bugün
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur21
- fatma betül sayan kaya15
- koklayarak öpmek17
- zengin akpli kızların çok daha güzel olması17
- dünya52
- binyamin netanyahu2
- yiyişmeye gidilen sinemada filmin sarması12
- sigara içelim mi7
- bir şey söyle8
- faik kaltakkıran2
- kemal sunal'ın en başarısız filmleri10
- çocuğuyla birlikte dans eden vajinası belli anne4
- akp kazandı11
- yalnız erkek sayısının patlaması10
- çalıyor ama çalışıyor5
- özlemek4
- gocu32
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları19
- morkstar yazdı bunu12
- arkadaşlar çok acil bakar mısınız8
- uyuyamama nedeni5
- anın görüntüsü28
- erzurumda sokak hayvanı beslemenin yasaklanması3
- koklayarak insan tanımak7
- öpmek istediğiniz sözlük yazarları8
- geceye bir şarkı bırak4
- sözlüğün en iyi kalpli yazarı10
- siyahi peygamber olmaması8
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı36
- sözlüğü sonsuza kadar terk ediyorum8
- sözlüğün en güzel kadını26
- ermeni rum soykırımını inkar etmek14
- iphone'a ekran koruyucu takanlar beni ürpertiyor2
- sözlükteki herkesin tarafını tutmak istemek5
- müslüman toplumlarda para adil dağılmıyor6
- 30 yaş üstü yazarlar silinsin kampanyası7
- amerika birleşik devletleri28
- sözlükteki anlık online sayısı3
- gocunun elleri9
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir3
- meleğim diye hitap eden kova burcu erkeği13
- tek göz odalı evde kocasıyla mutlu olan kadın7
- ilk buluşmaya 100 tl ile gelen erkek4
- şuan dinlediğin şarkı8
- sözlük yazarlarının ruh hali6
- ecevit denince akla gelen şeyler29
- morkstar11
- 26 eylül 2026 ahmet şık tweetleri2
- sözlüğün embesillerle dolu olması8
- akşam akşam canın kahveli yaş pasta çekmesi6
dövme yapan kizlari uygunsuz halde calisiyorlar diyerek zan altinda birakan, dövme yapiminin gencligi bozacagina inanan ve yasaklayan kimyasi bozuk akp´li Rize Belediye baskani. Türkiye´ye yakisan belediye baskanidir ama o ayri.
kokuşmuş bir zihniyete sahip belediye başkanıdır.
rize belediye başkanı. ayrıca son incisi için buyrun:
[null http://www.radikal.com.tr...06.2010&CategoryID=77]
[null http://www.radikal.com.tr...06.2010&CategoryID=77]
temiz bir sopayı hak eden oluşum, adam ya da insan demeye dilim varmıyor. o kürt sorunu var ya hah işte o sorun komple sana...
ifadelemeleriyle selma aliye kavaf 'ı unutturmuş bünyemi sekteye uğratmış belediye başkanı. kadına gösterdiği onur kırıcı tümcelerden dolayı onu seçen rizelileri, kadınların ikincil olmasından alınan hazzı ve dünya görüşünün sığlığını akla getirmiştir.
hani seçilmesine önayak olan rizeli bayanlarımıza demeden de geçemeyeceğim: bir görev düşüyor sanki, zararın neresinden dönersen kardır hesabı. bu rencide edişin bileti kesilmeli derim, geçerim.
kendisine bir adet at gözlüğü hediye ediyorum. turşusunu kurması dileğimle.
hani seçilmesine önayak olan rizeli bayanlarımıza demeden de geçemeyeceğim: bir görev düşüyor sanki, zararın neresinden dönersen kardır hesabı. bu rencide edişin bileti kesilmeli derim, geçerim.
kendisine bir adet at gözlüğü hediye ediyorum. turşusunu kurması dileğimle.
son incileriyle hemen herkesi şaşırtmış beni şaşırtmamış başkanımızdır.
beni neden şaşırtmadı? çünkü ben bu adamı tanıyorum, bu adam yapar bu konuşmaları. bu adam biraz arızalı bir adamdır. geceleyin kalkıp denetim yapan bir adamdan bahsediyoruz, kendisine silah doğrultan esnafa kıçını çevirip "vur" diyen bir adamdan bahsediyoruz, dükkanını yıktığı kadına bir de si*tir çeken bir adamdan bahsediyoruz, korumalarını yanından kovan bir adam bu. yani yaptığı "kürt açılımı" bize göre yanlış, ona göre gayet normal.
beni neden şaşırtmadı? çünkü ben bu adamı tanıyorum, bu adam yapar bu konuşmaları. bu adam biraz arızalı bir adamdır. geceleyin kalkıp denetim yapan bir adamdan bahsediyoruz, kendisine silah doğrultan esnafa kıçını çevirip "vur" diyen bir adamdan bahsediyoruz, dükkanını yıktığı kadına bir de si*tir çeken bir adamdan bahsediyoruz, korumalarını yanından kovan bir adam bu. yani yaptığı "kürt açılımı" bize göre yanlış, ona göre gayet normal.
partisinin çok eşliliğe karşı! olduğundan ötürü ihraç edilmiş belediye başkanı.
bir de şu var.
http://www.radikal.com.tr...08.2010&CategoryID=78
bir de şu var.
http://www.radikal.com.tr...08.2010&CategoryID=78
söyleyene değil, söyletene bakın.
yada eşşeği anırtan testisleri hesabı.
not: 2 eşliliğe meyil söylemi ve güneydoğudaki kadınlara bakış açısı düşünülürse neden hopluyorsunuz diye sormak isterdim.
yada eşşeği anırtan testisleri hesabı.
not: 2 eşliliğe meyil söylemi ve güneydoğudaki kadınlara bakış açısı düşünülürse neden hopluyorsunuz diye sormak isterdim.
yaşadığı mahallede sokak köpeklerinin artmasından sonra bir çözüm bulunması için mahalle sakini kadın,belediye başkanına gider.
K - başkanım mahallede çok fazla başı boş köpek oldu,sokaga çıkmaya korkuyoruz.
B - korkma köpekler sikmez seni.
K - başkanım mahallede çok fazla başı boş köpek oldu,sokaga çıkmaya korkuyoruz.
B - korkma köpekler sikmez seni.
refah partisi'nin bünyesinden çıkan komedyenlerin ışıl ışıl parladığı, adeta yıldızlaştığı o 1990-1997 arası dönemi kaçırmış, yazık. Muhafazakarlığını(kolpa müslumanın politically correct hali) kullandığı halkın üzerinden şer, nefret, uğursuzluk saçıp provokasyon sevdalısı habis karaktere haiz olma açısından bir şevki yılmaz'dan, bir hasan hüseyin ceylan'dan, bir ibrahim halil çelik'ten, bir hasan mezarcı'dan, bir temel karamollaoğlu'ndan çok farkı yoktur bu arkadaşın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar