bugün

entry'ler (121)

gassal dizisi

Ünlü oyuncu Ahmet Kural'ın yakında tabii platformunda yayınlanacak dizisinin adıdır. Ahmet Kural alışılmışın aksine bambaşka bir rolde seyirci karşısına çıkıyor.

rus edebiyatı okumak

rus edebiyatı dünyanın en sağlam köklü edebiyatlarından biridir. ama dili çok zordur.

kadınlar neden kendinden küçük erkek istemiyor

erkekler geç olgunlaştıkları için.

hangi kanalı izlesem

halen tv kanalı izleyen mi var? 2 saatlik film sansürden 1 saate iniyor. aç tv platformu keyfine bak.

sözlük erkeklerinin yaprakları

yaprak mı kaldı sonbahar geldi.

ferrari sahibi olamadan ölüp gitmek

opel'e sahip olamadan ölüp gitmekten iyidir.

birun ada hotel

Denizin içerisinde tatil yapıyorum deseydi biri, inanmazdım. Odanın balkonunu açtığımda bile odaya deniz doldu desem yeridir. Her açıdan manzara izleyince insan ruhsal detoks yapmış gibi oluyor.

bir şarkı sözü der ki

Yapma, dokunma, kim dokunduysa sana, ona git, nerde unuttuysan beni, orda kal...

amerikan dizileri türk dizilerin den üstün

komedi dizileri üstündür.

bizim çocuk sakattır

Mucize filminin üzüntülü bir sahnesidir.

hayattaki amacınız ne

vur patlasın çal oynasın.

hoşlanılan erkonun başka erkolara yönlendirmesi

iyi niyetliymiş. yardımcı olmaya çalışmış.

baklava gibisin ısırsam çıtırdar mısın diyen erkek

tazeliğe göre çıtırdama sesi çatırdama sesine dönebilir.

tabii

Kuzgun ve Hür dizisini izlemeyenler çok şey kaçırır. Platformun ücretsiz olması da cabası.

kadınların fahişelik yapmasının sebebi

maddi ihtiyaç veya fazla isterik biri olmak olabilir.

gecenin şarkısı

https://www.youtube.com/watch?v=7TgYKXMXvg8

tıkla gelsin

Son günlerin favori uygulaması bende tıkla-gelsin. Diğer uygulamalara göre siparişim daha hızlı ve doğru geliyor. Daha önce restoranı suçluyordum ama uygulamayı değiştirince aynı restorandan siparişler eksiksiz gelmeye başladı. Belki de diğerlerinin restoran ekranında sorun var. Bilemiyorum. Arada puandır kampanyadır falan da düşüyor. Seviyorum yani ben tıkla-gelsin’i artık.

evli erkeklerin sözlükte yazma amacı

bilgi paylaşımı vs olabilir mi?. hayır yani sözlükte bekar şartı vardı da bizim mi haberimiz yok.

hür dizisi

Tabii platformunun yeni projesi. ne zamandır savaş pilotlarının yaşamını anlatan bir dizi bekleniyordu. Nihayet Tabii elini taşın altına sokmuş. iyi de yapmış. işleyiş, aksiyon, patlama sahneleri falan standart dizilerden 2 gömlek yukarıda. tabii'yi tebrik edip zaman kaybetmeden sömürmek gerekir.

bitci

GLFT ödül havuzundan adeta para saçan yerli borsa.
© copyright 2005 - 2026