bugün
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu22
- erkek evi tek başına geçindirmek zorunda değildir6
- kadınınızı çalıştırır mısınız9
- game of thrones taki kerhaneci16
- dolar isterse 100 olsun38
- yeni parti de bölünebilir10
- nah sana oy17
- rum sultanlığı2
- birader bey olmayanlar2
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- stack overflow'un geleceği2
- muris muvazaası2
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları12
- evlenmek6
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı3
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi10
- gürcistan göçmenleri13
- almanya'da yaşayıp arabasına tuğra yapıştıran tip6
- fino köpeğine verilebilecek isimler3
- gemini man vs simko33
- ismet bin gürbüzullah mehdii el fişfişovic mahdum2
- ekrem imamoğlu3
- hiç çaylak olmamış yazar gizli eşcinseldir11
- dolar 100 tl mazot 100 tl13
- hakiki gurbetçi vs sonradan gelme tipler6
- 65 yaş üstü siyaset yasaklanmalıdır4
- almancıları sevmemek11
- öcalan isterse savunma bakanı olsun10
- akp şehit ailelerine ne diyecek7
- alparslan kuytul18
- başlık altı yalamaları4
- iyi günler arkadaşlar nasibimi arıyorum12
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçmek12
- melih gökçek5
- tavuklu salata2
- trafik kazası avukatı3
- mezarlığa sıfır bina5
- savaş olunca türk halkı haklar olunca apo pkk3
- o kız sana bakmaz3
- 19 litre damacanayı sırtlayıp su sebile takan kız9
- annen mi ben mi diyen kadın6
- şarapla kızılcık meze gider mi2
- günde 5 yumurta yiyen erkek7
- isabela santos2
- türk askerini kursuna dizen abdullah öcalan9
- tanga giyen kızı doyurmak ne mümkün6
- evlenmeden olmaz diyen kız7
- deniz göktaş'a patrascan'dan destek2
- yılmaz güney3
sürekli atatürklü kalem atatürklü defter atatürklü bardak diye reklamlar yapan bir kanal.
En az a haber kadar yalaka ve itici olan kanal.
Laiklik elden gidiyor diye yaygarayı koparmak tek zevkleri ancak o kalitesiz kameralar ve ekipmanlarıyla kendi kitleleri dışında ulaşabildiği insanlar yok.
Hayır diyen muhafazakar kesimi görmeye dursunlar.
Saadet partisi'nin hayır dediğini öğrendiklerinden beri parti başkanının bir tarafından ayrılmıyorlar.
Acaba normal bir zaman çerçevesinde gerici ve yobaz (!) saadet partisi'ne kanallarında yer verirler miydi? Bilinmez.
Allah bilir hüda par da hayır deseydi, islamcı şeriatçı partiyi bile öve öve bitiremez, çarşaflı bacılara uyduruk stüdyolarında yer verirlerdi asdfghjk.
Laiklik elden gidiyor diye yaygarayı koparmak tek zevkleri ancak o kalitesiz kameralar ve ekipmanlarıyla kendi kitleleri dışında ulaşabildiği insanlar yok.
Hayır diyen muhafazakar kesimi görmeye dursunlar.
Saadet partisi'nin hayır dediğini öğrendiklerinden beri parti başkanının bir tarafından ayrılmıyorlar.
Acaba normal bir zaman çerçevesinde gerici ve yobaz (!) saadet partisi'ne kanallarında yer verirler miydi? Bilinmez.
Allah bilir hüda par da hayır deseydi, islamcı şeriatçı partiyi bile öve öve bitiremez, çarşaflı bacılara uyduruk stüdyolarında yer verirlerdi asdfghjk.
hunharca güldüren kanaldır. lan bunlar gerçekten antikacı yahu akp den ihrac edilenler, mhp den kovulanlar, hdp den atılanlar hep bu çatı altında toplanıyor.
görsel
görsel
chp kanalı.
dinlenmemeli.
dinlenmemeli.
Muazzez ilmiye çığ ı görüp mutlu oldum. Allah uzun ömür versin.
çankayada bi okulda bi sandıkta 1800 evet çıkmış 18 hayır çıkmış. onu anlatıyor)))
Uğur dündar ın işte halk burda diye gösterdiği " halk arenası" proğramını hatırlatır.
Ulan " feyzo" halk orda ise burdakiler kim? Halk oylamasını kazananlar kim?
