bugün
- manifest grubu vs tarkan13
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak16
- kedilerin artık fare yakalamaması7
- yeni parti54
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi6
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı17
- sinem dedetaş6
- kemal kılıçdaroğlu16
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- iş yerindeki kızın resmen yavşaması5
- japon2
- diamond bosphorus26
- huzur2
- camlar açık çıplak yatmak3
- hikayeyi devam ettir54
- berkant gültekin'in gürsel tekin'e verdiği ayar5
- g o k u2
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- seni onaracağım diyen kadın3
- sokakta dayak yiyen kadına yardım etmek5
- popüler yazarlara bulaşıp ilgi çekmeye çalışan tip2
- çaylaklıktan çıkıp 30 dk sonra yine çaylak olmak2
- sabah sözlüğe girenlerin kaliteli ve elit olması4
- temmuz sonu olup hala tatile gidememek3
- kelmangeeee maaageeee kaakooo kaakooo3
- ekonomi5
- cemil tugay2
- penis ağrısına iyi gelen şeyler3
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin6
- kürtlerin 100 bin yıllık tarihi2
- dansör3
- gezi teknesinde kızlara dans eden erkek2
- nickten isim tahmini yapmak72
- öğrenci evinde edinilen alışkanlıklar2
- allah olsanız peygamber yapacağınız kişi2
- salat nedir2
- araba ve ruhsatı masaya bırakıp gitmek2
- cheeseburger2
- milliyetçi hareket partisi3
- sokakta kavga teknikleri15
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj6
- alman finolarının ortak özellikleri2
- arkadaşlar bakar mısınız28
- türbanlı kızla sevişmek2
- mezoterapi11
- pilot bir erkekle sevgili olmak11
- sözlük yazarlarının saatleri10
- izmirlilerin bilmedikleri şeyler2
- geceleri uyutmayan dertler4
- çekirge7
adam gibi adam. evet.
Yıl 2009. izmir Hilton da çalıştığım restoranın barına gelmiş bir kahve içip 100 TL para bırakıp üstü bahşiş kutusuna gitsin demiş olan hoş sohbet egosuz ünlülerdendir.alçak gönüllü ve yardımseverliği nedeni ile sevilip sayılır.ayrıca anadolu rock ın önde gelenlerinden bir zattır.
Para ve şöhret güç demektir. Para ve şöhret çoğu insanı bencil, kibirli ve duyarsız yapar. Kendisi para ve şöhretin bozmadığı azınlıktan biridir. Aynı ideolojiye sahip olmadığım halde kendisini sever ve takdir ederim.
başıma bir şey gelmeyecekse bu adamı sevmiyorum ve samimi bulmuyorum.
sene kac hatirlamiyorum bunun yildizi parlamisti.konser falan veriyordu.
en on sirada genc bir kadin fazlaca sarkilara eslik edince kameralar sevgilisi falan diye cekmisti.
bu haluk abi at agzina tipine bakmadan hicbir seyden haberi olmayan kadini bir rencide etti bir hakaretler yagdirdi vay efendim tipe surata bak tarzinda.cekiyorsaniz duzgun birini cekin diye.
unutmadik at dişli haluk abi.
en on sirada genc bir kadin fazlaca sarkilara eslik edince kameralar sevgilisi falan diye cekmisti.
bu haluk abi at agzina tipine bakmadan hicbir seyden haberi olmayan kadini bir rencide etti bir hakaretler yagdirdi vay efendim tipe surata bak tarzinda.cekiyorsaniz duzgun birini cekin diye.
unutmadik at dişli haluk abi.
90'lı yıllarda "öpmek isterdim ellerini, gözlerini canım gözbebeğini..." diye uzayıp giden güzel bir şarkısı vardı. bu arada pek bilinmese de soyadı acil'dir.
Adamın dibidir. Bir çok bakandan daha iyi is yapiyordur.
Dolandırıcılıktan sabıkalı sözde hayırsever, evet sen git önce borçlarını öde sonra hayır hasenet işine bak.
yardımsever bir insan. evet.
Gözünüz adam görsün.
yollarda bulurum seni, takvimlerden çalarım seni,dans ederim hayalinle, yine de yaşarım seni...
Bir yardım yapacaksak, güvenerek yapacağımız kişi kendisidir...
Sanatciligi para saymak ve şöhret arttırmak olarak goren ibibiklerin acilen ibret almasi gereken babayiğit.
kurucusu olduğu AHBAP'taki 976 bin TL'yi 2 bin ailenin 2 aylık temel gıda malzemeleri için harcayacaklarını duyurmuş.
https://www.mynet.com/kor...v-yardim-276417-mymagazin
https://www.mynet.com/kor...v-yardim-276417-mymagazin
parti kursa hiç miting yapmasa bile ülke de inanılmaz oy alır, hiçbir şeyden emin olmadığım kadar eminim.
Parti kursa hiç miting yapmasa bile yüzde 10 oy alır.
bu kanserim deyip, kanser çıkmayan kız konusunda kendisinin ve derneğinin pek masum olmadığını düşündüğüm şarkıcı ve ahbap genel başkanı.
zira twitter'da bir kullanıcı flood yapmadan önce "kız neden hesabını kapattı" şeklinde gelen her soruyu ahbap izmir "Kanseri yendi, biz de destek verdik" şeklinde cevap vermiş özel mesajla. ortalarda bunun ekran görüntüleri var ama hala bu konuda hakkında açıklama yapmadılar.
ayrıca ve ısrarla "biz onu tedavi ettireceğiz" demesi de bir garip.
zira twitter'da bir kullanıcı flood yapmadan önce "kız neden hesabını kapattı" şeklinde gelen her soruyu ahbap izmir "Kanseri yendi, biz de destek verdik" şeklinde cevap vermiş özel mesajla. ortalarda bunun ekran görüntüleri var ama hala bu konuda hakkında açıklama yapmadılar.
ayrıca ve ısrarla "biz onu tedavi ettireceğiz" demesi de bir garip.
Ülkenin çogu bakanindan daha çok ve iyi calismaktadir.
çek senet yüzünden mapus yatmış türkücü.
her an tosunuk gibi vurgun yapıp kaçacakmış gibi geliyor.
her an tosunuk gibi vurgun yapıp kaçacakmış gibi geliyor.
Yıllardır hayır işleri yapanlara kesin bir çıkarı vardır yoksa yapmaz, şovmenlik yapıyor işte diyen zihniyet yüzünden yardım yapmaktan çekindik. işte böyle babayiğitler lazım bizlere. Hayrı örnek gösterecek, teşvik edecek ve organize edecek insanlar.
allah'ın işine bakın ; bu da adanalı terim 'de. senden korkmayan kafir yüce rabbim !..
şovmen bunun gibilere denmez.
kime denir biliyor musun ?
ali ağaoğlu, timur savcı, burak sağyaşar, tülin şahin, gülşah saraçoğlu gibilere denir.
niye mi onlara denir ?
bu saydıklarım tohum gibi medyatik bir derneğin tv yayınlarına çıkıp "biz çok yardımseveriz" diye kendilerini sundular ve ardından çalıştığım engellilere eğitim veren (medyatiklikten uzak ) kuruma yardımın y'sini bile yapmadılar.
bu adam ise bilinen ve bilinmeyen herkese yardım yapıyor.
"elfida" hikayesini kim biliyordu ALLAH aşkına ?
Öyle bir hikayesi olan adam şov yapar mı sizce ?
leş insanlarla dolu ünlüler aleminde böyle bir insan var.
bu adama sahip çıkın arkadaşlar.
t: adam gibi adam. (nazar değmesin )
kime denir biliyor musun ?
ali ağaoğlu, timur savcı, burak sağyaşar, tülin şahin, gülşah saraçoğlu gibilere denir.
niye mi onlara denir ?
bu saydıklarım tohum gibi medyatik bir derneğin tv yayınlarına çıkıp "biz çok yardımseveriz" diye kendilerini sundular ve ardından çalıştığım engellilere eğitim veren (medyatiklikten uzak ) kuruma yardımın y'sini bile yapmadılar.
bu adam ise bilinen ve bilinmeyen herkese yardım yapıyor.
"elfida" hikayesini kim biliyordu ALLAH aşkına ?
Öyle bir hikayesi olan adam şov yapar mı sizce ?
leş insanlarla dolu ünlüler aleminde böyle bir insan var.
bu adama sahip çıkın arkadaşlar.
t: adam gibi adam. (nazar değmesin )
yetimin parasını çalanı kral ilan edenlerin, gerçek bir kahramanı görünce 'şovmen' demesiydi cehennemin yaratılış sebebi.
allah razı olsun haluk leventten, tuttuğu altın olsun.
allah razı olsun haluk leventten, tuttuğu altın olsun.
kendisini tebrik ettiğim gönlü büyük insan.
adana'dan kozan'a yolun düşerse gel misafirim ol başkan.
adana'dan kozan'a yolun düşerse gel misafirim ol başkan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar