1. 1.
    14 ağustos 1966, abd'li oyuncu.
    filmografi:
    *Robotlar (2005)
    *Kedi Kadın (2004)
    *Gothika (2003)
    *X-Men 2 (2003)
    *Başka Gün Öl (2002)
    *Kesişen Yollar (2001)
    *Kod Adı Kılıçbalığı (2001)
    *X-Men (2000)
    *Girl 6 (1996)
    *Zenginin Karısı (1996)
    *Orman Ateşi (1991)
    hastasıyım diyenler için:
    http://images.google.com/...ng_tr&sa=N&tab=wi
    4 ... cikarinbeniburdan
  2. 2.
    oscar ödülünü aLdığında "böğüheeeeeeee" diye ağLayan hatun...
    6 ... tucimania
  3. 3.
    2003 oscar ödüllerinde adrian brody tarafından öpülmüştür...
    1 -1 ... i dont need that shit
  4. 4.
    En iyi kadın oyuncu dalında Oscar ödülü kazanan ilk ve şimdilik tek siyahi kadın.
    1 ... salca
  5. 5.
    başarısına ve oskarı aldığı geceki kıyafet seçimine saygımız sonsuzdur fakat oskarlı filmini büyük bir merakla alıp "oskarlık performans" ını görünce insanda başarısına gölge düşürecek hisler uyandırır.
    2 ... lusi
  6. 6.
    beni rahatlatsana repliğinden sonra acılar içinde kıvranan bayan
    1 -1 ... shennay
  7. 7.
    her oynadığı filmde *, özellikle kedi kadın ve x-men serisi oyunculuğunda bi soğukluk, eksiklik, yetersizlik hissettiğim, eski amerika güzeli, altışar ayak parmağı bulunan aktris.
    ... serander
  8. 8.
    kod adı kılıçbalığı filminde göğüslerini göstermesi için verilen para dudak uçuklatan amerikalı aktris. monsters ball isimli filmdeki performansıyla oscar almıştır.
    2 ... legend of the stranger
  9. 9.
    oscar aldığı filmdeki sahnesi süper olan aktris.
    ... fatal
  10. 10.
    Gothika flimi ile birkez daha oskar alicakmi diye kafalarda soru işareti bırakan amerikalı siyahi aktris. tabiki alamadı ama bir çok kişinin kalbini aldığı denebilir.
    ... daydreamers