Ulan " feyzo" halk orda ise burdakiler kim? Halk oylamasını kazananlar kim?
chpye en az %3 kaybettiren, ismiyle zıt bir anlayış sergileyen kanal.
sözcü, halk tv, akit, sabah falan, farkı yok birbirinden.
sözcü, halk tv, akit, sabah falan, farkı yok birbirinden.
halk tv yi bana savunanların bugün ne kadar yanlış yaptığını anlayıp sattığını gördüğüm muhalefetin borazanı olan kanaldır .
sevenlerini her zaman ki yine uyutmayı başarmış ve garip haberlerle olayı geçiştirmeye dayalı yayınlar yapmaya başlamış kanaldır .
öncesinde yabancı filozofların kitaplarını satarken 15 temmuz un ertesi günü dua kitabı satmaya başlaması gibi .
duruma göre değişiyor işler tabi .
bazen sağ tarafınza yatırıp uyutuyor bazen de sol tarafınıza .
sevenlerini her zaman ki yine uyutmayı başarmış ve garip haberlerle olayı geçiştirmeye dayalı yayınlar yapmaya başlamış kanaldır .
öncesinde yabancı filozofların kitaplarını satarken 15 temmuz un ertesi günü dua kitabı satmaya başlaması gibi .
duruma göre değişiyor işler tabi .
bazen sağ tarafınza yatırıp uyutuyor bazen de sol tarafınıza .
Sözcü = Akit - akit TV = halk TV.
Aslında sen bensin,bende senim Ben senin geçmişin,sende benim geleceğim Yok aslında birbirimizden farkımız Bu alemin düzeni yanlızca Sen bensin, bende sen.
Aslında sen bensin,bende senim Ben senin geçmişin,sende benim geleceğim Yok aslında birbirimizden farkımız Bu alemin düzeni yanlızca Sen bensin, bende sen.
rahat bulabilmek için evdeki televizyonun tüm kanallarını sildim, sadece halk tv yi bıraktım. yanlışlıkla elim kumandaya filan değer bir anı kaçırırım yazık olur. ayrıca direk tv yi açtım mı halk tvnin çıkması güzel oluyor.
Ne zaman açsam bi şeyler satan kanal. iyice 30 dakika film yayinlayip 15 dakika reklam koyan kanallara dönmüş.
deniz baykal tarafından 30 milyon tl'ye satışa çıkarılan chp kanalı. kemal kılıçdaroğlu satın alırsa şaşırmam valla.
http://www.ensonhaber.com/halk-tv-satiliyor.html
http://www.ensonhaber.com/halk-tv-satiliyor.html
Herkesin arkasında devlet desteği yok arkadaş.
Sadece chp lehine haber yapan fakat sayesinde ülkemizde ne haltlar döndüğünü öğrendiğimiz kanal.
görsel
Vatan haini chp lilerin özürlü gibi izledikleri herşeyi yalan ihanet olan kanal. Dün öldürülen leşlere şehit diyecek kadar adi ve terörist sever.
Vatan haini chp lilerin özürlü gibi izledikleri herşeyi yalan ihanet olan kanal. Dün öldürülen leşlere şehit diyecek kadar adi ve terörist sever.
görsel
Daha öncede görmüştük bu kanalın hainliklerini.
Daha öncede görmüştük bu kanalın hainliklerini.
görsel Bunu da unutmadık derhal kapatılmalıdır.
boktan bir solcu kanalı.
Asalak işe yaramaz çakma atatürkçü chp nin kanalı seçmen gazı alıp flakka etkisi yaratan kanal. Nuriye , semih , berkin elvan nerede pkk , dhkpc sever hain var orada. Yalan haber , algı haberi yaparak chp seçmenini terör destekçisi haline getiren kanal. Şunu izleyen atatürkçüyüm diyen beyinsizdir net.
yobaz kemalistlerin izlediği kanal.
bir de para kazanmak için atatürk ü kullanıyorlar.
atatürk posteri, atatürk ün güzel sözleri, saçma salak şeylerle milletin parasını alıyorlar.
bir de para kazanmak için atatürk ü kullanıyorlar.
atatürk posteri, atatürk ün güzel sözleri, saçma salak şeylerle milletin parasını alıyorlar.
a haberden farkı yoktur tek taraflı at gözlüklü yobaz medyalardır. siyasi partilerin propaganda organlarıdır.
bölücü içerikli yayın yapan bir kanal. bu kadar da özgürlük fazla. aynen.
Atatürk'lü saat, kitap vs şeyler satan tele market.
Chp yi pkk, dhkpc, fetö teslim ederken beyinsiz kitleyi uyutan kanal. Tetikçilerde hep aynı kişiler. Chp bu hale gelirken tek kelime etmediler tam tersi fetö ve pkk nın argüman ve söylemlerini gerçek kabul edip vatana saldırdılar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar