bugün
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı20
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorum fk maçı6
- hazırız ve kararlıyız hedef 20712
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi21
- damarsız tüysüz manisa yaprağı26
- tayt giyen kevaşeyi götten sikmek8
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler24
- zallın 1 aylık kazancını yazarlarına dağıtma planı5
- mansur yavaş'ın iyi parti'ye geçmesi15
- monica bellucci bakışı4
- iremga32
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması34
- distopik film önerisi6
- mehdi saçmalığı ile kandırılan milyonlar9
- aşkım sakso ne demek diye soran kız4
- beni biraz da şu tarafa doğru sev3
- mehdi nereye inecek sorunsalı10
- recep tayyip erdoğan'ın kazanmasının asıl nedeni16
- galatasaray12
- umreye gidene ve gelene ne denir7
- victor osimhen14
- velvet15
- sözlükte iki gündür dönen erkek memesi muhabbeti8
- yağmur yağdıktan sonra oluşan koku6
- sözlükte marka olmak11
- discordçu iki arkadaşa rastlamak3
- anın görüntüsü31
- kedi tekmelemek11
- z kuşağı3
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması29
- galatahahahahahaha3
- ishal olmak5
- sebahattin şirin21
- uludağ sözlük evreni9
- biranın üstüne rakı içmek2
- bir bela geliyor8
- yandım çavuş ayranı3
- dursun özbek3
- haftanın gammazları listesi25
- okan buruk'un şişirilmiş bir balon olması2
- uludağ sözlük hacc organizasyonu5
- süleymancılar14
- sözlük erkeklerinin göğüsleri19
- doruk madencilik işçilerinin direnişi5
- babaların acayip huyları2
- aniden masayı devirip çığlık atmak2
- yakışıklı seri katil4
- yemek yapmayı bilmeyen kadın17
- sözlükten birine telefon vermek3
- galatasaray'ın kırmız kart jokeri3
half-life'ın bir kahraman amerikan askeri gözünden oynanan bölümüdür. askerlerin görevi gordon freeman'ı yakalamaktır. gayet uzundur. half-life'a göre yeni ve güzel silahlar vardır.
(bkz: opposing force)
(bkz: yesil half life/#3387263)
half life opposing force un ilk bölümü. resonance cascadefaciasıyla dünyaya inen xenli yaratıkları durdurmaya gönderilen hecu askerleri olarak * karargah tarafından üsse helikopterlerle yollanırız. havada alien gemilerinin saldırısıyla helikopterler birer birer düşürülür, biz kazayı sıyrıklarla atlatır ve kendimizi black mesa nın giriş kapılarından birinin önünde buluruz. bir süre sonra bilincimiz gider ve 2. bölüm load edilir.
helikopterimiz vurulduğu için görevimizi g.tümüzden anlayıp , bilim adamlarını dost bellediğimiz oyundur. 2. oyunda g-man gordona şans vermesine rağmen adrianı yüz üstü bırakmıştır. kıssadan hisse g-man ibnedir.
multiplayer oynarken siyah sıska bir adam vardı. bu adamı alanlar şanslı idi. çünkü o adamı alan zıplama tuşuna bastığında takla atardı vurmak oldukça güç olurdu.
bu oyunda kanas vardır ayrıca.
bu oyunda kanas vardır ayrıca.
22 yaşında bir donanma askerini yönettiğimiz half life modu. bir donanma askerinin öyle bir yerde ne işi olduğunu hala anlamasam da en süper half life modudur.
her ne kadar iyi olursa olsun oyunda levyemiz olmadığından hiç güzel gelmiyor insana. o levye olacak aga.
oynadığım en zor oyunlardan birisi idi.
--spoiler--
oyunun çok büyük bir bölümünü çok az sağlık* ve az cephane ile geçirdiğimiz için, çoğu zaman bayağı zorluyor.
--spoiler--
normal half-life'dan farklı silahlar ve yaratıklar olması da, daha da çekici kılıyor oyunu. kısacası; half-life kadar sürükleyici olmasa da, zevkli ve zor bir oyun. yani, oynamaya değer, iyi bir oyun diyebiliriz.
--spoiler--
oyunun çok büyük bir bölümünü çok az sağlık* ve az cephane ile geçirdiğimiz için, çoğu zaman bayağı zorluyor.
--spoiler--
normal half-life'dan farklı silahlar ve yaratıklar olması da, daha da çekici kılıyor oyunu. kısacası; half-life kadar sürükleyici olmasa da, zevkli ve zor bir oyun. yani, oynamaya değer, iyi bir oyun diyebiliriz.
ilk bölümün sonundaki kalasla karşıya atlama yeri ile insanın moralini bir anda değiştirebilen oyun. *
8 sene önce oynamıştım son bölümü geçememiştim.
asker olarak oynadığımız half life oyunu.
levye ile bilim adamlarına dayak atamadığım için çok fazla sevemediğim half life oyunu.
asker olarak oynadığımız half life.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar