görsel
Kadınların dişil enerjisini muazzam arttıran şık takı. Tabi ince ayak bileği olan kadınlara daha çok yakışır ve mümkünse ince, aşırı süslü olmayan bir halhal olmalıdır. Örneğin yıldızı, boncuğu vs. Çok abartılmadan. mayıs-eylül ayları arasında hanımlarda görünce gözümüzü gönlümüzü hoş ediyor. Özellikle sol ayak bileğinde bence daha hoş hatta bir tık daha seksi duruyor, sağa takınca sıradanlaşıyor. Ya da ben solak olduğum için de gözüme öyle görünüyor olabilir * . kadın olsam ben de yaz aylarında kesinlikle takardım. Hatta sevgilime veya ilerde evlenince eşime hediye edip takmasını isterdim. insanın içini çok hoş eden bir aksesuar. Direkt testosteron arttırıcı etki sağlıyor.

(bkz: yavru ceylan gibi kaçar)
(bkz: seke seke çaydan geçer)
(bkz: nazo gelin ayağına takar)
görsel
görsel
Şopar itemi.
görsel
görsel
Yavru ceylan gibi koşup seke seke çaydan geçenlerin vazgeçilmez aksesuarlarıdır aynı zamanda.
Nırın nı nı nını.
görsel
görsel
Ayak bileğini güzellestiren takı. Beni mest ediyor mest. Beyaz tene çok yakışıyor.
görsel
Yazın vazgeçilmezim.
Tam halhalı ne kadar sevdiğimi yazacağım şuraya ayak görüyoruz her seferinde sinirim bozuluyor ya. Allahım yarabbim.
görsel
görsel
evet zarafetin temsili ve yakışıyor.
ama bilmeniz gereken birşey var ki o da bu nesnenin "hot wife" anlamı taşıdığıdır.
yani tatile falan giderseniz onu görüp salça olurlarsa bilin ki o yüzdendir.
bir çok tatil beldesinde bunu takan evli yabancı kadınlar "hot wife" olarak geziyor.

Q: What Does an Anklet on a Married Woman Mean?
A: For most married women, it means they like wearing an anklet and nothing more. Some believe, however, it is a symbol that she is a "hotwife" and open to relationships and sexual encounters with men other than her husband.
Erkekler hal hal mı takıyor?!
Çok seviyorum, sık sık takıyorum.
Erkeklere yakıştırmıyorum, ince bilekli hanımlara daha çok yakıştırıyorum. *
ayak fantezisine de renk katar.
Halhal seviyorum ya. Yarın nikah kombini için bir tane almam lazım.
Erkeklere yakıştırmıyorum ama sadece kadınlara yakışıyor. *
görsel
Halhal kullanan hanımefendi eksikliği gözle görülür şekilde belirgin olmağa başladı. Oysa ne zarif, ne hoş.

Bundan sonra eşe dosta önüme gelene gümüş halhal alacağım. Bu popülasyon artmalı.
Kimi kızlara yakışan ama genelde pek yakıştıramadığım bir aksesuar kesinlikle şüphesiz..