yorgun mermi görmek5
- arkadaşlar ben uyumaya gidiyorum5
- soğan salatası6
- velvet53
- denizden çıkarken penisin şorttan belli olması7
- kasiyer kıza nasıl açılırım23
- türkler barbar ve köpektir7
- iştahın kapanması7
- gece yatağın altından uzanan el5
- cinleri olan sözlük kızı5
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı12
hamit altıntop. almanya'da yetişen bir türk olarak bizim ülkemiz sınırlarında yaşayıp top oynayan bir çok futbolcudan daha istekli ve hırslı adam. kelime bilgisi iyi olsa da gramerde problem yaşayan altıntop kardeşlerin hamit olanı, bu türkçeyle ne kadar ruhsuz bir takıma sahip olduğumuzu hem bizim hem de takım arkadaşlarının yüzüne bir kere daha vurmuştur.
bu adam için 7 ekim türkiye almanya maçından sonra " milli takıma alınmasın", " boş adam" gibi futboldan zerre kadar anlamadan açıklamalar yapmış bir sürü yazar var.
hamit'i yıllardır karınca kararınca takip ederim, schalke'deyken de, bayern münich'teyken de, milli takımdayken de ayağına top geldiğinde o topu kaptırmayacağının bilinciyle izledim hep maçları. ve öyle de oldu. geriye pasları hep garanti oldu. oyunu diğer kanada açmakta hep zamanını bildi. ileriye çıkışlarda hep en güzel pozisyondaki arkadaşını buldu. her ortasında kaleci için tehlike yarattı.
bu adamın ne kadar iyi olduğunu ilkin schalke, sonra dünya devlerinden bayern münich, şimdi ise 28 yaşındaki bir futbolcuyu bünyesine katan ve dünyanın en iyi 2 kulübünden 1'i olarak gösterilen yıldızlar karması real madrid anlamışken, halı sahada yaptığı hatalardan dolayı kaleye geçmeye zorlanan insanların yaptığı bu rezil yorumları anlamakta güçlük çekiyorum.
bu adam euro 2008 altın karmasına seçildi ve fabregas'la birlikte asist kralı oldu.
hepimizin hala özetini izlerken bile içimizin titremesini sağlayan çek cumhuriyeti maçında dünyanın en iyi kalecilerinden biri olan cech in bile elinde tutmakta zorlandığı harika bir orta yapan adam o. ve aynı maçta nihat'a çıkarttığı ikinci asistin zarifliğini gözümü kapatınca izleyebiliyorum.
2010 yılının en güzel golünü atan yine bu adam.
6 aydır top oynamadığı halde, maç eksiği olduğu açık bir şekilde belli olduğu halde, diğer topçulardan daha istekli olduğunu akşam hep birlikte izledik, herkes şapkasını önüne koysun.
kim ne derse desin hamit gibi bir oyuncu türkiye milli takımı için bir nimettir ve bir daha zor gelir. değerini bilin amına koduklarım.
bu adam için 7 ekim türkiye almanya maçından sonra " milli takıma alınmasın", " boş adam" gibi futboldan zerre kadar anlamadan açıklamalar yapmış bir sürü yazar var.
hamit'i yıllardır karınca kararınca takip ederim, schalke'deyken de, bayern münich'teyken de, milli takımdayken de ayağına top geldiğinde o topu kaptırmayacağının bilinciyle izledim hep maçları. ve öyle de oldu. geriye pasları hep garanti oldu. oyunu diğer kanada açmakta hep zamanını bildi. ileriye çıkışlarda hep en güzel pozisyondaki arkadaşını buldu. her ortasında kaleci için tehlike yarattı.
bu adamın ne kadar iyi olduğunu ilkin schalke, sonra dünya devlerinden bayern münich, şimdi ise 28 yaşındaki bir futbolcuyu bünyesine katan ve dünyanın en iyi 2 kulübünden 1'i olarak gösterilen yıldızlar karması real madrid anlamışken, halı sahada yaptığı hatalardan dolayı kaleye geçmeye zorlanan insanların yaptığı bu rezil yorumları anlamakta güçlük çekiyorum.
bu adam euro 2008 altın karmasına seçildi ve fabregas'la birlikte asist kralı oldu.
hepimizin hala özetini izlerken bile içimizin titremesini sağlayan çek cumhuriyeti maçında dünyanın en iyi kalecilerinden biri olan cech in bile elinde tutmakta zorlandığı harika bir orta yapan adam o. ve aynı maçta nihat'a çıkarttığı ikinci asistin zarifliğini gözümü kapatınca izleyebiliyorum.
2010 yılının en güzel golünü atan yine bu adam.
6 aydır top oynamadığı halde, maç eksiği olduğu açık bir şekilde belli olduğu halde, diğer topçulardan daha istekli olduğunu akşam hep birlikte izledik, herkes şapkasını önüne koysun.
kim ne derse desin hamit gibi bir oyuncu türkiye milli takımı için bir nimettir ve bir daha zor gelir. değerini bilin amına koduklarım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar